Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cudna lampa, uwielbiam takie. nie mogę się doczekać aż zawiśnie w domu :)

Pewno dopiero w sobotę, bo na razie M jest tak obłożony robotą, że musi poczekać :)

:yes::yes::yes:

Dzięki Olu

My zatrzymujemy się w Pradze w Hotelu po Wieżą zaraz koło mostu Karola - wieczorem cudowne widoki, polecam wszystkim ten hotel.

Wow fajne miejsce, ale ..........................te ceny :(

Rewelacja !

Piękna lampa!

Dzięki :)

Alu, dawno mnie nie było :hug:

Śliczną lampę przywiozłaś!

Aniu :hug: a ja myślałam, że juz o mnie zapomniałaś (?). no ale rozumiem masz młyn u siebie w mieszkanku, trzymam kciuki :)

Lampa wiesz moja miłość postanowiłam ją kupic bez względu na to czy będzie pasowac do naszego salonu czy tez nie, ale dla mnie będzie i juz :)

Łał... super lampa...

Nooo powiedz gdzie kupiona i za ile.. może być na priv :)

Wysłałam

Alu fajnie ,ze wróciłaś wypoczęta!! Mam nadzieję ,ze nie naużywałaś czeskiego alkoholu pow.20%:);)?No i piękny zakup przywiozłaś !!Pewnie to jakiś wytwór Bohemii?

Lampa to Titania Lux :)

Alkoholu powyzej 20% juz nie sprzedawali jak byliśmy :)

To taki niezapomniany widok lat osiemdziesiatych, wchodzisz np do Zabki a tu przed Toba puste półki. Trochę byłam w szoku :lol:

No i bardzo dobrze, że posprzątali te trunki z półek... bo taka swoboda i wolna amerykanka jak a panowała w sprzedaży alkoholu w Czechach i na Słowacji to masakra... ktoś z naszej rodziny poważnie się struł takim alkoholem, od tego czasu nie kupujemy my i nie pozwalamy tacie nic tam kupować.. na imprezie u znajomych nie piliśmy żadnego takiego wynalazku i to było ładnych kilka lat temu... mąż kupił swój...

Kiedy był taki program.. ze 3-4 lata temu, że z południowych krajów przywożą cysternami skazony alkohol do Polski, tu jest rozlewany do butelek i z powrotem za południową granicę...

Czyli skoro media to widziały, nagrały, puściły w TV, to co.. władze ślepe były i służby mundurowe??????

Wniosek... mieli pomroczność jasną na kasę... ...

Na szczęcie, my raczej nie trunkowi jesteśmy winko ewentualnie whisky czy brendy, no ale ja pracowałam u importera alkoholi (dawno temu)i jeszcze do dzisiaj niektóre stoją w barku :lol2:

Miałam znajomego, który przez alkohol stracił wzrok, ledwie mu zycie uratowali, to nie sa żarty, więc dziwie się, że ktos wiedział o takim procederze i nic nie mówił :(