Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

marekty budowlane maja swoja politykę...przyciągnąc tanim produktem w promocji...a dokupienie do tego produktu akcesoriów już nie jest takie tanie i pozwala marketowi zrealizowacswoją marżę.... chyba ze mówimy o totalnej pasciarskiej chinszczyznie to wtedy cena może być ok. Moj P. pracuje w branzy wod-kan i jak widzi ceny tych róznych dupereli to mu słabo sie robi...w porownaniu z normalnymi sklepikami to ceny x 5, x 10 i wiecej itp. Oczywiście wanna umywalka moze byc tańsza ale juz wezyki i drobiazg :no:

Dokładnie tak jest niestety i trzeba dobrze znac ceny żeby sie nie nabrać. My dwa lata temu kupowlismy koze w LM taka najtansza najprostszą kosztowała blisko 500 zl, mój mąz juz miał ja na wózku gdy ja mówię słuchaj to niemożliwe, abyśmy zapłacili za koze która ma słuzyc nam dwa miesiące takie pieniądze. Mąż choc z oporami zgodził się pojechac do casto tam kupilismy te sama za 170 zł i bądź tu człowieku mądry :(

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wioluś ja to mam ostatnio taki czas, że nic mi się nie chce :( najchętniej cały dzień przesiedziałabym w łóżku, wczoraj własnie w ten sposób zmarnowałam dzień, czytałam co prawda książkę, ale taką, która znam juz na pamięć :(

Dzisiaj jest piękna pogoda musze sie wziąc w garść i te resztę cebulek zasadzić :) Mam jeszcze kawałek tarasu do pomalowania :)

to ja was zarażam optymizmem i energią!

(od 1 września mnie rozpiera, roznosi, trzyskam humorem... normalnie jakbym się naćpała jakiś specyfików na szczęscie :))

(uprzedzając - nic w mym życiu się nie zmieniło, nie byłam na zakupach i nie wygrałam w totka haha)

Miłość Waćpanno Miłość Cię rozpiera :)

Miłość jest jak dom, w którym możemy mieszkać; jest domem, w którym możemy się czuć bezpiecznie schronieni. :)

A co my stare baby możemy powiedziec, ona o nas zapomniała :lol2:

No jak nie kijem go to....Alu....ale też pięknie!! Każdy okres życia jest inny i w swoim rodzaju piękny, no czasu już nie cofniemy...poczekaj do wiosny, może zakochasz się w mężu na nowo ...z motylami?????????:):)