emiranda 06.10.2012 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Dla mnie Tchibo jest fajne, ale tylko dla domu , bo ubiory raczej nie Kupiła tez takie na wigilijny stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 06.10.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Alunia ściskam serdecznie i odpycham wszystkie chandry. Ten mój też rozjechany jak dziadowski bicz i to w dodatku w znacznie ciekawsze miejsca niż ja (to nie fair, że ma fajniejszego szefa choć ten mój tez niczego sobie ) i choć generalnie dzielna jestem - miewam ochotę by go opieprzyć z góry na dół i liczyć na to, że wsiądzie w auto i pokajany powróci przytulić, pocieszyć i dodać otuchy (i byłby gotów to zrobić). Na takie dni pomaga siłownia, kosmetyczka, fryzjer Wiem, strasznie to zwyczajne i pewnie trochę płytkie, ale te drobne przyjemności pozwalają wypełnić czas i zająć głowę A krótkich spodenek to Ci strasznie zazdroszczę, bo w Trojmieście jeden wielki paskud za oknem. Siedze pod kocem i piję whisky na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.10.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Dusia a ty z 3-city? no to jestesmy sasiadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.10.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Dzięki Dusia za pozytywna energię, na swoje nieszczęście ja tutaj nie znalazłam ani dobrej fryzjerki ani kosmetyczki, więc musiałbym do Gdyni pojechać, to tez jest mój problem. Na siłownie przestałam chodzić , od czasu jak mnie noga boli nie wiedziec od czego i dlaczego ??? Zostaje mi basen, ale po przyjściu z niego leci mi z nosa przez następna dobę Wszystko się kumuluje, ale na szczęście moje nastroje się szybko zmieniają, przychodzi nowy dzień i już jest lepiej, byle do wiosny A propos pogody to u nas wczoraj rano bylo zimno i padal deszcz, ale po południu pokazało się słońce i raptem temperatura wzrosła do 22 stopni, niestety na krótko wieczorem znowu padało i okrutnie wiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 dziendoberek u nas tez pogoda nie nastraja do spacerow moze gdyby nie ten wiatr:rolleyes: zachmurzenie mi nie przeszkadza ale wiatru nie lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.10.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 A u nas wiatr sie uspokoił, ale 11 stopni po wczorajszych 22 i szaro-buro nie zachęca do spaceru, grzyby wczoraj kupiłam na targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.10.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 U nas tez zimno i pada do tego ale kanie za to się pieknie otworzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.10.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Dusia a ty z 3-city? no to jestesmy sasiadkami witam sasiądkę u nas zaczęła się jesień - wywiało wszystko, wypadało za wszystkie czasy. teraz niby świeci, ale jakoś nie jestem w nastroju żeby znów wynurząć dzioba na dwór (rano mnie jakiś diabeł podkusił i poszłam pobiegać do parku regana...). będzie dzień kanapy dziś hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.10.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 No my właśnie wróciliśmy z obiadu, na który wybraliśmy sie do Willi Borówka w Milano, jedynego tutaj lokalu , cholerka wtapiamy sie powoli w ten Milanówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.10.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Następnym razem przejedźcie się do Żyrardowa Jest tam bardzo fajna knajpka w starej przędzalni Nie pamiętam nazwy, ale to tuż obok loftów de Girarda. A w okolicach Parku Dietricha (zazłożyciel fabryk Żyrardowskich) na ul. (tegoż) Dietricha jest Sklep Wokulskiego piękny w środku i na dodatek pełen pięknego lnu. Warto obejrzeć choćby dla wnętrza. Niestety Wokulski drogi okropnie, dlatego warto przejść się wokół i trafić do Lnianego Zaułka, arcy urokliwe miejsce i właściciele ogromnie sympatyczni. http://www.lnianyzaulek.com Na zdjęciu jest budynek szwalni w ogrodzie obok sklepu. Oba sklepy czynne w sobotę. W każde z tych miejsc można podjechać samochodem pod sam próg niemal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.10.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Hej Alu Piękne nowe nabytki Mam nadzieję że chandra już przeszła Ja leżę pod kocem od godziny i nie mogę spod niego wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.10.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Pesteczko dzięki za propozycję, moz ekiedys skorzystamy Aga wiesz jak jest z chandrą satrczy kilka chwil i już jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.10.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Jakaś chandra była? Ale dobrze, że się zmyła! Ściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 07.10.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Alu fajne świeczniczki, pasują Ci do domku Dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.10.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2012 Dzięki dziewczynki Wam też dobrej nocki życzę :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.10.2012 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Nie chcę takiej jesieni jak dziś: chłodno, mokro i szaro Mam kilka spraw do ząlatwienia, wieczorem ide na basen, zobaczymy jaka bedzie reakcja, tak mi tego basenu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.10.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Alu - u nas 7 stopni Masakra najgorzej jest wyjść spod ciepłej kołdry Potem jak sie człowike rozrusza to juz jakoś idzie wytrzymać . My jeszcze ogrzewania nie włączamy bo w zasadzie cieło w domciu (21-22st) ale znajomi juz grzeją. Tez dopiero co (w sierpniu) sie wprowadzili do nowego domku i twierdzą że zimno i wilgotno. Twoja ulubienica poszła z uśmiechem do przedszkola bo stwierdziła, że Mikołaj patrzy z nieba i notuje w notesiku Jedziemy na tym wózku od kilku dni ; zobaczymy jak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.10.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Dzień dobry Alu!U nas też szaro buro i ponuro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.10.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 alu jak po basenie????? ja pędzę na fitness, a nie chce mi się jak cholera:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.10.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 wieczorem ide na basen, alu jak po basenie????? Monia czytac mi tu ze zrozumieniem U nas wychodzi słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts