Venus_m 11.07.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Alu Fajny bąbel / bombel nie wiem jak poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.07.2012 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Jak ktoś chce zobaczyc mieszkanie w stylu prowansalskim polecam http://czterykaty.pl/czterykaty/5,57642,12017046,Mieszkanie__Prowansja__moja_milosc.html?i=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.07.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 a ja je już widziałam i się zakochałam, odżyło moje marzenie o nibykominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.07.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 a ja je już widziałam i się zakochałam, odżyło moje marzenie o nibykominku A prawdziwego nie masz???????? Faktycznie ten niby kominek bardzo ładnie wyglada w tym wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.07.2012 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Pogoda w Milano totalnie się załamała zimno i brzydko a na dodatek nie pada i trzeba podlewać ogródek. Zieram pierwsze pomidorki koktailowe zasadzone w doniczce na tarasie i jest kilka poziomek, to pierwsze "plony" z mojego ogrodka W kazdym razie we wrzesniu przywiozę sobie wąsy truskawek kaszubskich i z pewnoscia zasadzę w ogródku, one maja zupełnie inny, lepszy smak, od truskawek mazowieckich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.07.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Oj Alu, ależ Ty nie lubisz tego biednego Mazowsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.07.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Alu ja dopiero dziś nadrabiam Dlatego jak zwykle spóźniona Składam Najserdeczniejsze życzenia dla Mi , Zdrówka, Szczęścia i wspaniałych tegorocznych wakacji Zdjęcia Młodego REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.07.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Oj Alu, ależ Ty nie lubisz tego biednego Mazowsza Elenko przepraszam, szkoda , że Ci nie przywiozłam po drodze kaszubskich truskawek ale jechalismy okolo 16 więc pewno byłas jeszcze w pracy, ale niebo w gębie I sory ziemniaki tez przywiozłam z Kaszub zupełnie inaczej smakuja niz tutejsze irgi A wiesz jak dzisiaj jechałam z targu w Milano tak się wlasnie zastanawialam, czy ja sie tutaj zaklimatyzuje, w koncu Mialno ma swój urok i z pewnościa fajnie sie tu mieszka z dala od zgiełku Warszawy, ale starych drzew sie juz nie pzresadza, bo sie nie przyjmą, za dlugo w Gdyni mieszakłam I zawsze sie z tym miastem identyfikowałam Aga Mi dziękuje Ty musisz przede wszystkim na swoim wątku i swojej budowie sie skupić, zeby to jak najszybciej skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.07.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Alu...a u nas cały czas pada, normalnie jesień. Już mam dość takiego lata...połowa lipca!!!!! Człowiek nie nacieszy się ogrodem, i zaraz jesień naprawdę przyjdzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 13.07.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 W pracy, w pracy, ale mogłaś pod drzwiami zostawić Alu, jakich znowu "starych drzew"?!?! Stare drzewa to właśnie w Milano i Podkowie Leśnej stoją Kochana, wylądowałaś nie byle gdzie, naprawdę. Za sąsiadkę masz m.in. Krystynę Jandę, prof. Bralczyka, a kiedyś na lato zjeżdżał tam Bolesław Prus. Bo Milanówek był kiedyś letniskową miejscowościa dla zamożnej warszawki. Z czasem wielu letników przeniosło sie tam na stałe. Milanówek ma swój klimat. Ja uwielbiam starodrzew Milanówka. I truskawki wcale tam źle nie smakuja Alu, myślę, że tak bardzo tęsknisz za ukochaną Gdynia, że troszkę niesprawiedliwie obrywa się temu "biednemu Milanówku" i całej okolicy przy okazji włącznie z irgą i truskawkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.07.2012 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 A u nas o dziwo od dwóch dni co wieczór i trochę w nocy pada . Ja bym Wam ten deszcz odesłała, bo nam akurat miesza w pracach ogrodowych Miłego poranka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.07.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 W pracy, w pracy, ale mogłaś pod drzwiami zostawić Alu, jakich znowu "starych drzew"?!?! Stare drzewa to właśnie w Milano i Podkowie Leśnej stoją Kochana, wylądowałaś nie byle gdzie, naprawdę. Za sąsiadkę masz m.in. Krystynę Jandę, prof. Bralczyka, a kiedyś na lato zjeżdżał tam Bolesław Prus. Bo Milanówek był kiedyś letniskową miejscowościa dla zamożnej warszawki. Z czasem wielu letników przeniosło sie tam na stałe. Milanówek ma swój klimat. Ja uwielbiam starodrzew Milanówka. I truskawki wcale tam źle nie smakuja Alu, myślę, że tak bardzo tęsknisz za ukochaną Gdynia, że troszkę niesprawiedliwie obrywa się temu "biednemu Milanówku" i całej okolicy przy okazji włącznie z irgą i truskawkami W nastepnym roku z pewnościa zostawię A Milano lubię tylko Gdynię troche bardziej Alu...a u nas cały czas pada, normalnie jesień. Już mam dość takiego lata...połowa lipca!!!!! Człowiek nie nacieszy się ogrodem, i zaraz jesień naprawdę przyjdzie:( U nas już czerwienieją liście na dębach, a więc jesien tuż, tuż A u nas o dziwo od dwóch dni co wieczór i trochę w nocy pada . Ja bym Wam ten deszcz odesłała, bo nam akurat miesza w pracach ogrodowych Miłego poranka życzę Dzięki Aga nawzajem, u nas tez pada, ale tyciuteńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.07.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Alu obejrzalam fotki (uroczy i slodki maluszek:D ) wszystkiego najlepszego dla Mi:) pozdrawiam Was,Kochani i koncze...bo z kom niefajnie sie pisze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.07.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Olu dzieki że zajrzałaś, Mi dziękuje za zyczenia, cieszę się, że Ci się fajnie mieszka. A wiesz ja mam od miesiąca nowa komórkę i zupełnie sobie radzę z pisaniem na niej, jak byłam w Gdyni tylko z komórki korzystałam, bo zapomniałam kable do kompa Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.07.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Doberek:) wpadałm z pozdrowieniami nadmorskimi:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 16.07.2012 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Spóźnione ale szczere - najlepszego dla Mi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.07.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Alu bardzo fajny ten Twój synuś Gratulacje z powodu wyboru liceum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.07.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Alu dzień dobry Co dobrego słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.07.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Dzień dobry. Nie udało nam się spotkać . Nie byłaś w starych progach ? Poziomek zazdroszczę . Ja na przyszły rok chyba zasadzę, już nie pamiętam nawet ich smaku ... Ja też pierwsze plony mam za sobą: mam 3 rodzaje mięty, ogrom zielonej pietruszki, nieco koperku, szczypiorek, zieloną cebulkę, dużo bazylii i las pomidorków koktajlowych (jeszcze są zielone ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.07.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts