Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas jak i u Ciebie śnieżki maleńkie a w stolicy ponoć mocniej pada. Ja myślałam że już nowe żyrandole wiszą, ale widzę że jeszcze myślisz, grunt to przemyślana decyzja, nie to co u mnie urządziliśmy cały dom w miesiąc a teraz większość bym zmieniła.

A faceta, z poręczami wcięło, ani widu ani słychu, no ale jak juz tyle czekalam, to tydzień, czy dwa nie nie zbawi. Oby mi sie to tylko podobało :confused:

jak juz się mieszka, to czas biegnie powoli, pamietam jak rok temu faceta od schodów poganiałam, dzwoniłam do niego dwa razy dziennie, miało byc na Sylwestra, ale sie nie udalo i bylo 2 stycznia. Jak wszedł na poczatku listopada i zobaczył rozgardiasz jaki wowczas panował na budowie, to mówi, ależ pani Alu byle do wiosny. Ja sie nie mam co spieszyć. (sam wlasnie sie wprowadził do nowego domu). A ja mu na to; Boże Narodzenie na pewno będę wyprawiała w nowym domu. Wszystko od tamtej pory poszło jak strzała i 21.12 sie przeprowadzilismy. Stolarz podczas przeprowadzki drzwi wstawiał, tylko schodów nie było :(

Aga wiem, że masz wszystko otwarte,wlasnie wczoraj doszłam do wniosku, że masz bardzo podobny rozkład pomieszczeń jak ja tzn kuchnia jadalnia salon, ale lampom sie nie przyglądałam. Musze zajrzeć.

<a href=http://img6.imageshack.us/img6/1481/slodkirzutpar.jpg' alt='slodkirzutpar.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Edytowane przez emiranda

Aga wiem, że masz wszystko otwarte,wlasnie wczoraj doszłam do wniosku, że masz bardzo podobny rozkład pomieszczeń jak ja tzn kuchnia jadalnia salon, ale lampom sie nie przyglądałam. Musze zajrzeć.

Alu, faktycznie układ mam podobny:jawdrop: No gabinet jest w innym miejscu i kotłownia, ale reszta identyko! Muszę przyznać, że nasz układ mi bardzo odpowiada, jest funkcjonalny i estetyczny:wiggle: U Was pewnie tak samo:)

A lamp to u mnie kochana pewnie nie znajdziesz:no: były kupowane w trakcie tworzenia galerii- muszę zrobić jakąś foto-galerię. W jadalni mamy starą lampę naftową, w salonie flamand i do tego mosiężne patynowane kinkiety (nie od kompletu)- wszędzie takie same:)

Dzień dobry, mamy piękny dzień i jaki upał tylko -11, moje dziecko nie wzięło rękawiczek i nie wlożyło kaleson, mowiąc Mamo, przecież jest ciepło :)

Może kogoś zainteresuje nowa kolekcja [url=http://www.tchibo.pl/Cudowna-jakosc-dla-najwyzszego-komfortu-snu-t400004999.html/http://Tchibo:lol2:

Witam,

Ostatnio rzadko zagladam na forum, a tu widze kolejny piekny dom do ogladania i podziwiania :) W dodatku calkiem blisko naszego domu (mieszkamy na skraju Milanowka, na koncu Tuwima). Jesli pozwolisz czesciej bede tutaj zagladac.

Pozdrawiam

ania

Witam, :welcome:, to my dwie ulice nizej na południe, na końcu Tuwima stoi parterowy domek z którego skopiowalismy dachówkę.

Pozdrawiam Milanowiankę i zapraszam na plotki:wiggle:

Słońca jakby dzisiaj nie było widać, a może jest zbyt rano, mój Młody pojechal dzisiaj na zawody unihokeja, trzymajcie za niego i druzynę kciuki :)

To ciekawa rzecz, mój Mlody od pierwszej klasy szkoły podstawowej zapałal wielka miłością własnie do unihokeja W szkole w Gdyni miał zajęcia 3 razy w tygodniu i dobrze sobie w tym radził. Jego szkoła była w unihoku najlepsza w Gdyni. Przyjechalismy tutaj, a tu w tej szkole ten sport okazal się malo popularny, wuefista idzie na łatwizne i grają tylko w piłkę nozną lub w siatkówkę, czego moj nie lubi. W Gdyni był unihok lub koszykówka i dzieki temu moje dziecko wlasciwie codziennie chodziło na jakis sport. Dwa razy lub trzy obowiązkowo na basen. Miał tych zajec miał, bo szkoła o to dbała. Tutaj siedzi w domu przy komputerze i na nic go nie można namówic. Więc jak swoje latorosle będziecie zapisywac do szkoły to pomyślcie o tych zajeciach popołudniowych organizowanych przez szkołe, bo ma to duże znaczenie dla naszych dzieci.

Zamieniła forum budowlane na wychowawcze, ale to tylko taka dygresja ;)

Edytowane przez emiranda