Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak nie masz z nią co zrobić - allegro :)

jeśli kamera ma faktycznie wartość 2.500, to a tą cenę kupisz przyzwoite mebelki ogrodowe (sama ponownie rozglądam się za kompletem, bo na koniec sezonu ceny poobniżali bardzo znacznie i może jednak budźet by to udźwignął...)

Kochanie, a Ty (no wiesz dlaczego Cie pytam) nie uważasz, że nie powinni zsumowywać głosów jednego i tego samego zdjęcia, (nie wiem dlaczego umieszczono trzy takie same zdjęcia w konkursie )w regulaminie oczywiście nic na ten temat nie było, czuję się bardzo oszukana :(

Edytowane przez emiranda

Alu - oszukana czuję się i ja bo..... nie będę mieć krzesła :( :rotfl: a kamerki nie da się podzielić buuuu...

A tak na serio - kij im w doopę, olej to. Wszyscy mieliśmy super zabawę a Ty dodatkowo masz jeszcze kamerkę, Tak jak pisza dziewczyny - sprzedaj na allegro za 2300 i kup sobie ładny zestawik a'la rattan .

I nie smutaj się , please :hug: :hug: :hug:

Faktycznie organizator się nie popisał - ale spojrzyj na to z innej strony - nie miałaś tej kamerki a teraz masz i jakie pospolite ruszenie się zrobiło, i zabawa była

Na razie jeszcze nie mam i jak to mój mąż mówi to jest tylko moje pobożne zyczenie, bo teraz organizator zapomni nagrody rozdać :)

Nasz znajomy wygrała w teleturnieju w TVP kuchenkę mikrofalowa do dzisiaj jej nie dostał :( a później na pieniądze które wygrał w Milonerach tez duuuuuuuugo czekał :(

i tak myślę własnie, ze wstawienie przez tę panią trzy razy tego samego zdjęcia i glosowanie na trzy (czyżby była znajomą) było kruczkiem tego konkursu :(

a ja wygralam w lechu lodowke pelna piwa i ja dostalam i to jest pocieszajace. a piwko smakowalo jak ta lala :D i tak samo jak wygralam rower w mastercard - rower dotarl tydzien od zakonczenia konkursu a poniewaz nie potrzebowalam to poszedl na sprzedaz - tez kupilam za niego jakies meble :D

zawsze sa plusy :)

a ja wygralam w lechu lodowke pelna piwa i ja dostalam i to jest pocieszajace. a piwko smakowalo jak ta lala :D i tak samo jak wygralam rower w mastercard - rower dotarl tydzien od zakonczenia konkursu a poniewaz nie potrzebowalam to poszedl na sprzedaz - tez kupilam za niego jakies meble :D

zawsze sa plusy :)

no tak jak ktoś wygrywa. Bo ja nigdy nawet gumy do żucia nie wygrałam:lol2:

a bierzesz udzial? bo ja te swoje to jakos tak przy okazji nie starajac sie wygralam. ale kurna w totka jeszcze szosteczka w kumulacji mi nie wyskoczyla:cool:

:lol2:

rzadko!!!!:)

A zdałam sobie sprawę, że gdybyśmy nawet głosowali na trzy zdjęcia mojego domu to i tak nici z tego bo były inne a konkurs byl na zdjecie a nie dom :(

No niech mi teraz ktos powie jak można umieszczac w konkursie zdjecie tego samego domu kilka razy a później dodawać głosy ?????? Czy to jest zgodne z prawem?????? W regulaminie nic o tym nie ma :(

oczywiście ,że niesprawiedliwe