Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzi,eki wszystkim za głosy w nagrodę piękne zdjęcie Mola w Orłowie autorstwa Agaty Zawadzkiej

http://img850.imageshack.us/img850/4743/moloworowie2.jpg' alt='moloworowie2.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Edytowane przez emiranda

Dobra dziewczynki Ala jest na prowadzeniu, nagrode ma w zasadzie w kieszeni. czas się nia podzielić. Mnie tam juz samo siedzenie nie wystarczy - biore 1 krzesło. uważam ze stół jej mozemy zostawic (niech ma) , ale jeszcze 3 krzesła zostały.... Która bierze nastepny? :rotfl: :lol2: ;)

Z tym prowadzeniem to nie jest tak do końca i nawet nie wiem, czy w ogóle będą mnie brali pod uwagę. Konkurs został ogłoszony w styczniu i ja jako pierwsz umieściłam tam swoj domek, ale jak widac nie cieszył się wielka popularnością bo w sumie malo domkówa głosów tez mało. Tylko kilka osób ma ich niewarygodnie dużo i powiem Wam dlaczego. Ktoregoś razu patrzymy pani wprowadziła swój domek zresztą trzy razy to samo zdjęcie i raptem pod kazdym zdjęciem po 500 głosów. Załamałam się bo ja miałam ich wówczas zaledwie około stu, troche znajomi nastukali trochę forumowicze. Natsepnego dnia pani ma już po 700, no i wówczas zobaczył to Mi I mówi Mamo nie martw się ja Ci to załatwię. Nie będę opisywała co zrobił. Regulaminu konkursu bardzo długo nie było. Pojawił się dopiero gdzieś, przed miesiącem no i są tam pewne zasady. Ciekawe jak sobie z tym poradzą organizatorzy. Dlatego chciałabym mieć jak najwięcej głosów niezależnych. I liczę na Was drodzy forumowicze :)

A co do wygranej chętnie się podzielę bo my meble ogrodowe już mamy :)

Z tym prowadzeniem to nie jest tak do końca i nawet nie wiem, czy w ogóle będą mnie brali pod uwagę. Konkurs został ogłoszony w styczniu i ja jako pierwsz umieściłam tam swoj domek, ale jak widac nie cieszył się wielka popularnością bo w sumie malo domkówa głosów tez mało. Tylko kilka osób ma ich niewarygodnie dużo i powiem Wam dlaczego. Ktoregoś razu patrzymy pani wprowadziła swój domek zresztą trzy razy to samo zdjęcie i raptem pod kazdym zdjęciem po 500 głosów. Załamałam się bo ja miałam ich wówczas zaledwie około stu, troche znajomi nastukali trochę forumowicze. Natsepnego dnia pani ma już po 700, no i wówczas zobaczył to Mi I mówi Mamo nie martw się ja Ci to załatwię. Nie będę opisywała co zrobił. Regulaminu konkursu bardzo długo nie było. Pojawił się dopiero gdzieś, przed miesiącem no i są tam pewne zasady. Ciekawe jak sobie z tym poradzą organizatorzy. Dlatego chciałabym mieć jak najwięcej głosów niezależnych. I liczę na Was drodzy forumowicze :)

A co do wygranej chętnie się podzielę bo my meble ogrodowe już mamy :)

Alu, z tymi konkursami to różnie bywa. Pamiętam nieprzyjemną historię (chyba nawet z tego forum), że dziewczynie, która miała najwięcej głosów odmówiono nagrody pod jakimś pretekstem :mad: