Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Witam się po przerwie Alu :-)

Widzę że naskrobałyście sporo więc muszę ponadrabiać

U mnie na razie bez zmian Domek jeszcze nie sprzedany, ale się coś kręci mam nadzieję że niedługo znajdzie nowego właściciela

Póki co walczę z moimi pudłami które są nadal nie rozpakowane i co dzien coś tam porządkuje (końca nie widać :-( ) skąd mi się nabrało tyle tych rzeczy :-((((

Zostawiam Całusy

PS. mam problem znikł mi pasek narzedzi do edytowania tekstu i tylko 15 buziek

Czy ktoś ma podobnie????

Znowu coś dłubią w ustawieniach forum :mad: a to problemy ze wstawianiem zdjęć, teraz to .... jeśli klikniesz odpowiedź z cytatem otworzy się okienko wzbogacone i różne narzędzia do formatowania tekstu, albo masz wybór Zaawansowana edycja ... tyle, że wtedy nie widać poprzednich postów :lol2:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Emi ... co wam tyle czasu zajęło malowanie tego tarasu ? Ściągaliście starą nawierzchnię?

Mirelko samo malowanie jakieś 5 godzin bo nasz olej maluje się tak, że nakładasz warstwe a za 15 -30 min nakładasz następną, więc musisz czekać, po malowanej powierzchni nie mozna chodzić :( Całego tarasu wcale nie wymalowałam tylko te część, która nie jest okryta dachem :yes:

Niestety niezaschnięty olej rozwodniony zrobił okropne mazgaje nawet nie chce mi się o tym pisać, :( Dramat !!!!

Gwoździk mój mąż często wyjeżdża :yes:

Nawet by się nie zorientował, że mam pana do sprzatania :lol2:

ale wiesz takie ciacho musiałby być innego nie chcę :rotfl:

Edytowane przez emiranda

Witam się po przerwie Alu :-)

Widzę że naskrobałyście sporo więc muszę ponadrabiać

U mnie na razie bez zmian Domek jeszcze nie sprzedany, ale się coś kręci mam nadzieję że niedługo znajdzie nowego właściciela

Póki co walczę z moimi pudłami które są nadal nie rozpakowane i co dzien coś tam porządkuje (końca nie widać :-( ) skąd mi się nabrało tyle tych rzeczy :-((((

Zostawiam Całusy

PS. mam problem znikł mi pasek narzedzi do edytowania tekstu i tylko 15 buziek

Czy ktoś ma podobnie????

Aniu trzymam kciuki, za sprzedaż, choc nie za bardzo to rozumiem :)

Alu, dziekuje za namiar na brukarzy. A czy pamietasz moze jeszcze ceny za ulozenie? I czy moglabym kiedys zobaczyc jak u was wyszla ta kostka, chociaz przez plot? ;)

ania

Ja ceny chyba Ci nie podam, bo ja tak zakręciłąm z rabatem, ze facet później mówil mi, że on z tego nic nie ma :lol2:, a po prostu nie pamiętam tak naprawdę :yes: Fakture mam tylko na kostkę i powiem Ci, że Libet jest generalnie drogi, kostka mi się podoba, ale mam wrażenie, ze mogłam ja zrobić taniej u jakiegoś małego producenta :)

EDIT : Oczywiście serdecznie zapraszam na kawkę, jak tylko znajdziesz czas :)

Emiranda, są specjalne środki do robienia takich rzeczy jak usuwanie oleju. Np Starwax ma takie i inne firmy też.

Dzięki Pestka :)

Gosiu... Ulepszają;)

No Wiola ulepszają, jest lepiej niż było tak mi się przynajmniej wydaje :)

Edytowane przez emiranda

Emi

Czemu nie rozumiesz??? Budować nowy mi się chce :yes::yes::yes:

A co do tarasu ....Ojojoj ale się narobiło ..... a mi się marzy taki drewniany

W Twoim się zakochaliśmy z moim M i od wizyty u Ciebie nie wyobrażam sobie innego

Nawet jeśli trzeba poświęcić mu tyle pracy

Mam nadzieję że ostatecznie wyjdzie OK

Pozdrawiam :hug:

Ty Młoda jeszcze jesteś więc masz pewno siły budować, ja chyba juz nie, chociaz gdyby to miało byc w Gdyni to pewno bym je w sobie odnalazła :)

Mi się po prostu Wasz domek bardzo podoba, więc dlatego się troche dziwię, i dalej obstawiasz Dom z klasa2????

A tarasowi wcale nie potrzeba poświęcac wiele czasu po prostu mielismy po pierwsze pecha z tym deszczem, a po drugie wyszło lenistwo mojego M któremu nie chciało sie tego zasłonić, gdtbyśmy malowali tylko olejem byłoby ok, ale to był olej z farba :(

Oj Alu ja podświadomie czuje że ten domek w Gdyni kiedyś się zrealizuje

i widząc Twój wielki sentyment do tego miasta bardzo Ci tego życzę:yes:

Co do mojego domku - miło mi że Ci się podoba :hug:

Tak obstawiam Dom z Klasą II - tak jak Karola tylko z tarasem nad garażem

i małą przeróbką w środku (większa kuchnia) i duuużo większy taras własnie drewniany

Bardzo bym chciała aby się to nam udało w miarę szybko bo upatrzyliśmy super działkę z dostępem do mini rzeczki na końcu działki

Co prawda wąskawa a długa ale na Dom Z Klasą byłaby OK