Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ej, marudy :p

Tak przy okazji, próbowałyście głosować na inne zdjęcie Ali? Bo ja tak. I nie dało się. Wyskakiwał komunikat o oddaniu głosu z danego adresu.

Alu, gratuluję wygranej :) Nawet jeśli nie do końca trafiona, to zawsze to wygrana :yes:

Oj Aniu nie czytasz mojego watku nie czytasz, tak mi przykro .

Więc cały pic w tym, że nie wygrałam, tylko zajęłam drugie miejsce bo.........................................

Pozdrawiam

Narendil wiesz po wczorajszym poście, ktory jestem przekonana wydostał się spod pióra kogoś z MG, zrobiło się niesmacznie. W końcu ktos wchodzi pierwszy raz na mój watek i stara się mnie oceniać i to w jaki sposób ?????? I to akurat tak przez przypadek ???????

Wiola, w regulaminie nic nie ma to tylko prośba, mogę odmówić, zrozumieja to :)

Czytam Aluś czytam

Tylko ja nie widzę problemu zupełnie

Konkurs to zabawa - jak są nagrody i udało się wygrać "coś" to już fajnie

Forum no cóz to- forum -każdy może pisać na co ma ochotę - nie mamy na to wpływu i nie wiem czemu się tym denerwujesz

Ja także spotkałam się na forum i z zazdrością i z niezbyt miłymi privami - ale wogóel się tym nie przejmuję i Tobie radzę to samo

W ogóle się tym nie przejmuj Bierz nagrodę i tyle

Czy to ktoś z MG projekt - nie sądzę aby im się chciało w takie rzeczy bawić a jeśli nawet to nie widzę w tym sensu

Głowa do góry i do przodu

Buziaki

Może to jest ktoś kto miał dostać II albo III miejsce????

Z całym szacunkiem dla Pana.. ale lekcji nie odrobił w całości...

Nie czytał jak pisałaś, żeby raz głosować, jak miałaś wyrzuty sumienia????

A do I miejsca też napisał, że właściwie nie elegancko, że dali 3 takie same zdjęcia, że nie głosowali na nie z różnych IP... i tylko to co na początku było naklikane tak pozostało do końca...

I dziwne, że zalogował się w tym dniu.. i z tysięcy postów wybrał ten jeden... , zaczął krytykować ... itd...

To forum jest o budowaniu.. ale jak każda z nas już jest tyle czasu to i opowiada o rodzinie, domu, kwiatkach... a to znowu o kostce, o meblach, dodatkach...

My tu cały czas coś budujemy...

Budowałyśmy dom, budujemy płoty, budujemy przyjaźnie... Budujemy siebie...

I bynajmniej nie jest to "kółko różańcowe" i wzajemnej adoracji..

Jak Każda z Nas coś inaczej odbiera, uważa, odczuwa, myśli.. to powie, a jak nie to przemilczy...

No i nie po to i ja klikałam, abyś się teraz wycofywała...

Nooo ale zdjęcia z właścicielami to chyba po bandzie pojechali....

Narendil wiesz po wczorajszym poście, ktory jestem przekonana wydostał się spod pióra kogoś z MG, zrobiło się niesmacznie. W końcu ktos wchodzi pierwszy raz na mój watek i stara się mnie oceniać i to w jaki sposób ?????? I to akurat tak przez przypadek ???????

Alu, za bardzo się przejmujesz :hug:

Serio! Pan przyszedł, wyraził swoje zdanie i poszedł. Było, minęło :)

Głowa do góry!

Niiieee.. chyba się bali i oddali... ;) :lol2:

Arniś, oj, podejrzewam, że sama sobie zabrałaś i oddałaś :lol2:

Pod miejscem, gdzie piszesz posta jest taki ptaszek Pokaż Twoją Sygnaturę.

Nie kliknęłaś przypadkiem?