TAR 12.09.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 znaczy sie: permanentna inwigilacja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.09.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Jaka reklama zainstalujcie sobie Adblokera albo cóś innego https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/ u mnie nic nie skacze, ani nie pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 U mnie była dachówka, ale się skończyła .. Uffff... ulga, bo oczopląsu dostawałam... Pestka... ze wszystkich prac ogrodowych akurat lubię kosić trawnik... gorzej ma się pielenie, a i obcinanie kroków też mi obce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.09.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Ala piękne zdjęcia, śliczne światło złapałaś a Twoje brzózki uwielbiam, ja w ogóle uwielbiam brzozy ale u kogoś i na zdjęciach Całe dzieciństwo moja Mama walczyła z tymi paprochami i ja tak nie chcę u siebie Błękitny obrusik w grochy cudny też takowy sobie sprawiłam Pozdrawiam i gratuluję kamery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Jaka reklama zainstalujcie sobie Adblokera albo cóś innego https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/ u mnie nic nie skacze, ani nie pływa O zaraz spróbuję, dzieki U mnie była dachówka, ale się skończyła .. Uffff... ulga, bo oczopląsu dostawałam... Pestka... ze wszystkich prac ogrodowych akurat lubię kosić trawnik... gorzej ma się pielenie, a i obcinanie kroków też mi obce... Ja tez ze wszystkich robót w ogródku najlepiej lubię kosic trawnik, szczególnie wtedy gdy Młody strzyże Ala piękne zdjęcia, śliczne światło złapałaś a Twoje brzózki uwielbiam, ja w ogóle uwielbiam brzozy ale u kogoś i na zdjęciach Całe dzieciństwo moja Mama walczyła z tymi paprochami i ja tak nie chcę u siebie Błękitny obrusik w grochy cudny też takowy sobie sprawiłam Pozdrawiam i gratuluję kamery Dzięki Mugatko, wiesz uwielbiam ten obrus, a własnei mój mąż stwierdził, że on nijak do naszego domu nie pasuje. Ja sie papochami brzozowymi nie przejmuję, na szzcęscei nie jestem perfekcjonistka A kamera, która mój syn jeszcze wczoraj sprzedawał jest super bo oprócz tego ze nagrywa w full HD to jeszcze ma wbudowany projektor i nawet mu sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 12.09.2012 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Gratuluje kamerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dzięki Lea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.09.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Hej hej i ja wpadłam pogratulować pięknej kamerki Fajnie że ja odebrałaś Należała Ci się Buziaki zostawiam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dzięki Saly, no nie miałam innego wyboru A teraz wklejam link http://praca.wp.pl/title,Pracowity-jak-nauczyciel,wid,14917985,wiadomosc.html?ticaid=1f284 to a propos rozmowy o nauczycielach na innych watkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.09.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dzięki Saly, no nie miałam innego wyboru A teraz wklejam link http://praca.wp.pl/title,Pracowity-jak-nauczyciel,wid,14917985,wiadomosc.html?ticaid=1f284 to a propos rozmowy o nauczycielach na innych watkach Mam teraz troszkę pracy w pracy i mało jestem na FM - ale jak się obrobię ponadrabiam zaległości Co do nauczycieli - ja się nie wypowiadam bo moja Mama nauczycielka matematyki a Mój M był nauczycielem WF kiedyś więc my mamy inne spojrzenie Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.09.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Aniu ja znam wielu wspanialych nauczycieli Mi w szkole w Gdyni własciwie tylko takie miał (z małymi wyjątkami)i super panów od w-fu nie mówiąc o pani od matmy, która poświecala klasie Mi wiele swojego wolnego czasu, sprawdzając im cotygodniowe prace po nocach przed testami szóstoklasisty. I mysle miala dużą satysfakcję jak klas zdała egzamin na 95 %. Niestety tutaj w Milano dramat i nie moge tego zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 12.09.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Aniu ja znam wielu wspanialych nauczycieli Mi w szkole w Gdyni własciwie tylko takie miał (z małymi wyjątkami)i super panów od w-fu nie mówiąc o pani od matmy, która poświecala klasie Mi wiele swojego wolnego czasu, sprawdzając im cotygodniowe prace po nocach przed testami szóstoklasisty. I mysle miala dużą satysfakcję jak klas zdała egzamin na 95 %. Niestety tutaj w Milano dramat i nie moge tego zrozumieć Oj to smutne.... Czytałam jeszcze przed wakacjami o problemach z Balem i już wtedy wydawało mi się to dziwne No cóż biedy Mi musi jakoś przetrzymać- a z tego co wiem to mądry Chłopak i jakos napewno da radę Trzymam kciuki aby mu szło jak najbardziej gładko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.09.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Pestka ,dzięki za opinię na temat trawy...nazwę zanotowałam;)mówisz ,że wypróbować ,ale ja już na wypróbowanie chyba nie mam czasu ,bo zanim mi próba wykiełkuje to już będzie za późno na zasianie całości,a chciałabym jeszcze w tym sezonie pozbyć się "gołych placków":) Emi ,Ty mówisz poważnie o budowie nowego domu?:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Wiedząc o miłości do morza.. nie zdziwiłabym się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Jak by mój ktoś kupił za dobrą cenę to też bym sobie jeszcze pobudowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.09.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 bry wieczór:) Alu gratki kamerki:) czyli to kolejne budowanie to choroba zakaźna:D i nie będę pokazywać palcem kto zaraża:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.09.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Nooooooo, gdybym tylko miała okazję przeprowadzić się z powrotem do Gdyni, to z pewnością pobudowałabym nowy dom Tylko kiedy ta okazja będzie??? Na razie nic się na to nie zanosi, ale kto wie ???????? Ja mój domek bardzo polubiłam i wcale nie chciałabym go sprzedawać, mi się wszystko w nim podoba, może nie mam wielkich wymagań, ale akurat wybór Słodkiego był strzałem w dzisiatkę. No, może nie jest tak wykończony jak wiele domów forumowiczek, ale ja lubię swojskie, ciepłe klimaty i choć wiele domów mi się tutaj na forum podoba, to nie chciałabym w nich mieszkać, chyba żeby stały w Gdyni na brzegu morza, to może bym się poświęciła Nawet zastanawiam się jaki dom bym ewentualnie zbudowała na starość??? Bardzo podoba mi się Komfortowy z pracowni MG Projekt, parterowy, co by po schodach nie potrzeba było chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Oooooo i ja parterówkę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasikonik10 15.09.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Pani Alicjo, Jestem tą osobą, której udało się zająć pierwsze miejsce w konkursie. Piszę tu , bo chciałabym oficjalnie zdementować opnie wypisane w Pani wątku. Do dnia dziejszego nie znałam nikogo z firmy MG Projekt. Wysyłając zdjęcie, mojego niedokończonego, niezamieszkanego domu nastąpiły jakieś problemy, przez kilka dni czekałam na pojawienie się zdjęcia na stronie, później po prostu napisałam do firmy, iż mam problem, nie mogę zamieścić zdjęcia- i w ten sposób uaktywniono 3 zdjęcia z moich wszystkich logowań. Wysłałam kolejnego maila z prośbą o usunięcie 2 , bo są zdublowane, zdjęcia jednak pozostały. Doskonale Pani wie, ze konkurs wystartował zanim pojawił się jeszcze regulamin, więc nie wiedziałam o tym , że skończy się to sumowaniem punktów. Zdobycie pierwszej nagrody było więc dla mnie dużym zaskoczeniem, byłam przekonana ze zajęliśmy drugie miejsce a Pani- z Pani punktacją- pierwsze.Konkurs z MGProjektu nie był konkursem na najpiękniejszy dom zamieszkały, na najpiękniejsze otoczenie. Był konkursem na realizację projektu z pracowni MG Projekt. Startował Pani piękny dom, mój w trakcie realizacji (brzydki i nieciekawy), ale były też zdjęcia (jakże ważne dla właścicieli!!!) z wykopania fundamentów pod ten wymarzony… (pewnie i Pani ma takie zdjęcia w swoim zbiorze i pewnie wraca Pani do nich z odrobiną sentymentu ).Był Konkursem-zabawą i tak do tego podchodziłam, i nie było w tym żadnego przekrętu. Pani kibicowało mnóstwo osób z Forum Muratora, mi- znajomi zebrani poprzez FB, fora dzieciowe, znajomi moi i męża z pracy , rodzina. Większość z nas miała stronę MG Projektu ustawioną jako startową i …klikaliśmy. Nie jest problemem uzbieranie 1500 głosów przez 5 miesięcy… Dorabianie teorii spisowej, że konkurs był ustawiony (pani Arnika) jest więc nie w porządku …W moim domu- bez pięknej elewacji, bez kwiatów przed domem, od niedawna z ogrodzeniem , mieszkamy od 3 miesięcy…Wnętrza mojego „brzydkiego” domu (choć dla mnie najpiękniejszego… ) będzie można obejrzeć na stronie MG Projektu,na FB, pewnie w podobnym czasie jak Pani, bo akurat dziś miałam możliwość oficjalnego odbioru nagrody i bezpośredniego poznania właściciela MG Projekt, zresztą przesympatycznego człowieka.Mam nadzieję ze swoim wpisem wyjaśniłam Pani całą sytuację i spojrzy Pani na to zupełnie inaczej.Pozdrawiam Panią oraz inne piszące tu Forumki.Małgorzata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.09.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts