Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

DzieFFczynki udalo mi sie wrócić oczywiście z OLT Express, mega gorąco bylo i slonecznie, teraz trzeba wypocząc po urlopie, na szczęscie mamy piękna pogode, za kilka dni wybieram się nad polskie morze :) Tam przynajmniej jest czym oddychać :)

Zdjęcia umieściłam na fejsie i proponuje się tam przeniesc, nawet nie pod swoim nazwiskiem jak ktos nie lubi :)

Alu piękne wczasy mieliście :rolleyes:

Hotel bomba :jawdrop:, niesamowite klimaty i zejście do basenu z każdego pokoju - marzenie w te upały :rolleyes:

I pasiaste ludwiczki były :wiggle:

My też w środę nad morze, oby oby była pogoda http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-278449.gif

buziaki zostawiam :hug:

Alu piękne wczasy mieliście :rolleyes:

Hotel bomba :jawdrop:, niesamowite klimaty i zejście do basenu z każdego pokoju - marzenie w te upały :rolleyes:

I pasiaste ludwiczki były :wiggle:

My też w środę nad morze, oby oby była pogoda http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-278449.gif

buziaki zostawiam :hug:

My mielismy pokój na pietrze i bardzo bylismy zadowoleni, że nam nikt do pokoju nie zaglądał a i widok mielismy przepasny :)

Aga zycze Ci dobrej pogody nad morzem chociaż jestem pełna obaw a propos Twojego wyjazdu, moi kostkarze mieli co najmniej trzy pytania na godzinę jak robili kostkę, ale może miałam słabe egzemplarze ;)

Emi, mnie na "fejsa" nic nie zaciągnie, więc niestety muszę sobie tylko wyobrazić, jak cudne mieliście wakacje :)

Z OLT wróciliście? No to farta niezłego mieliście :yes:

Podobno OLT czarterowych lotów nie zawiesił :)

chociaż jestem pełna obaw a propos Twojego wyjazdu, moi kostkarze mieli co najmniej trzy pytania na godzinę jak robili kostkę, ale może miałam słabe egzemplarze ;)

Będą dzwonić w razie W, albo każę załączać zdjęcia do rozmów telefonicznych ;).

A tak na serio, to już z dwoma z nich (szefem i tym który pilnuje roboty na działce, bardzo dobrze mi się współpracuje :yes:), także obawa jest ale nie duża :no:

Alu miłej niedzieli życzę :hug:

Ps a jak ogród??? :)

Cześć Alu!

Jak wakacje mijają?

Wakacje niestety szybko mijają, była Kreta, był polski Bałtyk i jezioro Żarnowieckie i oczywiście ukochana Gdynia, a w sobotę wybieramy się do Hajnówki, niestety tylko na dwa dni :(, ale zawsze fajnie odwiedzić Białowieski Park Narodowy :)

Myślimy gdzieś pojechać pod koniec sierpnia, padają różne propozycje, ale jeszcze się nie zdecydowaliśmy :(

Natomiast nareszcie wzięliśmy się za kładzenie podbitki, panowie przyszli dzisiaj rano i nad garażem mamy już całą podbitkę nawet fajnie to wygląda :)

Ps a jak ogród??? http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif

Raczej źle to wygląda nie ma kto pleć, jak nas nie ma :(, dopiero trochę odkopałam:)

Edytowane przez emiranda

Hej Alu :-)

Ja nawet nie zauważyłam, że nie miałaś podbitki

No to obowiązkowo jakaś fotka

Pozdrawiam

Saly

PS U mnie trawnik zachwaszczony ...i nie wiem co zrobić Czy najpierw dać nawóz??/Czy najpierw mniszkiem potraktowac????

Zdjęcia będa po zrobieniu całości:)

Jeśli chodzi o trawnik to trudno powiedzieć, ja raczej bym zasilała ,a z chwastami poczekała do wiosny, trzeba dac trawie dobrze sie rozrosnąć :)