lea1719506104 11.09.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Pieknie się prezentuje domek na tle brzózek:). Tarasik Twój bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.09.2012 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Alu ale las koło ciebie:) pięknie, aż nie chce się z domu wyjeżzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.09.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) Pieknie się prezentuje domek na tle brzózek:). Tarasik Twój bardzo mi sie podoba Dzięki, powiem nieskromnie mi tez się podoba Alu ale las koło ciebie:) pięknie, aż nie chce się z domu wyjeżzać Moniko, ja bardzo chetnie bym jednak wyjechała, choćby do Krakowa, czy w góry, nie mówiąc juz o Gdyni, na szczęście weekend mamy zaplanowany w Pradze, juz się cieszę Oto moje marzenie pierwsze Gdynia na żywo zdjęcie stąd http://www.task.gda.pl/uslugi/stream/kamera_gdynia_skwer_kosciuszki <a href=http://img221.imageshack.us/img221/4890/gdynianazywo.jpg' alt='gdynianazywo.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Edytowane 11 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 To Ty wiesz.. , że będziesz jechała koło mnie jakieś 2 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.09.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 To Ty wiesz.. , że będziesz jechała koło mnie jakieś 2 km... Albo leciała nad 10 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Noo popatrz.. ale też nad moim niebem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.09.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Alu ,przepięknie u Ciebie ,aż mam ochotę wpaść na kawkę Olu serdecznie zapraszam Noo popatrz.. ale też nad moim niebem... Tak naprawde to jeszcze nie wiem, czy polecimy czy pojedziemy, chyba jednak pojedziemy Jak bedziemy przejeżdżać to Ci pokiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.09.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Emi.. to na kawkę wpadnijcie.. w sam raz przystanek na kofeinę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.09.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Jak już osiądę w Pl,to z przyjemnością skorzystam Moja babcia -rodowita warszawianka z dziada /pradziada ,choć po wojnie "wylądowała" w opolskim ,Warszawę często odwiedzała i ta miłością ,zaraziła również nas .Więc ,jak mam trochę wolnego ,to zawsze odwiedzam ,naszą stolycę Olu to musisz się spieszyc z tym powrotem, bo my przy pierwszej nadarzajacej się okazji będziemy budowac domek w Gdyni, do którego również zapraszam, na razie wirtualnie Wiola bardzo bym chciała czas pokaże o której my tam będziemy przejeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No i pogoda się zepsuła, a wczoraj do wieczora było gorąco i duszno, a dzisiaj chmury, na razie tylko popaduje, ale nie jest to dzien optymistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.09.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Witaj Emi!zaglądam do Ciebie od jakiegoś czasu i w końcu wypada się ujawnić ...Mieszkasz w bardzo klimatycznym i miejscu ,projektem domu jestem oczarowana,a ogród?-bajka.Ciekawa jestem jaki rodzaj trawy wysiałaś w tym swoim lasku brzozowym ,że jest tak soczyście zielona?Mam też parę brzózek i zamierzam tam posiać trawę .ale nie wiem jaką ?Pozdrawiam i życzę miłego czeskiego weekendu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 (edytowane) Witaj Beauty fajnie, że się ujawniłaś, spotykamy się przeciez od dawna na innych watkach. Dzięki za komplementy EDIT Trawy swojej nie polecam i w ogóle nie polecam trwa z I ławy, bardzo się na nich zawiodłam. Trawa pod brzózkami tylko na zdj eciach pięknie wygląda w rzeczywistości taka nie jest Edytowane 12 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.09.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Wiesz ,,,ja to trochę taka zakręcona jestem...:)na fm jestem z doskoku ,nie raz coś skrobnę u kogoś i później nie wiem czy jestem pierwszy raz czy kolejny....:)czy się witałam czy nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 No i jest nagroda, piękna kamera, Wszystkim jeszcze raz dziękuję za głosy <a href=http://img269.imageshack.us/img269/4844/dsc0939t.jpg' alt='dsc0939t.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 :wave: To teraz możesz nie tylko zdjęcia robić ale i filmiki Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.09.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dzięki dziewczyny:) A może ktoś ma genialny pomysł na następną edycję konkursu ?????? lub innej formy, która w jakiś sposób ................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.09.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Piękna kamerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 12.09.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Alu , gratulacje:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ni mogłam sie oprzeć , zeby tego widoku nie wsatwić jesień tez potrafi byc piękna http://i.imwx.com/common/articles/images/cows_650x366.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts