Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczyny ja mam faktycznie dwa schodki z garażu do domu i za chinskiego Boga na słonince tak wielkiej lodówki bym nie wciągnęla, ale taki niebieski wozek ikea załatwił wszystko chociaz po schodach było trudno to dalej jak po masle. Niesamowity wynalazek :lol2:

witaj Alu,

Dawno do Ciebie nie zagladalam, bo ostatnio wogole malo czasu mam na forum. Dwojka dzieci mocno jednak pochlania moj czas :yes: Widze ze ostro dzialasz w ogrodzie, a i ladna lampa nowa. My walczymy teraz z tematem podjazdu a ze metrow mamy duzo to zastanawiamy sie jak tu zmiescic sie w zalozonym budzecie. :bash:Szukamy tez solidnego i w miare niedrogiego wykonawcy na kostke. Ty jestes ze swojego zadowolona? Moglabys polecic?

Ania, sasiadka ;)

Aniu, my mamy kostkę libet, kupowalismy i robilismy w Kaniach www.goodbruk.pl, generalnie jestesmy zadowoleni :)

Karolcia u nas nic ciekawego własnie wróciłam z OBI dokupiłam jeszcze cebulek i piękne wrzosy. U nas niestety pada, mam nadzieję, że jutro będe mogła to wszytsko posadzić :)

Edytowane przez emiranda

Hej Alu:) Czytam, że ostatnio dużo pracujesz:) Ja niestety też...i w domu , i w ogrodzie i w ...pracy:) Dzisiaj sadziłam roślinki, cebulki tulipanów i róże...kurde, aż mnie plecy bolą! Ale miła to praca...w ogrodzie oczywiście:)

Pozdrowienia zostawiam:):)

Karolcia u nas nic ciekawego własnie wróciłam z OBI dokupiłam jeszcze cebulek i piękne wrzosy. U nas niestety pada, mam nadzieję, że jutro będe mogła to wszytsko posadzić :)

Trzymam kciuki za ładną pogodę :hug:

Beatko ja dawno nie by łam tak zmęczona jak wczoraj i dziś.

W sobotę pomalowałam cześc tarasu, była piekna słoneczna pogoda i bezchmurne niebo, poszłam spac o 21 bo podpierałam sie juz nosem.

Araz potem nie wiedziec skad zaczał padac deszcz. mój mąz stwierdził, że tarasowi nic się nie stanie i nie zakrył tej wymalowanej powierzchni.:(

Rano jak zobaczyłam taras to zrobiło mi się słabo, masakra, pól niedzieli i dzisiaj skrobałam szorowałam i robiłam cuda na kiju, aby ten olej zerwać. rece mnie tak bolą, że nawet szklanki z herbata nie jestem w stanie utrzymać. :(

Na szczęscie kregosłup mi nie dokucza, tylko ogólnie jestem padnięta :(

Jutro sadzę tulipany, żonkile i jeszcze jakieś inne cebulki :)

Dzięki Aniu :)

No to ci serdecznie współczuję przeprawy z tym tarasem! Nie szarżuj jutro za bardzo bo się nie ruszysz! A mnie właśnie ten kręgosłup najgorzej boli...robiłam na kolanach już na koniec. No ale cóż, chce się mieć jako tako, to się ma :):)

Witam się po przerwie Alu :-)

Widzę że naskrobałyście sporo więc muszę ponadrabiać

U mnie na razie bez zmian Domek jeszcze nie sprzedany, ale się coś kręci mam nadzieję że niedługo znajdzie nowego właściciela

Póki co walczę z moimi pudłami które są nadal nie rozpakowane i co dzien coś tam porządkuje (końca nie widać :-( ) skąd mi się nabrało tyle tych rzeczy :-((((

Zostawiam Całusy

PS. mam problem znikł mi pasek narzedzi do edytowania tekstu i tylko 15 buziek

Czy ktoś ma podobnie????

W sobotę pomalowałam cześc tarasu, była piekna słoneczna pogoda i bezchmurne niebo, poszłam spac o 21 bo podpierałam sie juz nosem.

Araz potem nie wiedziec skad zaczał padac deszcz. mój mąz stwierdził, że tarasowi nic się nie stanie i nie zakrył tej wymalowanej powierzchni.:(

Rano jak zobaczyłam taras to zrobiło mi się słabo, masakra, pól niedzieli i dzisiaj skrobałam szorowałam i robiłam cuda na kiju, aby ten olej zerwać. rece mnie tak bolą, że nawet szklanki z herbata nie jestem w stanie utrzymać.

Emiranda, są specjalne środki do robienia takich rzeczy jak usuwanie oleju. Np Starwax ma takie i inne firmy też.