Gosiek33 02.10.2012 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Witam się po przerwie Alu Widzę że naskrobałyście sporo więc muszę ponadrabiać U mnie na razie bez zmian Domek jeszcze nie sprzedany, ale się coś kręci mam nadzieję że niedługo znajdzie nowego właściciela Póki co walczę z moimi pudłami które są nadal nie rozpakowane i co dzien coś tam porządkuje (końca nie widać ) skąd mi się nabrało tyle tych rzeczy ((( Zostawiam Całusy PS. mam problem znikł mi pasek narzedzi do edytowania tekstu i tylko 15 buziek Czy ktoś ma podobnie???? Znowu coś dłubią w ustawieniach forum a to problemy ze wstawianiem zdjęć, teraz to .... jeśli klikniesz odpowiedź z cytatem otworzy się okienko wzbogacone i różne narzędzia do formatowania tekstu, albo masz wybór Zaawansowana edycja ... tyle, że wtedy nie widać poprzednich postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2012 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Gosiu... Ulepszają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.10.2012 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Gosiek 33 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.10.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Emi ... co wam tyle czasu zajęło malowanie tego tarasu ? Ściągaliście starą nawierzchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 (edytowane) Emi ... co wam tyle czasu zajęło malowanie tego tarasu ? Ściągaliście starą nawierzchnię? Mirelko samo malowanie jakieś 5 godzin bo nasz olej maluje się tak, że nakładasz warstwe a za 15 -30 min nakładasz następną, więc musisz czekać, po malowanej powierzchni nie mozna chodzić Całego tarasu wcale nie wymalowałam tylko te część, która nie jest okryta dachem Niestety niezaschnięty olej rozwodniony zrobił okropne mazgaje nawet nie chce mi się o tym pisać, Dramat !!!! Gwoździk mój mąż często wyjeżdża Nawet by się nie zorientował, że mam pana do sprzatania ale wiesz takie ciacho musiałby być innego nie chcę Edytowane 2 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.10.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 a czym malujecie ? Jak się zwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 a czym malujecie ? Jak się zwie ? v3v, poprzednio malowaliśmy bezbarwnym, a teraz zachciało sie nam koloru (tek)i to był największy bląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.10.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 a czym malujecie ? Jak się zwie ? ja dostałam od mojego pana tarasowego olej z Fluggera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 (edytowane) Witam się po przerwie Alu Widzę że naskrobałyście sporo więc muszę ponadrabiać U mnie na razie bez zmian Domek jeszcze nie sprzedany, ale się coś kręci mam nadzieję że niedługo znajdzie nowego właściciela Póki co walczę z moimi pudłami które są nadal nie rozpakowane i co dzien coś tam porządkuje (końca nie widać ) skąd mi się nabrało tyle tych rzeczy ((( Zostawiam Całusy PS. mam problem znikł mi pasek narzedzi do edytowania tekstu i tylko 15 buziek Czy ktoś ma podobnie???? Aniu trzymam kciuki, za sprzedaż, choc nie za bardzo to rozumiem Alu, dziekuje za namiar na brukarzy. A czy pamietasz moze jeszcze ceny za ulozenie? I czy moglabym kiedys zobaczyc jak u was wyszla ta kostka, chociaz przez plot? ania Ja ceny chyba Ci nie podam, bo ja tak zakręciłąm z rabatem, ze facet później mówil mi, że on z tego nic nie ma , a po prostu nie pamiętam tak naprawdę Fakture mam tylko na kostkę i powiem Ci, że Libet jest generalnie drogi, kostka mi się podoba, ale mam wrażenie, ze mogłam ja zrobić taniej u jakiegoś małego producenta EDIT : Oczywiście serdecznie zapraszam na kawkę, jak tylko znajdziesz czas Emiranda, są specjalne środki do robienia takich rzeczy jak usuwanie oleju. Np Starwax ma takie i inne firmy też. Dzięki Pestka Gosiu... Ulepszają No Wiola ulepszają, jest lepiej niż było tak mi się przynajmniej wydaje Edytowane 2 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Lidka to Ty tym Flugerem malowałaś, a ja myślałam, ze Rasia, nawet u niej pisałam czym malowała , a on ma jakąs nazwę ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 A tu jak należy postępowac z Misiem, gdyby przypadkiem wszedł nam na taras http://deser.pl/deser/1,111857,12592267,Na_jej_taras_wszedl_niedzwiedz__Nie_przestraszyla.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.10.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Emi Czemu nie rozumiesz??? Budować nowy mi się chce :yes: A co do tarasu ....Ojojoj ale się narobiło ..... a mi się marzy taki drewniany W Twoim się zakochaliśmy z moim M i od wizyty u Ciebie nie wyobrażam sobie innego Nawet jeśli trzeba poświęcić mu tyle pracy Mam nadzieję że ostatecznie wyjdzie OK Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ty Młoda jeszcze jesteś więc masz pewno siły budować, ja chyba juz nie, chociaz gdyby to miało byc w Gdyni to pewno bym je w sobie odnalazła Mi się po prostu Wasz domek bardzo podoba, więc dlatego się troche dziwię, i dalej obstawiasz Dom z klasa2???? A tarasowi wcale nie potrzeba poświęcac wiele czasu po prostu mielismy po pierwsze pecha z tym deszczem, a po drugie wyszło lenistwo mojego M któremu nie chciało sie tego zasłonić, gdtbyśmy malowali tylko olejem byłoby ok, ale to był olej z farba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.10.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja olej kupiłam zwykły lniany i cit sykatywy.. jest dobrze... i nie kosztuje dużo, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.10.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Oj Alu ja podświadomie czuje że ten domek w Gdyni kiedyś się zrealizuje i widząc Twój wielki sentyment do tego miasta bardzo Ci tego życzę Co do mojego domku - miło mi że Ci się podoba Tak obstawiam Dom z Klasą II - tak jak Karola tylko z tarasem nad garażem i małą przeróbką w środku (większa kuchnia) i duuużo większy taras własnie drewniany Bardzo bym chciała aby się to nam udało w miarę szybko bo upatrzyliśmy super działkę z dostępem do mini rzeczki na końcu działki Co prawda wąskawa a długa ale na Dom Z Klasą byłaby OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.10.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja miałam malowanym olejem Sadolin. MArzy mi się szary kolor (z Osmo). Ale kasa straszna i nie wiem czy mi chwyci (mam jakiś egzotyk, pomarańczowy kolor). Chyba kupię teraz bezbarwny i bedę czekać aż zszarzeje naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Posadziłam większośc cebulek, ktore do mnie dzisiaj dotarły (druga dostawa) I zrobiłam dzisiaj na obiad ruskie pierogi, ulubioną potrawę Mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Olu zostawie do wiosny tak jak jest dwa dni skrobałam rozcienczałam cuda na kiju robiłam i w koncu dałam spokój, mam nadzieję, ze farba sama kiedys się zmyje Ruskie sama robisz?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.10.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 p.s. u nas też dzisiaj ruskie zjadlabym...ale dla mnie jednej nie chce mi sie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.10.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Ja uwielbiam ruskie :yes: Sama nie robię ale kiedyś moja Babcia obecnie Mama robią pyyyyszne:-) A z czym je jecie bo spotkałam się już z kilkoma wersjami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts