MichuZLasocic 01.01.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Witam serdecznie! Poszukuję producenta lub dystrybutora bram segmentowych w okolicach Leszna. Brama o wymiarach 5000 x 2250 do garażu ogrzewanego w bryle budynku. Jakie macie doświadczenia z bramami różnych producentów i jakich polecacie? Przeleciałem forum i tematy wyboru bram już się trochę postarzały, dlatego proszę o opinie. Zapomniałem dodać że mam wycenę bramy Nice za 6100 zł z napędem i montażem, Wiśniowskiego za 6850 zł z napędem i montażem. O Nice nie znalazłem żadnych opinii, natomiast o Wiśniowskim czytałem różne opinie, Hormann myślę że zabije mnie ceną, natomiast co do Krispolu nie mam zdania... Edytowane 1 Stycznia 2012 przez MichuZLasocic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 01.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Czy 10 dni to przetrminowany temat? Rozmowę o bramach znajdziesz tu (podaję link do ostatniej strony): http://forum.muratordom.pl/showthread.php?69945-Brama-garażowa-Hormann-Wiśniowski-krispol.../page33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts