Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pieknie się prezentuje domek na tle brzózek:).

Tarasik Twój bardzo mi sie podoba :yes:

Dzięki, powiem nieskromnie mi tez się podoba :lol2:

Alu ale las koło ciebie:) pięknie, aż nie chce się z domu wyjeżzać:)

Moniko, ja bardzo chetnie bym jednak wyjechała, choćby do Krakowa, czy w góry, nie mówiąc juz o Gdyni,

na szczęście weekend mamy zaplanowany w Pradze, juz się cieszę :)

Oto moje marzenie pierwsze Gdynia na żywo :)

zdjęcie stąd http://www.task.gda.pl/uslugi/stream/kamera_gdynia_skwer_kosciuszki

<a href=http://img221.imageshack.us/img221/4890/gdynianazywo.jpg' alt='gdynianazywo.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Edytowane przez emiranda

Alu ,przepięknie u Ciebie :cool:,aż mam ochotę wpaść na kawkę :wiggle:

Olu serdecznie zapraszam :)

Noo popatrz.. ale też nad moim niebem... ;)

Tak naprawde to jeszcze nie wiem, czy polecimy czy pojedziemy, chyba jednak pojedziemy :)

Jak bedziemy przejeżdżać to Ci pokiwam :bye:

Jak już osiądę w Pl,to z przyjemnością skorzystam :yes:

Moja babcia -rodowita warszawianka z dziada /pradziada ,choć po wojnie "wylądowała" w opolskim ,Warszawę często odwiedzała i ta miłością ,zaraziła również nas :yes:.Więc ,jak mam trochę wolnego ,to zawsze odwiedzam ,naszą stolycę :lol:

Olu to musisz się spieszyc z tym powrotem, bo my przy pierwszej nadarzajacej się okazji będziemy budowac domek w Gdyni, do którego również zapraszam, na razie wirtualnie :)

Wiola bardzo bym chciała :) czas pokaże o której my tam będziemy przejeżdżać :D

Witaj Emi!zaglądam do Ciebie od jakiegoś czasu i w końcu wypada się ujawnić ...Mieszkasz w bardzo klimatycznym i miejscu ,projektem domu jestem oczarowana,a ogród?-bajka.Ciekawa jestem jaki rodzaj trawy wysiałaś w tym swoim lasku brzozowym ,że jest tak soczyście zielona?Mam też parę brzózek i zamierzam tam posiać trawę .ale nie wiem jaką ?Pozdrawiam i życzę miłego czeskiego weekendu:)

Witaj Beauty :welcome: fajnie, że się ujawniłaś, spotykamy się przeciez od dawna na innych watkach. Dzięki za komplementy :)

EDIT Trawy swojej nie polecam i w ogóle nie polecam trwa z I ławy, bardzo się na nich zawiodłam. Trawa pod brzózkami tylko na zdj eciach pięknie wygląda w rzeczywistości taka nie jest :(

Edytowane przez emiranda