ojciech 02.01.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Zamierzam kupić kilka żarówek ledowych o takich http://allegro.pl/zarowka-diodowa-60-led-e27-energooszczedna-kula-i2028258670.html i zamontować je w lampach ogrodowych. Nie wiem tylko czy taka żarówka może procować w warunkach zewnętrznych tzn. w niskich temperaturach. Żarówki świecą się tylko w nocy. Będę wdzięczny za jakieś informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thomyk 02.01.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 lepiej zainwestować w smd http://allegro.pl/zarowka-diodowa-e27-60-smd-led-swieca-ciepla-i2008654074.html powinny sobie spokojnie radzić na polu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 02.01.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 mam zwykłe diodowe i energooszczędne na zewnątrz i jest ok. Czasami przy dużych mrozach nie odpalają ale nie wiem czy to blaszki w oprawce się nie odginają. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz090 05.01.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Zamierzam kupić kilka żarówek ledowych o takich http://allegro.pl/zarowka-diodowa-60-led-e27-energooszczedna-kula-i2028258670.html i zamontować je w lampach ogrodowych. Nie wiem tylko czy taka żarówka może procować w warunkach zewnętrznych tzn. w niskich temperaturach. Żarówki świecą się tylko w nocy. Będę wdzięczny za jakieś informacje. żarówka led moze być na zewnątrz to jej nie przeszkadza. ale nie kupuj z tej aukcji tej zarówki ponieważ za kazdą sztukę płacisz za wysyłkę. i nie będzie kosztować 10zł tylko 23zł do każdej żarówki dolicza facet przesyłkę jakby każdą żarówkę wysyłał osobno.. i zdecydowanie polecam przejść sie do sklepu elektrycznego i tam kupić i markety też omijać bo tam mają drogo wiem bo sam 4 lata w hurtowni elektrycznej pracowałem. trzeba uważnie czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ojciech 06.01.2012 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Zwróciłem uwagę na to że do każdej żarówki trzeba doliczyć koszta wysyłki. Pisząc z kolesiem maila dogadałem się z nim i zaproponował 5zł dopłaty za każdą wysyłkę. Mimo tej propozycji uważam że to głupota i nie kupiłem u niego tych żarówek. Po weekendzie pojadę do hurtowni i zobaczę jakie tam mają ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateusz090 06.01.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 za taką cenę gwarantuje Panu że się bardzo szybko spalą a gwarancja będzie tak że będzie Pan wysyłał co chwilę reklamował. żarówka tego typu niestety musi trochę kosztować. jakieś pół roku temu jak jeszcze pracowałem to taka sredniej klasy z tego typu to tak z 30zł ale cały czas ceny ledów spadają. Ale teraz na bieżąco nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexiej89 27.01.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 LED-y są konkurencyjne dla żarówek/świetlówek ze względu na niskie zużycie energii i różne formy aplikacji . Z jakością bywa różnie, ale jeżeli dobrze poszukać na pewno trafi się na coś solidnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts