duś1719506024 03.09.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ale głosy dodają się dalej - 1917 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.09.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 już i co Alu dziś poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 03.09.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 jak nie masz z nią co zrobić - allegro jeśli kamera ma faktycznie wartość 2.500, to a tą cenę kupisz przyzwoite mebelki ogrodowe (sama ponownie rozglądam się za kompletem, bo na koniec sezonu ceny poobniżali bardzo znacznie i może jednak budźet by to udźwignął...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.09.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 No co ty Alu nie rezygnuj. To organizator jest nie w porzadku. Nie wiem jak poprzeliczali te glosy ale wyglada ze zsumowali z kazdego zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.09.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 a jak nie chcesz nagrody to ja chetnie sie nia zaopiekuje :D:D i mimo wszystko gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.09.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) jak nie masz z nią co zrobić - allegro jeśli kamera ma faktycznie wartość 2.500, to a tą cenę kupisz przyzwoite mebelki ogrodowe (sama ponownie rozglądam się za kompletem, bo na koniec sezonu ceny poobniżali bardzo znacznie i może jednak budźet by to udźwignął...) Kochanie, a Ty (no wiesz dlaczego Cie pytam) nie uważasz, że nie powinni zsumowywać głosów jednego i tego samego zdjęcia, (nie wiem dlaczego umieszczono trzy takie same zdjęcia w konkursie )w regulaminie oczywiście nic na ten temat nie było, czuję się bardzo oszukana Edytowane 3 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.09.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Alu - oszukana czuję się i ja bo..... nie będę mieć krzesła a kamerki nie da się podzielić buuuu... A tak na serio - kij im w doopę, olej to. Wszyscy mieliśmy super zabawę a Ty dodatkowo masz jeszcze kamerkę, Tak jak pisza dziewczyny - sprzedaj na allegro za 2300 i kup sobie ładny zestawik a'la rattan . I nie smutaj się , please :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Faktycznie organizator się nie popisał - ale spojrzyj na to z innej strony - nie miałaś tej kamerki a teraz masz i jakie pospolite ruszenie się zrobiło, i zabawa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.09.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Emi sprawiedliwosci nie ma i nie bedzie, bierz nagrode (nie ma co duma sie unosic) jeszcze jak bardziej ci pasuje to Ty jestes wygrana. Jak kamery nie potrzebujesz to zawsze mozesz ja sprzedac lub dac w prezencie dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.09.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Faktycznie organizator się nie popisał - ale spojrzyj na to z innej strony - nie miałaś tej kamerki a teraz masz i jakie pospolite ruszenie się zrobiło, i zabawa była Na razie jeszcze nie mam i jak to mój mąż mówi to jest tylko moje pobożne zyczenie, bo teraz organizator zapomni nagrody rozdać Nasz znajomy wygrała w teleturnieju w TVP kuchenkę mikrofalowa do dzisiaj jej nie dostał a później na pieniądze które wygrał w Milonerach tez duuuuuuuugo czekał i tak myślę własnie, ze wstawienie przez tę panią trzy razy tego samego zdjęcia i glosowanie na trzy (czyżby była znajomą) było kruczkiem tego konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.09.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) Emi sprawiedliwosci nie ma i nie będzie I bardzo nad tym ubolewam Edytowane 3 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 a ja wygralam w lechu lodowke pelna piwa i ja dostalam i to jest pocieszajace. a piwko smakowalo jak ta lala i tak samo jak wygralam rower w mastercard - rower dotarl tydzien od zakonczenia konkursu a poniewaz nie potrzebowalam to poszedl na sprzedaz - tez kupilam za niego jakies meble zawsze sa plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.09.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 alu nie smuć się \ widziałaś sama jaki panował bałagan w tym konkursie:) a ty swoją drogą powinnaś porozmawiać po odebraniu nagrody z organizatorem:) a pani , która wygrała chyba jest weteranką konkursową , bo wiedziała co robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.09.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 a ja wygralam w lechu lodowke pelna piwa i ja dostalam i to jest pocieszajace. a piwko smakowalo jak ta lala i tak samo jak wygralam rower w mastercard - rower dotarl tydzien od zakonczenia konkursu a poniewaz nie potrzebowalam to poszedl na sprzedaz - tez kupilam za niego jakies meble zawsze sa plusy no tak jak ktoś wygrywa. Bo ja nigdy nawet gumy do żucia nie wygrałam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 03.09.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 ale banda . Faktycznie chodzi o zasady . Może organizator jakiś niekumaty ? A kamerka się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.09.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 no tak jak ktoś wygrywa. Bo ja nigdy nawet gumy do żucia nie wygrałam:lol2: a bierzesz udzial? bo ja te swoje to jakos tak przy okazji nie starajac sie wygralam. ale kurna w totka jeszcze szosteczka w kumulacji mi nie wyskoczyla:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.09.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 a bierzesz udzial? bo ja te swoje to jakos tak przy okazji nie starajac sie wygralam. ale kurna w totka jeszcze szosteczka w kumulacji mi nie wyskoczyla:cool: rzadko!!!! A zdałam sobie sprawę, że gdybyśmy nawet głosowali na trzy zdjęcia mojego domu to i tak nici z tego bo były inne a konkurs byl na zdjecie a nie dom No niech mi teraz ktos powie jak można umieszczac w konkursie zdjecie tego samego domu kilka razy a później dodawać głosy ?????? Czy to jest zgodne z prawem?????? W regulaminie nic o tym nie ma oczywiście ,że niesprawiedliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.09.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 W/g mnie konkurs był z góry ustawiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.09.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 a bierzesz udzial? bo ja te swoje to jakos tak przy okazji nie starajac sie wygralam. ale kurna w totka jeszcze szosteczka w kumulacji mi nie wyskoczyla:cool: bardzo rzadko:) ale jak bralam , to nigdy nic nie wygrywałam. także zniechecona jestem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.09.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 W/g mnie konkurs był z góry ustawiony...żeby meble wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts