emiranda 16.08.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witaj Daila, miło, że sie ujawniłaś, zapraszam na pogaduchy bo z budowlanych spraw to się u mnie nie dużo dzieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.08.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Melduję sie Alu i sciskam mocno:hug::hug: :hug::hug: Niestety juz jesień...w moje okolicy cześć drzew ma już piękne złote barwy jesieni :mad: No niestety u nas tez pelno żołtych liści mało tego lata u nas Mało, mało, chociaz mówią, że ten weekend ma być ładnie, aż się chce nad morze jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.08.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Cześć Alu O jesieni rozmawiacie.......... ano ja też te żółte spadające listki już dojrzałam Ale ma być teraz nawrót prawdziwego lata więc musimy korzystać Mało, mało, chociaz mówią, że ten weekend ma być ładnie, aż się chce nad morze jechać Pozdrawiam i buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.08.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 oj Alu popraw się, nic nie piszesz zaglądam codziennie. Na czym stanęło z lampami w łazienkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.08.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 hejka Alu!!!! gorąco u was???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.08.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Troszkę mnie nie było... a tu nad morze chciało by się bryknąć...Ojjj ja też chciałabym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.08.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Alu - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Emi.. jaki konkurs i jaki link...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.08.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Emi.. jaki konkurs i jaki link...? Link jest w mojej sygnaturze Konkurs jest ogłoszony przez MG Projekt, w którym kupowaliśmy projekt domu Słodki na najładniejsze zdjęcie domu. Musisz kliknąć w link i tam zobaczysz miniarurkę domu Słodki trzeba kliknąć w pięść do góry !!!! No własnie wkleiłam link a chciałabym żeby zamiast linku pojawiło się słowo Konkurs kiedyś umiałam to zrobic a teraz mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.08.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Alu, a pochwal się lampkami Żeby zagłosować wymagana jest rejestracja? Czy wystarczy gdzieś kliknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 O dzięki.. Link wielki jak kosmos, a ja ślepa jestem...Zaraz pójdę kliknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.08.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Alu, a pochwal się lampkami Żeby zagłosować wymagana jest rejestracja? Czy wystarczy gdzieś kliknąć? Aniu starczy wejść na tę stronę i kliknąć na mój awaterek Do diaska liczyłam na twoja pomoc Aniu jak zamiast tego linka umieścić słowo Konkurs w swojej sygnaturze PLS Lampki z ikei o takie http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/tross-sufitowa-listwa-osw--reflektory__0138883_PE298695_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 22.08.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 alu zagłosowałam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 To ja też oddałam swój głos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 22.08.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 (edytowane) Kliknięte, zagłosowane! Emiranda, napisz słowo KONKURS, potem zaznacz je całe (podświetli się na niebiesko, a potem kliknij na znaczek kuli ziemskiej z takimi okularkami (w drugim rzędzie na środku) i wklej linka Edit: W razie jakby nie wyszło to tu masz gotowy: KONKURS Trzeba zlikwidować spację po [url , przed = Ale na pewno wyjdzie i wybierzesz sobie kolor i rozmiar czcionki jaki chcesz Edytowane 22 Sierpnia 2012 przez Ruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.08.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Kliknięte, zagłosowane! Emiranda, napisz słowo KONKURS, potem zaznacz je całe (podświetli się na niebiesko, a potem kliknij na znaczek kuli ziemskiej z takimi okularkami (w drugim rzędzie na środku) i wklej linka Edit: W razie jakby nie wyszło to tu masz gotowy: KONKURS Trzeba zlikwidować spację po [url , przed = Ale na pewno wyjdzie i wybierzesz sobie kolor i rozmiar czcionki jaki chcesz Tak właśnie robiłam i widocznie wkradał sie jakiś blad i mi sie nie chciało zapisać, a teraz skorzystałam z Twojego linku i jest OK wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Puściłam Twój konkurs i siebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.08.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dzięki DzieFFczynki za głosy, podpowiem tylko, że swój głos można oddać raz dziennie, więc jakby to Wam nie robiło duzo kłopotu proszę o głosy codziennie Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Dzięki DzieFFczynki za głosy ...... chyba mój wycofam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.08.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 chyba mój wycofam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts