emiranda 02.10.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Wiesz dla mnie to wszystko "surowe" , dlatego użyłam cudzysłowu, ale niestety w occie czy w innej zaprawie, gotowane ryby sa niejadalne, mamy to z bratem chociaz moja mama czesto takie ryby robiła. Myśmy wówczas dostawali własnie spiegeleier na obiad ziemnaiki w mundurkach ze smietaną i chociaz jajek tez nie za bardzo lubię to jednak wolę od "surowych" ryb. Wiem, ze w Skandynawii się tak je, no ale ja jakos nie moge tego przełknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.10.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 a smazone sledziki w occie i cebulce? sa zaczepiste ale moja watroba sie troche buntuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Tarciu to ulubiona potrawa na wszystkich imieninach mojej Mamy i mojego Taty, ja się tego nie dotykałam Dopiero od niedawna jem ryby w postaci łososia, lubie jeszcze dorsza smazonego w panierce na patelni, ale musi byc to dorsz prosto wyłowiony z morza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.10.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Idę czytac, dobranoc, miłych snów dziewczynki i chłopcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E co. 02.10.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2012 Dziewczyny litosci !Glodna sie zrobilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 03.10.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dziewczyny litosci ! Glodna sie zrobilam. Ja też, a już jestem po śniadaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.10.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Dzień dobry Miałam iść spać, ale mam niedosyt bywania w Waszych wątkach i zżera mnie ciekawość co się u Was dzieje U nas leje , a ja mam zadołować porzeczki, żeby zaczekały na panów od ogrodu do jutra lub piątku. Będę się babrać w błotku, muszę zacząć się wyposażać w sprzęt ogrodowy, bo dziś będę działała małą łopateczką Zastanawiam się czy nie kupić sprzętu hurtowo,w jakimś sklepie internetowym. Np tym z ogrodowiska? http://sklep.ogrodowisko.pl/ Kupowałaś Alu coś w ten sposób? Czy jechać do jakiegoś OBI czy CASTO i spróbować wybrać? Gdzie taniej? Gdzie lepsza jakość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.10.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Aga my ja własciwie kupowałam tutaj w Milano w sklepie ogrodniczym bo tu taniej niz w casto, nie szalałam, mała łopatke mam już trzecią i myślę, że najlepsza to pewno jest na drewnianym trzonku, bo metalowe szybko się łamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ja uzywam malych sprzetow :lopatek, motyczek, drapaczkow itp. z obi, sa tanie i dosc dobre, a do wiekszych spraw mam metalowa saperke -jestem mala i ciezar duzej lopaty mnie przygniatal wiec maz sprezetowal mi lopate-saperke proporcjonalna do mojego wzrostu i sily miesni. przy naprawde duzych tematach mezowaty pomaga mi swoja lopata reszte sprzetu kupilismy w duzej hurtowni ogrodniczej: grabie aluminiowe z wymiennymi koncowkami (super lekkie i dobrej jakosci) weze ogrodowe, pistolety, zraszacze, lopaty duze, taczke, nozyce i sekatory itp. sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.10.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ja sekatory zraszazce itp mam gardeny i ile razy kupiłam w casto tyle razy zobaczyłam później ze w naszym sklepie taniej wiec teraz tylko tutaj kupuję, jesienny nawóz do trawników kupiłam w casto 20 kg za 160 zł tutaj ten sam tylko worek 25 kg za 120 zł, drobna róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ja u nas na renku jesienny nawoz 25 kg. kupilam po 99 zł. i tam tez narzedzia kupuje, niekoniecznie gardeny bo sa drogie i nie zawsze najlepsze, tylko siewnik mam z gardeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.10.2012 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Ciekawe jaki czy ten sam ???????, no ale renk to hurt jest (mój był florovit) A jak mozna sprawdzić, czy cos dobre jest czy nie???? no a siewnik wlasnie kupiłam jakis bardzo tani i powiem, ze do d jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 nie przejmuj sie ten z gardeny tez juz sie rozsypuje a nawoz tez chyba florovit. ale roznica w cenie jest pomiedzy marketem a renkiem. u mnie wychodzi niecale 4 zl / kg a kolega w markecie zaplacil 8 zl. / kg rozboj w bialy dzien, juz u ogrodnikow taniej mozna dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 ja np. system rozpylaczy pistoletow, zraszaczy, zlaczek mam pol na pol czesc z cellfastu (maja fajne pistolety) a czesc z gardeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Matko a tu o jedzeniu....normalnie głodna się zrobiłam....ALu u nas też ruskie górą, uwielbiamy, nawet Okruszek niejadek zjada:lol2:a co do cen w marketach i okolicznych sklepikach to mam podobne doswiadczenia jak Ala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 a co do cen w marketach i okolicznych sklepikach to mam podobne doswiadczenia jak Ala... marekty budowlane maja swoja politykę...przyciągnąc tanim produktem w promocji...a dokupienie do tego produktu akcesoriów już nie jest takie tanie i pozwala marketowi zrealizowacswoją marżę.... chyba ze mówimy o totalnej pasciarskiej chinszczyznie to wtedy cena może być ok. Moj P. pracuje w branzy wod-kan i jak widzi ceny tych róznych dupereli to mu słabo sie robi...w porownaniu z normalnymi sklepikami to ceny x 5, x 10 i wiecej itp. Oczywiście wanna umywalka moze byc tańsza ale juz wezyki i drobiazg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 marekty budowlane maja swoja politykę...przyciągnąc tanim produktem w promocji...a dokupienie do tego produktu akcesoriów już nie jest takie tanie i pozwala marketowi zrealizowacswoją marżę.... chyba ze mówimy o totalnej pasciarskiej chinszczyznie to wtedy cena może być ok. Moj P. pracuje w branzy wod-kan i jak widzi ceny tych róznych dupereli to mu słabo sie robi...w porownaniu z normalnymi sklepikami to ceny x 5, x 10 i wiecej itp. Oczywiście wanna umywalka moze byc tańsza ale juz wezyki i drobiazg dokładnie tyle, że w sklepiku mamy ograniczony wybór a w takim Obi np ogromne stoiska i niemal wszystko i to jest ich przewagą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Alu mam nadzieję, że nie Masz nic przeciwko , wkleję swój apel również u Ciebie , żeby jak nawięcej osób dowiedziało się o forumowej akcji. Kochani a ja do Was z ogromną prośbąjuż nie raz przekonałam się o Waszych cudownych wielkich sercach:hug:Proszę Was teraz o pomoc dla Stefcia i Damiana...Stefcio to syn naszego forumowego Anioła Żelki, Damian to podopieczny Amonite. Chłopcy potrzebują rehabilitacji, tutaj link do aukcji http://forum.muratordom.pl/forumdisp...efka-i-Damiana zapraszam Was do naszej wspólnej forumowej aukcji:hug:Pomóżmy wspólnie Chłopcom!Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.10.2012 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Anetko absolutnie nie mam ja bodajże przedwczoraj to wkleiłam, ale u mnie ostatnio duzo się dzieje więc to juz kilka stron w tył. Moż enależy link podąć w swojej stopce ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.10.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Anetko absolutnie nie mam ja bodajże przedwczoraj to wkleiłam, ale u mnie ostatnio duzo się dzieje więc to juz kilka stron w tył. Moż enależy link podąć w swojej stopce ???? tez o tym myslalam ale ja kurde zapomnialam jak to sie robi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts