Arnika 03.09.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Myślę , że tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.09.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Na facebooku ruch się zrobił. Następny konkurs będzie lepszy tylko czy ktokolwiek będzie chciał brać w nim udział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 03.09.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Świetny pomysł na to aby konkursu nie wygrał nikt inny niż ktoś z góry ustalony. Po prostu genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.09.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Ej, marudy Tak przy okazji, próbowałyście głosować na inne zdjęcie Ali? Bo ja tak. I nie dało się. Wyskakiwał komunikat o oddaniu głosu z danego adresu. Alu, gratuluję wygranej Nawet jeśli nie do końca trafiona, to zawsze to wygrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.09.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Emi... pan się dzisiaj zalogował.... Nie ładnie proszę Pana.. nie ładnie... Zawsze gościa można zbanować... I jak tu kupować, albo polecać ich projekty???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.09.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Ala gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.09.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Dzięki Justynko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.09.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 No i dostałam oficjalne powiadomienie o wynikach konkursu i na dodatek prośbę o wywiad i zdjęcia z rodzina na tle domu No i co ja mam teraz zrobić ???????????????? Mój mąż uważa, że nie powinnam przyjmować nagrody (???) A ja sama nie wiem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.09.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 A dlaczego? Nie marudź Ala, my tu na Ciebie głosowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Hmmmm..A w regulaminie było to napisane, że będzie wywiad i zdjęcia publiczne????O ile chcą to może i niech zrobią zdjęcie domu może od tej strony co brała udział... ale inne ja bym się zastanowiła... ale obdzierać się z prywatności? hm .. no nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 04.09.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Gratuluje Alu wygranej Super że się udało Zwykle takie konkursy są ustawione i małe szanse na wygraną Myślę, że wywiad i zdjęcia mogą być super pamiątką Ja bym się zgodziła Pozdrawiam i jeszcze raz gratulacje :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 04.09.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Oj Aniu nie czytasz mojego watku nie czytasz, tak mi przykro . Więc cały pic w tym, że nie wygrałam, tylko zajęłam drugie miejsce bo......................................... Pozdrawiam Narendil wiesz po wczorajszym poście, ktory jestem przekonana wydostał się spod pióra kogoś z MG, zrobiło się niesmacznie. W końcu ktos wchodzi pierwszy raz na mój watek i stara się mnie oceniać i to w jaki sposób ?????? I to akurat tak przez przypadek ??????? Wiola, w regulaminie nic nie ma to tylko prośba, mogę odmówić, zrozumieja to Czytam Aluś czytam Tylko ja nie widzę problemu zupełnie Konkurs to zabawa - jak są nagrody i udało się wygrać "coś" to już fajnie Forum no cóz to- forum -każdy może pisać na co ma ochotę - nie mamy na to wpływu i nie wiem czemu się tym denerwujesz Ja także spotkałam się na forum i z zazdrością i z niezbyt miłymi privami - ale wogóel się tym nie przejmuję i Tobie radzę to samo W ogóle się tym nie przejmuj Bierz nagrodę i tyle Czy to ktoś z MG projekt - nie sądzę aby im się chciało w takie rzeczy bawić a jeśli nawet to nie widzę w tym sensu Głowa do góry i do przodu Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Może to jest ktoś kto miał dostać II albo III miejsce???? Z całym szacunkiem dla Pana.. ale lekcji nie odrobił w całości... Nie czytał jak pisałaś, żeby raz głosować, jak miałaś wyrzuty sumienia????A do I miejsca też napisał, że właściwie nie elegancko, że dali 3 takie same zdjęcia, że nie głosowali na nie z różnych IP... i tylko to co na początku było naklikane tak pozostało do końca... I dziwne, że zalogował się w tym dniu.. i z tysięcy postów wybrał ten jeden... , zaczął krytykować ... itd... To forum jest o budowaniu.. ale jak każda z nas już jest tyle czasu to i opowiada o rodzinie, domu, kwiatkach... a to znowu o kostce, o meblach, dodatkach...My tu cały czas coś budujemy...Budowałyśmy dom, budujemy płoty, budujemy przyjaźnie... Budujemy siebie... I bynajmniej nie jest to "kółko różańcowe" i wzajemnej adoracji.. Jak Każda z Nas coś inaczej odbiera, uważa, odczuwa, myśli.. to powie, a jak nie to przemilczy... No i nie po to i ja klikałam, abyś się teraz wycofywała... Nooo ale zdjęcia z właścicielami to chyba po bandzie pojechali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Nie wiem dlaczego... właśnie zabrali mi link z komentarzami, dziennikiem i 1% dla Emila w stopce... No i jak tu być spokojnym człowiekiem...Nagrzeszyłam aż tak bardzo?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Oooo a już oddali... Czy mnie się w oczach mieni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.09.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 No ciekawe ????? I co drugi raz wkeiłaś ???????? A ja sie dziwiłam, czego mi w Twoim poście brakuje, oj gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.09.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Oooo a już oddali... Czy mnie się w oczach mieni???? No w tym jednym poście nie ma ????????????????? nic Ci się nie mieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Niiieee.. chyba się bali i oddali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.09.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Niiieee.. chyba się bali i oddali... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.09.2012 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Narendil wiesz po wczorajszym poście, ktory jestem przekonana wydostał się spod pióra kogoś z MG, zrobiło się niesmacznie. W końcu ktos wchodzi pierwszy raz na mój watek i stara się mnie oceniać i to w jaki sposób ?????? I to akurat tak przez przypadek ??????? Alu, za bardzo się przejmujesz Serio! Pan przyszedł, wyraził swoje zdanie i poszedł. Było, minęło Głowa do góry! Niiieee.. chyba się bali i oddali... Arniś, oj, podejrzewam, że sama sobie zabrałaś i oddałaś Pod miejscem, gdzie piszesz posta jest taki ptaszek Pokaż Twoją Sygnaturę. Nie kliknęłaś przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts