emiranda 22.09.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Ładna ta lampa,bardzo fajnie odbija sie na suficie:) Lampa fajna super odbija się na suficie, ale myślę, ze jest za mała. Powisi trochę i przeniosę ją gdzies indziej Zdrówka życzę i pochwal się ,co kupiłaś w Ikea Olu, nic ciekawego podkładki na stół i żarówki, rzadko wychodzę z tak małymi zakupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.09.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Mnie też się wydaje ,że lampa jest trochę za mała Chcieliśmy pierwotnie taka kupić http://naszelampy24.pl/userdata/gfx/bc50ef247396c7601cf15d39e9232893.jpgm MOż enie dokladnie taka sama ale podobną , nawet większą i miała więcej koralików, nie zrobiła zdjecia:( No ale ta wyadawała się nam nazbyt nowoczesna. Ja uparłam sie na kryształki i wbrew wszsytkiemu chce je mieć, zobaczę za tydzien dwa i wówczas podejmę decyzję co z lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 22.09.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Lampa piękna, efekty super...ale masz Alu rację , za mała do waszego dużego salonu. Ależ macie piękne widoki za oknami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 22.09.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Chcieliśmy pierwotnie taka kupić http://naszelampy24.pl/userdata/gfx/bc50ef247396c7601cf15d39e9232893.jpgm MOż enie dokladnie taka sama ale podobną , nawet większą i miała więcej koralików, nie zrobiła zdjecia:( No ale ta wyadawała się nam nazbyt nowoczesna. Ja uparłam sie na kryształki i wbrew wszsytkiemu chce je mieć, zobaczę za tydzien dwa i wówczas podejmę decyzję co z lampą Oooo takiej lampie albo podobnej własnie myslałam do mojej jadalni.Hmmmm tylko czy by pasowała do moich cegiełek .Widzieliśmy ją w salonie meblowym w K-cach.Bardzo ładna Ale tak szczerze to ja tez myslę jak dziewczyny że tamta lampa jest ciut za mała do salonu;)Musisz sama podjąc decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.09.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Olu, nic ciekawego podkładki na stół i żarówki, rzadko wychodzę z tak małymi zakupami No jak to? A blat dla narendil ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 22.09.2012 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 No jak to? A blat dla narendil ???? Już odwiozłam i nie zrobiłam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2012 Myślałem, że spokojnie poczytam Twój dziennik .... a tu 137 stron .... bo prowadzisz dwa w jednym ... Przeczytałem na razie 1/3 .... oczywiście czytam tylko Twoje "dziennikowe zwierzenia". Komentarzy na dany temat nie ruszam, bo dla mnie nierealne aby przeczytać je wszystkie.... Ale wiem jedno. Zazdroszczę Ci tak pięknego domu .... ... i poczucia humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 23.09.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Jak tam zdrówko? Fajne światło daje lampa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.09.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 lampa klimatyczna, fajniusia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.09.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Myślałem, że spokojnie poczytam Twój dziennik .... a tu 137 stron .... bo prowadzisz dwa w jednym ... Przeczytałem na razie 1/3 .... oczywiście czytam tylko Twoje "dziennikowe zwierzenia". Komentarzy na dany temat nie ruszam, bo dla mnie nierealne aby przeczytać je wszystkie.... Ale wiem jedno. Zazdroszczę Ci tak pięknego domu .... ... i poczucia humoru Dzięki Gwoździk, z poczuciem humoru na moim wątku to trudno, nie polecam czytania, bo jak mówiłam nudy na pudy, link do zdjeć mogę podesłąć na priva. I generalnie się tu nie duzo dzieje, bo mój domek juz zbudowany, a ja tak chetna do pracy w ogrodzie nie jestem Zastanawiam się tylko patrzac na Twoje zdjecie co Ty tam tak namiętnie robisz, bo nie możliwe że byś tak cały czas na perkusji grał Jak tam zdrówko? Fajne światło daje lampa:yes: Za zdrówko bardzo dziękuję, lampa faktycznie daje super światło lampa klimatyczna, fajniusia:yes: Fajniusia jest to prawda, ale albo powiesze ja na dłuższej rurce, albo przeniose do sypialni. Mąż jutro do Pragi leci i zobaczy czy sa takie większe i na dłuższej rurce wiszace, tu w inetrnecie trudno cos znaleźć. W każdym razie tam było dużo więcej wzorów no i tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.09.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 .... link do zdjeć mogę podesłąć na priva... śmiało, chętnie popatrzę generalnie się tu nie duzo dzieje, bo mój domek juz zbudowany wiem, pisałaś już w styczniu, że zbudowany Zastanawiam się tylko patrzac na Twoje zdjecie .... ...a skąd do cholery masz moje zdjęcie ? .... pewnie myślisz o awatarze co Ty tam tak namiętnie robisz, bo nie możliwe że byś tak cały czas na perkusji grał gram, gram .... i to nie tylko w awatarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.09.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Dobry wieczór Alu Lepiej się już czujesz? No jak to? A blat dla narendil ???? Już odwiozłam i nie zrobiłam zdjęcia I dobrze, bo narendil sama sobie swoje blaty przywiozła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.09.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Gwożdzik rozumiem, że na nerwach też Aniu, no widzisz wyśniłam te blaty z Ikea, ostro sie musiałyście napracować, żeby to wszystko do autka zmieścić. Ja myślę, że to pakowanie to było pikuś w stosunku do jazdy 180 km z napchanym po pachy samochodem niewygodnymi gabarytami ???? Naprawdę Cie podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.09.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Posadziłam dzisiaj jeszcze 10 wrzosów 60 cebulek krokusów 60 cebulek tulipanów, jeszcze 200 mi zostało, mam nadzieję, to jutro zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.09.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 emi Ty to jakiś cyborg jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 hehe ja wsadzilam dzis 70 cebulek szafirkow, 60 narcyzow i 120 tulipanow. 2 liliowce i 6 trawek. jestem wykonczona. jutro wsadze jesze pare czosnkow gladiatorow , giganteusow i pare lilii. i to by bylo na tyle sadzenia w tym sezonie. teraz planuje porzadki na ogrodzie, zasilic trawke nawozem jesiennym, podsypac iglaczkom i zrobic jeden oprysk. w sobote zaolejuje stol tarasowy i mebelki, uporzadkuje domek narzedziowy i troche porzadku na polkach w garazu. troche tego jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.09.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ojojku TAR to Ty dopiero jestes cyborg No ja mam jeszcze cały taras do zaolejenia pisłaysmy równocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 zajelo mi to 3 godziny, byloby szybciej gdyby kruszek mnie nie rozpraszal. ja zakopywalam a on rozkopywal, myslalam ze go zaciukam i do tego jest taki brudny:mad: z bialasa zrobil sie pies ziemny:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.09.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 olejowanie lubie, bardzo mnie to odpreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.09.2012 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 olejowanie lubie, bardzo mnie to odpreza No ja ogólnie len patentowany jestem, nic mi się nie chce robić My mebli ogrodowych nie olejujemy, bo sa pod dachem a na zimę na strych je wstawiamy Dzisiaj przed południem robiłam porządki w garderobie, zamiast półek mam same wieszaki i to mi się podoba, tylko bielizna w szufladach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts