pasie 17.09.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 doberek:) i ja poczekam grzecznie na foteczki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.09.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Czy ja dobrze usłyszałam jechałaś przez Siewierz? A ja mam przecież domek koło Siewierza.Oż ty....;)i na kawke nie wpadłaś do mnie-nieładnie:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.09.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Czy ja dobrze usłyszałam jechałaś przez Siewierz? A ja mam przecież domek koło Siewierza.Oż ty....;)i na kawke nie wpadłaś do mnie-nieładnie:no: A byłas w domku ??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.09.2012 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 I oto jest <a href=http://imageshack.us/a/img23/2328/dscn2245j.jpg' alt='dscn2245j.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.09.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 17.09.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Piękna lampa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 17.09.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 No niestety nie ,ale mam nadzieje że następnym razem jak bedziesz przejezdzac koło Siewierza to wpadniesz na kawke lub herbatke:rolleyes: Lampa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.09.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Alu, dawno mnie nie było Śliczną lampę przywiozłaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.09.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Łał... super lampa... Nooo powiedz gdzie kupiona i za ile.. może być na priv Lea... napisz jeśli możesz jak daleko i gdzie mieszkasz .. oczywiście priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.09.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Nie wiadomo co piękniejsze Praga ( którą uwielbiam) czy lampa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.09.2012 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Nie wiadomo co piękniejsze Praga ( którą uwielbiam) czy lampa;) No chyba jednak Praga, tam jest taki niesamowity nastrój, że chce się tam być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 17.09.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 My zatrzymujemy się w Pradze w Hotelu po Wieżą zaraz koło mostu Karola - wieczorem cudowne widoki, polecam wszystkim ten hotel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 17.09.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 cudna lampa, uwielbiam takie. nie mogę się doczekać aż zawiśnie w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.09.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 cudna lampa, uwielbiam takie. nie mogę się doczekać aż zawiśnie w domu Pewno dopiero w sobotę, bo na razie M jest tak obłożony robotą, że musi poczekać :yes: Dzięki Olu My zatrzymujemy się w Pradze w Hotelu po Wieżą zaraz koło mostu Karola - wieczorem cudowne widoki, polecam wszystkim ten hotel. Wow fajne miejsce, ale ..........................te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.09.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Rewelacja ! Piękna lampa! Dzięki Alu, dawno mnie nie było Śliczną lampę przywiozłaś! Aniu a ja myślałam, że juz o mnie zapomniałaś (?). no ale rozumiem masz młyn u siebie w mieszkanku, trzymam kciuki Lampa wiesz moja miłość postanowiłam ją kupic bez względu na to czy będzie pasowac do naszego salonu czy tez nie, ale dla mnie będzie i juz Łał... super lampa... Nooo powiedz gdzie kupiona i za ile.. może być na priv Wysłałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.09.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Jeszcze jedno ujęcie, nie moge sie nią nacieszyć <a href=http://imageshack.us/a/img546/9643/dscn2242p.jpg' alt='dscn2242p.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 17.09.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Alu fajnie ,ze wróciłaś wypoczęta!! Mam nadzieję ,ze nie naużywałaś czeskiego alkoholu pow.20%?No i piękny zakup przywiozłaś !!Pewnie to jakiś wytwór Bohemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.09.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Alu fajnie ,ze wróciłaś wypoczęta!! Mam nadzieję ,ze nie naużywałaś czeskiego alkoholu pow.20%?No i piękny zakup przywiozłaś !!Pewnie to jakiś wytwór Bohemii? Lampa to Titania Lux Alkoholu powyzej 20% juz nie sprzedawali jak byliśmy To taki niezapomniany widok lat osiemdziesiatych, wchodzisz np do Zabki a tu przed Toba puste półki. Trochę byłam w szoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.09.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 No i bardzo dobrze, że posprzątali te trunki z półek... bo taka swoboda i wolna amerykanka jak a panowała w sprzedaży alkoholu w Czechach i na Słowacji to masakra... ktoś z naszej rodziny poważnie się struł takim alkoholem, od tego czasu nie kupujemy my i nie pozwalamy tacie nic tam kupować.. na imprezie u znajomych nie piliśmy żadnego takiego wynalazku i to było ładnych kilka lat temu... mąż kupił swój... Kiedy był taki program.. ze 3-4 lata temu, że z południowych krajów przywożą cysternami skazony alkohol do Polski, tu jest rozlewany do butelek i z powrotem za południową granicę... Czyli skoro media to widziały, nagrały, puściły w TV, to co.. władze ślepe były i służby mundurowe??????Wniosek... mieli pomroczność jasną na kasę... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.09.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Na szczęcie, my raczej nie trunkowi jesteśmy winko ewentualnie whisky czy brendy, no ale ja pracowałam u importera alkoholi (dawno temu)i jeszcze do dzisiaj niektóre stoją w barku Miałam znajomego, który przez alkohol stracił wzrok, ledwie mu zycie uratowali, to nie sa żarty, więc dziwie się, że ktos wiedział o takim procederze i nic nie mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts