TAR 29.09.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 jeszcze mozna na skorce od banana tez ma poslizg:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.09.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Właśnie sobie wyobraziłam Ale suwającą lodówkę na słonince No właśnie Alu hau? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.09.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Dziewczyny ja mam faktycznie dwa schodki z garażu do domu i za chinskiego Boga na słonince tak wielkiej lodówki bym nie wciągnęla, ale taki niebieski wozek ikea załatwił wszystko chociaz po schodach było trudno to dalej jak po masle. Niesamowity wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.09.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Szalona baba !!!!!!!!!!!!! Nie oberwałaś się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 29.09.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Rany, że się nie wyłożyłaś na schodkach z tą lodówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 01.10.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 witaj Alu, Dawno do Ciebie nie zagladalam, bo ostatnio wogole malo czasu mam na forum. Dwojka dzieci mocno jednak pochlania moj czas Widze ze ostro dzialasz w ogrodzie, a i ladna lampa nowa. My walczymy teraz z tematem podjazdu a ze metrow mamy duzo to zastanawiamy sie jak tu zmiescic sie w zalozonym budzecie. :bash:Szukamy tez solidnego i w miare niedrogiego wykonawcy na kostke. Ty jestes ze swojego zadowolona? Moglabys polecic? Ania, sasiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.10.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Hej Alu Co tam słychać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.10.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) Aniu, my mamy kostkę libet, kupowalismy i robilismy w Kaniach www.goodbruk.pl, generalnie jestesmy zadowoleni Karolcia u nas nic ciekawego własnie wróciłam z OBI dokupiłam jeszcze cebulek i piękne wrzosy. U nas niestety pada, mam nadzieję, że jutro będe mogła to wszytsko posadzić Edytowane 1 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.10.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Hej Alu:) Czytam, że ostatnio dużo pracujesz:) Ja niestety też...i w domu , i w ogrodzie i w ...pracy:) Dzisiaj sadziłam roślinki, cebulki tulipanów i róże...kurde, aż mnie plecy bolą! Ale miła to praca...w ogrodzie oczywiście:) Pozdrowienia zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Karolcia u nas nic ciekawego własnie wróciłam z OBI dokupiłam jeszcze cebulek i piękne wrzosy. U nas niestety pada, mam nadzieję, że jutro będe mogła to wszytsko posadzić Trzymam kciuki za ładną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.10.2012 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Beatko ja dawno nie by łam tak zmęczona jak wczoraj i dziś. W sobotę pomalowałam cześc tarasu, była piekna słoneczna pogoda i bezchmurne niebo, poszłam spac o 21 bo podpierałam sie juz nosem. Araz potem nie wiedziec skad zaczał padac deszcz. mój mąz stwierdził, że tarasowi nic się nie stanie i nie zakrył tej wymalowanej powierzchni. Rano jak zobaczyłam taras to zrobiło mi się słabo, masakra, pól niedzieli i dzisiaj skrobałam szorowałam i robiłam cuda na kiju, aby ten olej zerwać. rece mnie tak bolą, że nawet szklanki z herbata nie jestem w stanie utrzymać. Na szczęscie kregosłup mi nie dokucza, tylko ogólnie jestem padnięta Jutro sadzę tulipany, żonkile i jeszcze jakieś inne cebulki Dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 01.10.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Alu - śnij o pozytywnej rozmowie z dyrekcją ! Miarka sie przebrała. Wybieramy sie tam w środę. Trzymaj kciuki I nie przemęcz się przy tych cebulkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.10.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Kinia ja o Was wciąz myślę i bardzo chciałabym pomóc, bo mnie taka przemoc psychiczna powala na nogi i to sie juz zaczyna od przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.10.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No to ci serdecznie współczuję przeprawy z tym tarasem! Nie szarżuj jutro za bardzo bo się nie ruszysz! A mnie właśnie ten kręgosłup najgorzej boli...robiłam na kolanach już na koniec. No ale cóż, chce się mieć jako tako, to się ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.10.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 (edytowane) No własnie wybudowal sobie czlowiek dom, ma ogródek, a teraz musi tyrać. A powinien miec ogrodnika, pania do sprzatania itd, Mógłby byc ewentualnie pan do sprzatania Edytowane 1 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.10.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 No własnie wybudowal sobie czlowiek dom, ma ogródek, a teraz musi tyrać. A powinien miec ogrodnika, pania do sprzatania itd, O to to to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 01.10.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 ......Mógłby byc ewentualnie pan do sprzatania .... zaproponuj Mężowi .... ... ja już wiem co powie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 01.10.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Witam się po przerwie Alu Widzę że naskrobałyście sporo więc muszę ponadrabiać U mnie na razie bez zmian Domek jeszcze nie sprzedany, ale się coś kręci mam nadzieję że niedługo znajdzie nowego właściciela Póki co walczę z moimi pudłami które są nadal nie rozpakowane i co dzien coś tam porządkuje (końca nie widać ) skąd mi się nabrało tyle tych rzeczy ((( Zostawiam Całusy PS. mam problem znikł mi pasek narzedzi do edytowania tekstu i tylko 15 buziek Czy ktoś ma podobnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 01.10.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Alu, dziekuje za namiar na brukarzy. A czy pamietasz moze jeszcze ceny za ulozenie? I czy moglabym kiedys zobaczyc jak u was wyszla ta kostka, chociaz przez plot? ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.10.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 W sobotę pomalowałam cześc tarasu, była piekna słoneczna pogoda i bezchmurne niebo, poszłam spac o 21 bo podpierałam sie juz nosem. Araz potem nie wiedziec skad zaczał padac deszcz. mój mąz stwierdził, że tarasowi nic się nie stanie i nie zakrył tej wymalowanej powierzchni. Rano jak zobaczyłam taras to zrobiło mi się słabo, masakra, pól niedzieli i dzisiaj skrobałam szorowałam i robiłam cuda na kiju, aby ten olej zerwać. rece mnie tak bolą, że nawet szklanki z herbata nie jestem w stanie utrzymać. Emiranda, są specjalne środki do robienia takich rzeczy jak usuwanie oleju. Np Starwax ma takie i inne firmy też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts