TAR 26.09.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 mi tez sie nie chce ale trzeba w sumie mebelki moge polejowac wiosna bo w kwietniu byly olejowane a wstawiam je do pokoju rekreacyjnego. tylko duzy stol musi byc zaolejowany, bo nie byl ani zeszlej jesieni ani wiosna konserwowany a byl wystawiony caly sezon na tarasie, my mamy taras otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.09.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Alu :hug: Kwiatuchy http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-719593.gif za to że mnie tak długo u Ciebie nie było Ale sama wiesz ile mam teraz latania Lampa jest PRZEŚLICZNA!!! a tulipanów mam chyba podobną ilość , tylko ani jeden jeszcze nie wsadzony Buziaki jeszcze raz i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.09.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) Aguś :hug: Posadziłam dzisiaj reszte tulipanów, narcyze, czosnki razem tego było ze 200 cebulek i dalej mi mało, mam jeszcze kilka rabat, gdzie bym chetnie posadziła Taki dom z widokiem na morze, może w następnym wcieleniu uda mi sie zbudować, dla mnie bajka http://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/579122_10150746509513654_94300828653_9291607_1273186415_n.jpg http://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/522052_10151551723205603_210740790602_23787302_855837345_n.jpg Zdjecia ukradłam od Anuli05 Uwielbiam takie wielkie pzreszklenia, oczywiście nie na osiedlu domków jednorodzinnych i działce 800 m2, ale tak na zboczu z widokiem na morze i ogromniasta działką bym chciała Marzenia się spełniają, więc do dzieła Ala Edytowane 27 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.09.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Ale się rozmarzyłam......Aluś zgadzam się z tobą w 100%Pięknie:jawdrop:Dobrze ,że za marzenia nie karzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 27.09.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Nie dosc ze cudny domek, to jeszcze z WIDOKIEM ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.09.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Taki dom z widokiem na morze, może w następnym wcieleniu uda mi sie zbudować, dla mnie bajka Dla mnie też . Cudo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.09.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Może komus się pzryda taki domek na drzewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.09.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Alu faktycznie boooooskie wnętrze Czyli będę miała chesterki w nowoczesnym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 28.09.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja też, od kiedy oglądam "wielkie projekty":lol2: uwielbiam takie przeszklenia Niestety, za każdym razem, jak wyobrażam sobie swoją rodzinę w takim domu, od razu mam wizję śladów małych rączek na wysokości 1 m - po całej szerokości a jeszcze psa byśmy kiedyś chcieli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.09.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 uwielbiam takie domy, przeszklenia ale chyba w takim otwartym akwarium nie chcialabym mieszkac (nie az takim szklanym domu) choc chcialabym miec nowoczesnego klocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.09.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja też, od kiedy oglądam "wielkie projekty":lol2: uwielbiam takie przeszklenia Niestety, za każdym razem, jak wyobrażam sobie swoją rodzinę w takim domu, od razu mam wizję śladów małych rączek na wysokości 1 m - po całej szerokości a jeszcze psa byśmy kiedyś chcieli.... Nihiru, a magiczne ściereczki do mycia okien samą ciepła wodą znasz? Zostawia się mokrą szybę, a po wyschnięciu jest jak kryształ. Ma je Vilede i Jan Niezbędny też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.09.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Nihiru, a magiczne ściereczki do mycia okien samą ciepła wodą znasz? Zostawia się mokrą szybę, a po wyschnięciu jest jak kryształ. Ma je Vilede i Jan Niezbędny też. odkąd poleciłam jej mojej pani do sprzątania jest nimi zachwycona. A jaka to oszczędnośc dziewczyny! od kilku tygodni zerowe zuzycie płynów do szyb i ręczników papierowych. No i zero smug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.09.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Ja myję sama. Dwa koty zimą załatwiają mi połówki okien i co 3 dni ściereczka i micha z wodą. Zbankrutowałabym na panią myjącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.09.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 (edytowane) Nihiru, a magiczne ściereczki do mycia okien samą ciepła wodą znasz? Zostawia się mokrą szybę, a po wyschnięciu jest jak kryształ. Ma je Vilede i Jan Niezbędny też. A jaka nazwa tych ściereczek?????? Ja mam 4 koty w domu, ale one raczej na oknach nie siedzą, raczej śpią na krzesłach w jadalni I postawiłam im ich drapaczek na oknie balkonowym i jak chcą oglądać, to tam się układają No, ale moje koty są wychodzące Nihiru i ja bym się paluszkami dzieci zupełnie nie przejmowała w koncu takie ich prawo ja nigdy swojego dziecka w niczym nie ograniczałam. Tarcia przeszklenia sa boskie, ale własnie tylko na stromym brzegu morza, bo raczej tam nikt Cię nie będzie podglądał. Dla mnie salon, kuchnia i jadalnia mogłyby mieć duże przeszklenia i to nawet bez zasłon, ale sypialnie wolałabym miec bardziej intymne , ale to juz chyba z innym mężem, bo mojemu obecnemu, takie rozwiązania się zupełnie nie podobają Edytowane 29 Września 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.09.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Emiranda, moje koty są też wychodzące. Mają drzwiczki, więc te spacery same kontrolują. To jednak nie przeszkadza, że kotka wracając po deszczu, toaletę uwielbia robić zimą na fotelu przed kominkiem, a latem na którymś parapecie. Możesz sobie wyobrazić jak to potem wygląda. Zimą wychodzą tylko na krótkie spacerki najczęściej siedzą na oknach i dziudźgają nosami szyby. Ściereczki – fotki zrobiłam Tak łatwiej rozpoznać w sklepie. Mam 4 różne. CleanSmart jest niemiecka i absolutnie ponad wszelką konkurencję. Kupiona w Niemczech za prawie 7 euro. Mam jedną, którą używam już 10 lat. Ciągle piorę i to w max temperaturze. Nadal jest biała, choć bardzo pomięta i działa najlepiej ze wszystkich. Hippo, bladoniebieskie są lepsze od Jana Niezbędnego i Viledy. Oczywiście Jan Niezbędny i Vileda, której opakowania nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.09.2012 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Dzięki Pestko, z pewnościa którąś nabędę Ostatnie dwa dni spędziłąm na sprzataniu domu i ogrodu, cięzko się napracowałam, wysprzatałam garaż pierwszy raz po przeprowadzce, przeniosłam lodówkę z garażu do spiżarki (sama ) w bardzo prosty sposób cha może ktos zgadnie Zrobiłąm porzadek w spiżąrce, wygrabiłam liście w ogrodzie i pomalowałam taras, a teraz ide świetowąc imieniny Mi (upiekłam babke makową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Wow, zmeczylam sie od samego czytania. A lodowka ma przewaznie kolka z jednej strony, wiec sie da ja przesunac... Praktykuje to niestety co pol roku, bo mam za lodowka liczniki wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.09.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Moją lodówkę ledwie dajemy radę w dwójkę przestawiać. Z garażu po dwóch stopniach za chińskiego bym do domu nie wtargała tego kloca. Zdradź tajemnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.09.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Jeśli nie na kółkach... to ja bym dała pod nóżki kawałek skóry ze słoniny/boczku.. ślizga się każdy wielki mebel jak po lodzie...Można dać też mokrą ścierkę... albo coś śliskiego.. np filc... A Ty Alu co i jak zrobiłaś... No i ja miałam taaaakie plany w stosunku do dzisiejszej pracy... ale w sumie nic a nic nie zrobiłam, tylko na mądrym wykładzie byłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.09.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Arnika Ty to zawsze potrafisz zaskoczyc, na boczku... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts