KrzysztofM 02.01.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Czy zastanawialiście się nad tym, żeby instalacji od WU nie prowadzić w podłodze (w przestrzeni między podbetonem a jastrychem? w styropianie) W przypadku gdy mamy ogrzewanie podłogowe awaria rury biegnącej pod jastrychem to chyba tragedia. Koszt remontu straszny no i identyfikacja miejsca uszkodzenia bardzo trudna. Czy ktoś się nad tym zastanawiał? Wydaje mi się, że jedynym rozwiązaniem bezpiecznym jest prowadzenie instalacji CW w ścianach. W przypadku awarii widać to natychmiast no i koszty naprawy w porównaniu do zrywania jastrycha z ogrzewaniem podłogowym znikoma. Jak rozwiązaliście u siebie instalację WU. PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 02.01.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Jak będziesz miał awarię w podłodze na nową pociągniesz po ścianach, i tak kucie pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofM 02.01.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 wolę zapobiegać niż leczyć. Ciekaw jestem ile wody musiało by w lecieć żeby awaria się pojawiła. Pewnie dość sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 02.01.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Mam rury pod posadzką i uważam, że ważniejsze od tego "gdzie" jest "jak daleko". Im dalej tym gorzej i na tym bardziej bym się skupił. Ciągła cyrkulacja to koszty. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts