KrzysztofLis2 02.01.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Drodzy, Popełniłem taką krótką ankietę https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGh4aHRPb1FjTmxPTThNX0xJbGlYTXc6MQ odnośnie zużycia energii w domach i mieszkaniach. Będę niezmiernie wdzięczny za wypełnienie, co powinno Wam zająć góra 2 minuty. Nie trzeba zaglądać do rachunku za prąd. Na końcu można podać swój e-mail, jeśli chcielibyście dostać informację o wynikach ankiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 02.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Jedna moja drobna uwaga - w pytaniu trzecim zmiana dostawcy np. energii elektrycznej dać może oszczędnosci w obszarze oświetlenia, AGD i RTV, wiec trzy obszary, a zaznaczyć można jeden. Może lepiej wielokrotnego wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 02.01.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Nie do końca się z Tobą zgodzę -- jeśli zmienisz dostawcę, to X oszczędzisz na oświetleniu, Y na gotowaniu, Z na napędzaniu sprzętu AGD -- i jedna z tych wielkości powinna być największa (chyba, że wszystkie są równe). Wolałem zostawić pytania jednokrotnego wyboru, żeby wyniki były łatwiejsze do interpretacji i obróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 03.01.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 OK, wypełnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 04.01.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dzięki. Za kilka dni zrobię podsumowanie, bo mam już sporo odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts