monika996 01.07.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 elenko cały następny tydzień tak będzie/ u nas niestety bez klimy się nie da:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 w takim razie dobra wiadomość dla mnie jest taka, że w przyszłym tygodniu mam 3 dni wolne i nie będę musiała przez miasto się przedzierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.07.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 a u nas na tarasie , w cieniu pod zadaszoną częścią 32 stopnie ale przyjemny wiaterek, sniadanie było na tarasie ...w domu bez klimy mamy super bo temp 22 - 23 stopnie, warto było zainwestować w grube mury... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.07.2012 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Anetko a jakie grube masz mury? Nasz domek stoi między drzewami to drzewa dają cień i w środku jest przyjemny chlod:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.07.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Kochana w sumie jest 70 cm, ponad 50 cm to cegła:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.07.2012 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 w takim razie dobra wiadomość dla mnie jest taka, że w przyszłym tygodniu mam 3 dni wolne i nie będę musiała przez miasto się przedzierać Eleno no i co Ty zrobisz z takim długim urlopem:hug:pewnie się w ogrodzie zaszyjesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.07.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 ja dziś obudzona przez hardkorową burzę o 6 rano posprzątałam całe mieszkanko i o 9:30 zameldowałam się na plaży naładowałam bateryjki na cały tydz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 01.07.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Kochana w sumie jest 70 cm, ponad 50 cm to cegła:cool: U nas też cegła i też 50 cm,a ukrop że nie można wytrzymać,to nie wiem o co u nas chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Alu i jak minął dzień? U nas ukrop, ukrop i jeszcze raz ukrop Miłego wieczorku Wypowiedzi nueli Coś w tym jest co napisała Aneta I co to za sposób wylewania swoich jak widać tłumionych złych emocji tu na forum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.07.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 ja dziś obudzona przez hardkorową burzę o 6 rano posprzątałam całe mieszkanko i o 9:30 zameldowałam się na plaży naładowałam bateryjki na cały tydz! W Gdyni o 9.30 jeszzce padało, wyjechałam z domu o 11, byłam obejrzeć PGE arenę, jechalam Słowackiego na koncu dramat, póżniej w starym Wrzeszczu też dramat ulice gorzej jak w Kjowie żadnych drogowskazów, gdzie jechać, załamałam się. W drodze powrotnej się zgubiłam na slimaku i wylądowałam na przeciwko mola na Zaspie chacha, ja ne wiem jak dawali sobie radę kibice, którzy przyjechali samochodami ????? W Gdyni nie ma takich ulic jak w starym Wrzeszczu W ogóle jak się wjeżdża do Gdyni od strony Karwin są przepięknie zrobione kwietniki, zrobie zdjęcia i pokażę, Cud malina ) U nas też cegła i też 50 cm,a ukrop że nie można wytrzymać,to nie wiem o co u nas chodzi Nie wiem jak masz cegłe u Anetki jest chyba cegła ocieplenie cegła, ale pewnie się wypowie Alu i jak minął dzień? U nas ukrop, ukrop i jeszcze raz ukrop Miłego wieczorku W takich dniach warto byc nad morzem Wypowiedzi nueli Coś w tym jest co napisała Aneta I co to za sposób wylewania swoich jak widać tłumionych złych emocji tu na forum???? A nad morzem przyjemnie, bylam na plazy w Gdńsku na Zaspie i w Orłowie, woda ciepła przynajmniej w Orłowie, piekne słonce, przyjemny zefirek od morza, ale bardzo delikatny przyjemny dzień po porannej burzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 01.07.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 To świetny dzień miałaś . U nas na odwrót niestety, cały dzień parno i upalnie przed burzą która dopiero idzie Mam nadzieję że rano będziemy mieli tak jak Ty opisujesz My uciekliśmy dziś do teściowej - bo u niej w domu jest najchłodniej W naszym mieszkaniu - żar leje się cały Boży dzien, a u mamy na działce patelnia . Także też przeżyliśmy dzień nie najgorzej z gotowym obiadkiem i lodami Tylko ja na słońcu się opalałam - ale ja uwielbiam i upał mi nie przeszkadza byle by słoneczko opalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 01.07.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Kochana w sumie jest 70 cm, ponad 50 cm to cegła:cool: Anetko, w prawdziwej twierdzy mieszkasz U nas mur zaledwie połowa tego co u Ciebie - 25cm porothermu i 15cm ocieplenie, a i tak jakoś trzyma chłodek, a zimą mamy ciepło. Eleno no i co Ty zrobisz z takim długim urlopem:hug:pewnie się w ogrodzie zaszyjesz.... Częściowo pewnie tak, bo jeszcze coś tam zostało do zrobienia, ale większość czasu zamierzam spędzić z mamą, bo we wtorek wieczorkiem do nas przyjeżdża. Od Bożego Narodzenia się nie widziałyśmy więc się bardzo cieszę na tę wizytę Dziewczyny, ja dziś pół dnia przespałam, kiepsko na mnie działa zaduch i 34 stopnie w cieniu (tak pokazywała czujnik pogodówki). Ożywiłam się dopiero niedawno jak już chłodniej się zrobiło. Miałam nadzieję, że burza oczyści trochę atmosferę, ale pobłyskało, pogrzmiało, nadal wieje ale deszczu na lekarstwo, troszkę tylko pokropiło.... Wspomagam się za to mojito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.07.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 No nic nam nie pozostaje jak napić się w ten upalny wieczór:lol2::lol2: U mnie jest cegła, wełna cegła na jednym skrzydle a na reczcie cegła, styropian i tynk. Ja wietrzę cały dom bardzo wcześnie rano, od 8 okna w całym domu mam szczelnie zamknięte, otwieram dopiro wieczorem jak zrobi się na zewnątrz przyjemnie. Jeśli otworzyłabym okna w ciągu dnia, gorace powietrze natychmiast wypełniłoby dom:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.07.2012 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 W Gdyni pada jest przyjemnie no ale od rana słońce proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.07.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 w domu bez klimy mamy super bo temp 22 - 23 stopnie, warto było zainwestować w grube mury... U nas tak samo Anetko- grube mury + wentylacja mechaniczna, która cały czas nawiewa temperaturę +10 stopni:yes: Da się żyć Hej Alu, jak minął weekendzik? Co ja czytam- jesteś nad morzem? Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.07.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Dzień dobry Alu - wysyłam słoneczko, a u nas proszę na wstrzymanie Mamy trochę chłodniej - tylko żar w domu został, ciężko go przewietrzyć, bo powietrze ani drgnie Jak będziesz na plaży cyknij dla nas zdjęcie nadmorskiej bryzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.07.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Aga weekendzik super, plaża zaliczona, jest wspaniale Aga dzięki za słoneczko świeci od rana chociaż całą noc padało, jest pięknie wybieram się nad morze, ale zdjęc na rzazie nie mam czasu wklejać, wysyłam z telefonu prosto na fajsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.07.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Hej Ala!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.07.2012 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Cześć Moniko, własnie jadę do kolezanki zobaczyć jej nowy domek Mi mieszka u kolegi i chyba jest szczęśliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 02.07.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Jej Alu jak bardzo Ci zazdroszczę tego wypadu nad morze :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts