mariomili 25.07.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 A nasza Ala jeszcze się wczasuje? Udanego urlopu!!!! Czekamy na fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.07.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ala pewnie jeszcze odpoczywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.07.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Ala z ciepłych krajach jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.07.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 DzieFFczynki udalo mi sie wrócić oczywiście z OLT Express, mega gorąco bylo i slonecznie, teraz trzeba wypocząc po urlopie, na szczęscie mamy piękna pogode, za kilka dni wybieram się nad polskie morze Tam przynajmniej jest czym oddychać Zdjęcia umieściłam na fejsie i proponuje się tam przeniesc, nawet nie pod swoim nazwiskiem jak ktos nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 27.07.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Witaj Wypoczęta Emi Zdjęcia widziałam cuuudowne A hotel chyba jakiś mega wypas sie tafił??? czy z pokoju miałaś od razu wskok do basenu?????? Pozdrawiam ciepło(upalnie nawet z Łodzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.07.2012 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Salus to chyba hotel : Hotel Cavo Spada Alu sper wakacje i fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.07.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Alu piękne wczasy mieliście Hotel bomba , niesamowite klimaty i zejście do basenu z każdego pokoju - marzenie w te upały I pasiaste ludwiczki były My też w środę nad morze, oby oby była pogoda http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-278449.gif buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 28.07.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Emi, mnie na "fejsa" nic nie zaciągnie, więc niestety muszę sobie tylko wyobrazić, jak cudne mieliście wakacje Z OLT wróciliście? No to farta niezłego mieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.07.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Alu piękne wczasy mieliście Hotel bomba , niesamowite klimaty i zejście do basenu z każdego pokoju - marzenie w te upały I pasiaste ludwiczki były My też w środę nad morze, oby oby była pogoda http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-278449.gif buziaki zostawiam My mielismy pokój na pietrze i bardzo bylismy zadowoleni, że nam nikt do pokoju nie zaglądał a i widok mielismy przepasny Aga zycze Ci dobrej pogody nad morzem chociaż jestem pełna obaw a propos Twojego wyjazdu, moi kostkarze mieli co najmniej trzy pytania na godzinę jak robili kostkę, ale może miałam słabe egzemplarze Emi, mnie na "fejsa" nic nie zaciągnie, więc niestety muszę sobie tylko wyobrazić, jak cudne mieliście wakacje Z OLT wróciliście? No to farta niezłego mieliście Podobno OLT czarterowych lotów nie zawiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.07.2012 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 chociaż jestem pełna obaw a propos Twojego wyjazdu, moi kostkarze mieli co najmniej trzy pytania na godzinę jak robili kostkę, ale może miałam słabe egzemplarze Będą dzwonić w razie W, albo każę załączać zdjęcia do rozmów telefonicznych . A tak na serio, to już z dwoma z nich (szefem i tym który pilnuje roboty na działce, bardzo dobrze mi się współpracuje ), także obawa jest ale nie duża Alu miłej niedzieli życzę Ps a jak ogród??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.07.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Aguś to bardzo sie cieszę, że będziesz mogła wypoczać. Wypoczynek Ci sie należy, oby tylko pogoda dopisała, będziesz musiała koło nas jechać, zapraszam na kawkę, to chłopcy bedą mogli złapać chwilę oddechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.08.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Cześć Alu!Jak wakacje mijają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.08.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 (edytowane) Cześć Alu! Jak wakacje mijają? Wakacje niestety szybko mijają, była Kreta, był polski Bałtyk i jezioro Żarnowieckie i oczywiście ukochana Gdynia, a w sobotę wybieramy się do Hajnówki, niestety tylko na dwa dni , ale zawsze fajnie odwiedzić Białowieski Park Narodowy Myślimy gdzieś pojechać pod koniec sierpnia, padają różne propozycje, ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy Natomiast nareszcie wzięliśmy się za kładzenie podbitki, panowie przyszli dzisiaj rano i nad garażem mamy już całą podbitkę nawet fajnie to wygląda Ps a jak ogród??? http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif Raczej źle to wygląda nie ma kto pleć, jak nas nie ma , dopiero trochę odkopałam:) Edytowane 13 Sierpnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 09.08.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Hej Alu Ja nawet nie zauważyłam, że nie miałaś podbitki No to obowiązkowo jakaś fotka Pozdrawiam Saly PS U mnie trawnik zachwaszczony ...i nie wiem co zrobić Czy najpierw dać nawóz??/Czy najpierw mniszkiem potraktowac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.08.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 Hej Alu Ja nawet nie zauważyłam, że nie miałaś podbitki No to obowiązkowo jakaś fotka Pozdrawiam Saly PS U mnie trawnik zachwaszczony ...i nie wiem co zrobić Czy najpierw dać nawóz??/Czy najpierw mniszkiem potraktowac???? Zdjęcia będa po zrobieniu całości:) Jeśli chodzi o trawnik to trudno powiedzieć, ja raczej bym zasilała ,a z chwastami poczekała do wiosny, trzeba dac trawie dobrze sie rozrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.08.2012 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 10 stopni na termometrze o 8 rano, czy to jeszcze jest lato?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.08.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 10 stopni na termometrze o 8 rano, czy to jeszcze jest lato?????? Niestety juz jesień...w moje okolicy cześć drzew ma już piękne złote barwy jesieni :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.08.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 mało tego lata u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 13.08.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Witam się u Ciebie bo podglądam od dawna . Piękny ogród i dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.08.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Melduję sie Alu i sciskam mocno:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts