TAR 20.09.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 no i dodam ze nie wszystkie cebulinki sie wykopuje ja nie wykopuje czosnkow, szafirkow, krokusow, przebisniegow, narcyzow, kamasji, hiacyntow, zimowitow. a jedynie tulipany i irysy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.09.2012 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Dobry wieczór .............a zapomniałam -Ala pewnie na wywiadówce Dokładnie, Olu byłam na wywiadówce pierwszej w liceum u Mi i jestem pod wielkim wrażeniem. Najlepsze jest to, że jak weszła Pani, obydwoje z mężem mieliśmy wrażenie, że Pani jest podobna do wychowawczyni Mi z podstawówki, no przynajmniej wizualnie W każdym razie Pani jest bardzo sympatyczna i miła, zrobiła na nas bardzo dobre wrażenie Mam nadzieję, że będzie dobrze no i dodam ze nie wszystkie cebulinki sie wykopuje ja nie wykopuje czosnkow, szafirkow, krokusow, przebisniegow, narcyzow, kamasji, hiacyntow, zimowitow. a jedynie tulipany i irysy Ja w tym roku cebulek nie wykopywałam, tak mi poradziła kuzynka, ona robi to co drugi rok i jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.09.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Od wczoraj mnie gardło boli, smaruję, pakuje czosnek i mnóstwo para leków, a to diabelstwo nie chce pójść i do tego jeszcze katar To mnie kochane zaraziłyście a tak naprawde Mi przyniósł jakis wirus ze szkoły , u niego sie to skończyło na trzydniowym katarze, a nas pozarażał, M też ciagnie U nas dzisiaj slonecznie , ale ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.09.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Dziwczyny - dziękuję. TEraz już wszystko wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Alu zdrowia:hug:a jak M w tym liceum? podoba mu się nowa szkoła? co do cebul to ja będę sadzić lada dzień ale nie zamierzam ich wykopywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.09.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Alu zdrowia:hug:a jak M w tym liceum? podoba mu się nowa szkoła? co do cebul to ja będę sadzić lada dzień ale nie zamierzam ich wykopywać Anetko Mi z Liceum jest bardzo zadowolony jak na razie, zreszta ma super wychowawczynię, więc nie ma sie co dziwić A wiesz jak lubisz swoja panią, to wszystko dla niej zrobisz, nawet ubierzesz się nie tak jak bys chciała, tak jest przynajmniej z Mi i z tego się cieszę Przede wszystkim jest pozytywne nastawienie nauczyciela do ucznia, a to jest bardzo ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.09.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Alu zdrówka:hug: u mnie też dzieciaki przynoszą, im szybko przechodzi a ja najbardziej obrywam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.09.2012 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 No niestety taka prawda, mi leci z nosa, że nie moge opanowac kataru. Przed chwila siedziałam z czosnkiem w nosie i jest troszeczkę lepiej. Zobaczymy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 21.09.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Emi współczuje Ci kataru i bólu gardła.Polecam ci tabletki na katar Cirrus mi zawsze pomagają Mnie dzis rano bolało gardło. Dużo zdróweczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Hej Alu Artur tez przeziebiony, z nosa sie mu leje, głowa boli i takie ogólne rozbicie. Jemu tez najlepiej pomagaja tabletki CIRRUS a na gardło TANTUM VERDE . Na wieczór obowiązkowo gorący sok malinowy własnej produkcji ( a dokładnie produkcji mojem mamy ) lub kieliszeczek domowej nalewki Zdrowiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 21.09.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Dzięki dziewczyny, własnie mąż pojechał do apteki, bo ani czosnek, ani cebula, ani maliny ani nalewka ani żurawina mi nie pomagają Moge pod nos postwic szklankę i zbierać wydzielinę, leci mi po prostu woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.09.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 alu zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 21.09.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Mi na katar pomaga trzymanie stóp w misce z bardzo ciepłą wodą. Trzymam tak jakiś czas (czasem dolewam ciepłej, czasem tylko aż mi nie przestygnie). Potem nogi wytrzeć, w ciepłe skarpety i zawinąć w koc. U nas się tak mówiło, że katar najczęściej od przemoczonych stóp się dostaje i mokrymi też się leczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.09.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Ala wspolczuje ja juz sie bujam 1,5 tygodnia. mi na wszystko najbardziej pomogla herbatka z miodem lipowym w ciagu tygodnia zuzylam caly sloik 0,5 litra. leki o kant t. potluc, nic nie pomogly, tylko zoladek mnie po nich bolal:mad: a za tydzien bedzie juz gotowa nalewka z propolisu w razie "W" gdyby mezowaty zaczal chorowac. generalnie zdrowka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.09.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Alu - zdrówka życzę Ps. wylatałas się po dyrekcjach i Ikeach i Cię musiało zawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.09.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Ala.. co byś już taka pociągająca nie była.... Zdrówka życzę.. A na katar pseudoefydryna ( czy jakoś tak podobnie) jest dobra jak tak z nosa leci... Nie wspomnę i cebuli pokrojonej i poustawianej, oraz liściach kapusty.. położyć na czoło i zatoki/nos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.09.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Ps. wylatałas się po dyrekcjach i Ikeach i Cię musiało zawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.09.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Ala wspolczuje ja juz sie bujam 1,5 tygodnia. mi na wszystko najbardziej pomogla herbatka z miodem lipowym w ciagu tygodnia zuzylam caly sloik 0,5 litra. leki o kant t. potluc, nic nie pomogly, tylko zoladek mnie po nich bolal:mad: a za tydzien bedzie juz gotowa nalewka z propolisu w razie "W" gdyby mezowaty zaczal chorowac. generalnie zdrowka zycze Tarciu, ja zapobiegawczo od trzech lat jem codziennie łyżkę miodu lipowego, takiego prawdziwego prosto od pszczelarza i od kiedy mieszkam na Mazowszu kataru nawet nie miałam, jak czułam się przeziębiona brała aspirynę i było wszystko OK, no ale w końcu człowieka musi coś dopaść. Wczoraj tez napiłam się herbatki z miodem i cytryna, oraz wlałam w siebie dużo soku zurawinowego, wsadziłąm do nosa czosnek, co by katar mi tak nie leciał i jest dużo lepiej. Gorączki nie mam, bo ja generalnie bezgorączkowo wszystko przechodzę Alu - zdrówka życzę Ps. wylatałas się po dyrekcjach i Ikeach i Cię musiało zawiać Zebyście wiedziały i te blaty Ani musiałam na bagaznik włożyć, spociłam się i przeziębienie gotowe Ala.. co byś już taka pociągająca nie była.... Zdrówka życzę.. A na katar pseudoefydryna ( czy jakoś tak podobnie) jest dobra jak tak z nosa leci... Nie wspomnę i cebuli pokrojonej i poustawianej, oraz liściach kapusty.. położyć na czoło i zatoki/nos... Wszystko jak napisłaś, cebula stoi odkąd Młody przyniósł katar ze szkoły, z kapusta jeszcze nie eksperymentowałam Mi na katar pomaga trzymanie stóp w misce z bardzo ciepłą wodą. Trzymam tak jakiś czas (czasem dolewam ciepłej, czasem tylko aż mi nie przestygnie). Potem nogi wytrzeć, w ciepłe skarpety i zawinąć w koc. U nas się tak mówiło, że katar najczęściej od przemoczonych stóp się dostaje i mokrymi też się leczy Gorąca woda idealna na katar, a najlepsza sauna, alu zdrówka Dzięki Moniko, wszystkim dziewczynom za zyczenia zdrowia również dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.09.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No i jest, doczekałam sie lampy na suficie, muszę poweidzieć, ze mąż stanął na wysokości zadania, chyba sam był ciekawy jak to wyjdzie Jemu się podoba, natomiast ja uważam, ze jest trochę albo dużo za mała na nasz salonowy sufit. Muszę się do niej jakoś przyzwyczaić [img]http://imageshack.us/a/img152/9985/dscn2262y.jpg [/img] [img]http://imageshack.us/a/img405/6244/dscn2256q.jpg [/img] [img]http://imageshack.us/a/img193/614/dscn2264c.jpg [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 22.09.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Ładna ta lampa,bardzo fajnie odbija sie na suficie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts