Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

taras powinien miec lekki spadek na zewnatrz czyli do ogrodu

zreszta tak samo ma sie sprawa z kostka brukowa podjazdow, wejscia, nigdy na prosto

My to wiemy, ale fachowcy nie :(

Sąsiadom np tak zrobiono podjazd, ze podczas ulewy woda się do garażu wlała, tylko strzelać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sąsiadom np tak zrobiono podjazd, ze podczas ulewy woda się do garażu wlała, tylko strzelać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rewelacja :mad:

U nas, w obecnym mieszkaniu, są garaże podziemne. I podczas większych opadów, ludzie mają gratis baseny :bash:

Podczas lipcowych burz pozalewało samochody prawie pod dachy. Dosłownie w ciągu godziny.

Jak ja się cieszę, że nie mieliśmy swego czasu kasy na garaż.

Ale fakt, to nie do końca wina dewelopera. Na tym osiedlu po prostu nie powinno być tyle bloków, bo sieć kanalizacyjna jest kiepska. Tylko kto to poprawi?

Ja się wyprowadzam :lol2:

kochana czy ty jestes pewna tej bazylii??? to jak nic jest mieta

Aniu ogrodniczko kochana masz rację, poszłam powąchałam, mięta nie ma wątpliwości, a pani na targu sprzedała mi to jako bazylie ozdobną, cha, nigdy się nad tym nie zastanawiałam powiedziała, to przyjęłam jako pewnik. No to dałam plamy :(

Ja też bym za mięte dała sobie paznokcie obciąć...

No to paznokcie zachowałaś :lol2:

Emiranda próbuje oddac głos na twój domek-tylko ze nie wiem jak kurcze.naciskam kciuk i nic.....może mi myszka szwankuje,a moze trzeba sie zarejestrowac tak? -juz sama nie wiem.Please help ;)

Czasami po prostu się coś zablokowuje, sam nie wiem dlaczego ????

No mi się udało kliknąć, ale można raz na dobę chyba :)

Edytowane przez emiranda

Chyba, że to - Ocimum basilicum Magic Blue do tego podobna

http://www.iglaki24.pl/p8998,ocimum-basilicum-magic-blue-bazylia-magic-blue-niebieskie-c0-5-tml.html

ale skoro listek urwałaś i okazało się ziele miętą, to jest mietą :lol2:

a tak przy okazji dało się dziś drugi raz ;) 1801

Aniu ogrodniczko kochana masz rację, poszłam powąchałam, mięta nie ma wątpliwości, a pani na targu sprzedała mi to jako bazylie ozdobną, cha, nigdy się nad tym nie zastanawiałam powiedziała, to przyjęłam jako pewnik. No to dałam plamy :(

uff czyli moja pierwsza propozycja byla pierwsza prawidlowa, a juz zwatpilam:cool::D nalezy sie nagroda psze pani:lol2:

Taruś to ja już zwątpiłam zobacz zdjęcie, które wkleiła Gosia, to jest to samo co u mnie kwitnie. Dzięki za głosy :)

http://www.iglaki24.pl/galerie/o/ocimum-basilicum-magic-b_43329.jpg

i moja

[img]http://img341.imageshack.us/img341/5425/dscn2034j.jpg By miranda27 at 2012-08-30[/img]

Mięta obok rośnie, i to rózne rodzaje, zerwałam kilka listków i misię zapach zmieszał:(