Daila 05.10.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Alu jak ja Cię rozumię . Co to teraz piszesz o jak bym o sobie czytała. Mój M pracuje za granicą przeszło 5 lat, bardzo rzadko jest w domu jak już jest to po prostu dzień by mógłby się nie kończyć, jak go teraz nie mam to zapadłabym w zimowy sen do BN. U nas piękne słońce, więc i humorek lepszy. Pozdrawiam Cię cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 05.10.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Hej Dziewczyny W Łodzi piękne słońceee ) Chociaż wczoraj i ja miałam humor do d.... Lało nieziemsko Mam w sobotę małe spotkanie rodzinne i wczoraj zostały umyte wszystkie okna A potem ulewa z wiatrem takim , że lasek obok kładł się do ziemi i choć słoneczko za oknem wprawiło mnie dziś w super humo jak zobaczyłam te okna to się załamałam ......plamy zacieki nawet liście się poprzyklejały Ratunku nie mam czasu ani sił ich myć dzisiaj Oby do wiosny ...no dobra chociaż do świąt Miłego Dnia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.10.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Emiranda, już świeci słoneczko a wtedy wszystko jest lepsze i humorek od razu UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.10.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 05.10.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Emiranda,Daila witajcie w klubie.Mój małżonek jak przyjedzie to cały czas od rana do wieczora jest na budowie:(.Niedziela to jedyny dzien gdzie mamy czas aby pobyc w 3-ke:D. Dziś słoneczko ładna pogoda więc humorek lepszy prawda:cool: Przesyłam dobre fluidy Alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.10.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Aniu, Pestko, Aniu, Lea :hug: Dzisiaj miałam troche spraw do zalatwienia i to w stolicy, więc od razu inaczej się poczułam No i słoneczko świeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.10.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Alu - co ja czytam? Doła miałaś? nu, nu, nu .... U nas wczoraj wieczorem zawierucha z deszczem, dzis cały dzień słonko i ciepełko . Dloatego tyle grzybów sie pokazało ps. u mnie mycie okien zaplanowane na czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.10.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) Nabyłam taki świecznik, uwielbiam świeczniki, juz niedługo nie bedę miala ich gdzie stawiać MOzna go tak przystroić Edytowane 6 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.10.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Alu, fajny świecznik, przystrojony wygląda świetnie:) ja też świeczników mam od cholery i ciut, ciut:) Kiedyś moja teściowa powiedziała, że wchodzi i się do mnie jak do jakiejś sekt.y.....a ja lubię i już:) Miłego weekendu ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.10.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ciekawy świecznik - może zmieniać oblicze w zależności od pory roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.10.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Piękny ten świecznik:) A ja nie mam jeszcze żadnego świecznika trochę mi wstyd Powiedz gdzie go kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.10.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Mnie też się spodobał i jeśli mogłabym skopiować zakup to poproszę o adres .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.10.2012 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Kupiłam go w tchibo Teraz tu mozna go kupić sa tez inne http://www.tchibo.pl/Meble-dekoracje-i-tekstylia-w-jesiennych-barwach-t400009929.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.10.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Alu, fajny świecznik, przystrojony wygląda świetnie:) ja też świeczników mam od cholery i ciut, ciut:) Kiedyś moja teściowa powiedziała, że wchodzi i się do mnie jak do jakiejś sekt.y.....a ja lubię i już:) Miłego weekendu ci życzę Beatko tez Ci zyczę miłego weekendu, tak to jest nie kazdemu wszystko się podoba , ale musimy byc tolerancyjni, a z teściowymi lepiej miec dobre układy (ale świeczników bym się nie pozbywała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.10.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Pomalowałam do konca taras, mam nadzieję, że nie będzie padało, chociąz większośc tego tarasu jest pod dachem W mIlano po południu zrobiło sie gorąco, malowałam w krótkich spodenkach i w topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.10.2012 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Ale z Ciebie artystka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.10.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Też uwielbiam świeczniki. Na święta wieszam pod belką w salonie na srebrnych wstążeczkach szklane kulki ze świeczkami O takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.10.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 (edytowane) Pestko a gdzie takie świeczniki kupiłaś ???? Ale z Ciebie artystka Taka przez wielkie A Edytowane 6 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.10.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 uwielbiam zakupy w tchibo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.10.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 uwielbiam zakupy w tchibo no to ja zacznę tchibo odwiedzać pestko skąd te świeczniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts