Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Ładna ta lampa,bardzo fajnie odbija sie na suficie:)

Lampa fajna super odbija się na suficie, ale myślę, ze jest za mała. Powisi trochę i przeniosę ją gdzies indziej :)

Zdrówka życzę :hug: i pochwal się ,co kupiłaś w Ikea :lol:

Olu, nic ciekawego podkładki na stół i żarówki, rzadko wychodzę z tak małymi zakupami

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie też się wydaje ,że lampa jest trochę za mała ;)

Chcieliśmy pierwotnie taka kupić

http://naszelampy24.pl/userdata/gfx/bc50ef247396c7601cf15d39e9232893.jpgm

MOż enie dokladnie taka sama ale podobną , nawet większą i miała więcej koralików, nie zrobiła zdjecia:( No ale ta wyadawała się nam nazbyt nowoczesna. Ja uparłam sie na kryształki i wbrew wszsytkiemu chce je mieć, zobaczę za tydzien dwa i wówczas podejmę decyzję co z lampą :yes:

Chcieliśmy pierwotnie taka kupić

http://naszelampy24.pl/userdata/gfx/bc50ef247396c7601cf15d39e9232893.jpgm

MOż enie dokladnie taka sama ale podobną , nawet większą i miała więcej koralików, nie zrobiła zdjecia:( No ale ta wyadawała się nam nazbyt nowoczesna. Ja uparłam sie na kryształki i wbrew wszsytkiemu chce je mieć, zobaczę za tydzien dwa i wówczas podejmę decyzję co z lampą :yes:

Oooo takiej lampie albo podobnej własnie myslałam do mojej jadalni.Hmmmm tylko czy by pasowała do moich cegiełek :confused:.Widzieliśmy ją w salonie meblowym w K-cach.Bardzo ładna :D

Ale tak szczerze to ja tez myslę jak dziewczyny że tamta lampa jest ciut za mała do salonu;)Musisz sama podjąc decyzje.

Myślałem, że spokojnie poczytam Twój dziennik .... a tu 137 stron .... bo prowadzisz dwa w jednym ...

Przeczytałem na razie 1/3 .... oczywiście czytam tylko Twoje "dziennikowe zwierzenia". Komentarzy na dany temat nie ruszam, bo dla mnie nierealne aby przeczytać je wszystkie....

Ale wiem jedno. Zazdroszczę Ci tak pięknego domu ....

... i poczucia humoru :)

Myślałem, że spokojnie poczytam Twój dziennik .... a tu 137 stron .... bo prowadzisz dwa w jednym ...

Przeczytałem na razie 1/3 .... oczywiście czytam tylko Twoje "dziennikowe zwierzenia". Komentarzy na dany temat nie ruszam, bo dla mnie nierealne aby przeczytać je wszystkie....

Ale wiem jedno. Zazdroszczę Ci tak pięknego domu ....

... i poczucia humoru :)

Dzięki Gwoździk, z poczuciem humoru na moim wątku to trudno, nie polecam czytania, bo jak mówiłam nudy na pudy, link do zdjeć mogę podesłąć na priva. I generalnie się tu nie duzo dzieje, bo mój domek juz zbudowany, a ja tak chetna do pracy w ogrodzie nie jestem :(

Zastanawiam się tylko patrzac na Twoje zdjecie co Ty tam tak namiętnie robisz, bo nie możliwe że byś tak cały czas na perkusji grał :lol2:

Jak tam zdrówko?

Fajne światło daje lampa:yes:

Za zdrówko bardzo dziękuję, lampa faktycznie daje super światło :)

lampa klimatyczna, fajniusia:yes::D

Fajniusia jest to prawda, ale albo powiesze ja na dłuższej rurce, albo przeniose do sypialni.

Mąż jutro do Pragi leci i zobaczy czy sa takie większe :) i na dłuższej rurce wiszace, tu w inetrnecie trudno cos znaleźć. W każdym razie tam było dużo więcej wzorów no i tańsze :)

:)

.... link do zdjeć mogę podesłąć na priva...

śmiało, chętnie popatrzę

generalnie się tu nie duzo dzieje, bo mój domek juz zbudowany

wiem, pisałaś już w styczniu, że zbudowany

Zastanawiam się tylko patrzac na Twoje zdjecie ....

...a skąd do cholery masz moje zdjęcie ? :evil: ;)

.... pewnie myślisz o awatarze :)

co Ty tam tak namiętnie robisz, bo nie możliwe że byś tak cały czas na perkusji grał :lol2:

gram, gram .... i to nie tylko w awatarze

Gwożdzik rozumiem, że na nerwach też :lol2:

Aniu, no widzisz wyśniłam te blaty z Ikea, ostro sie musiałyście napracować, żeby to wszystko do autka zmieścić. :yes:

Ja myślę, że to pakowanie to było pikuś w stosunku do jazdy 180 km z napchanym po pachy samochodem niewygodnymi gabarytami ????

Naprawdę Cie podziwiam :hug:

hehe ja wsadzilam dzis 70 cebulek szafirkow, 60 narcyzow i 120 tulipanow. 2 liliowce i 6 trawek. jestem wykonczona. jutro wsadze jesze pare czosnkow gladiatorow , giganteusow i pare lilii. i to by bylo na tyle sadzenia w tym sezonie. teraz planuje porzadki na ogrodzie, zasilic trawke nawozem jesiennym, podsypac iglaczkom i zrobic jeden oprysk. w sobote zaolejuje stol tarasowy i mebelki, uporzadkuje domek narzedziowy i troche porzadku na polkach w garazu. troche tego jest:rolleyes:

olejowanie lubie, bardzo mnie to odpreza :)

No ja ogólnie len patentowany jestem, nic mi się nie chce robić :lol2: My mebli ogrodowych nie olejujemy, bo sa pod dachem a na zimę na strych je wstawiamy :)

Dzisiaj przed południem robiłam porządki w garderobie, zamiast półek mam same wieszaki i to mi się podoba, tylko bielizna w szufladach. :)