Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu - u nas 7 stopni :( Masakra :( najgorzej jest wyjść spod ciepłej kołdry ;) Potem jak sie człowike rozrusza to juz jakoś idzie wytrzymać . My jeszcze ogrzewania nie włączamy bo w zasadzie cieło w domciu (21-22st) ale znajomi juz grzeją. Tez dopiero co (w sierpniu) sie wprowadzili do nowego domku i twierdzą że zimno i wilgotno.

Twoja ulubienica poszła z uśmiechem do przedszkola bo stwierdziła, że Mikołaj patrzy z nieba i notuje w notesiku :rotfl: Jedziemy na tym wózku od kilku dni ; zobaczymy jak długo ;)

Mikołaje to najlepsze pany są :lol2: Znam kilku wszyscy boscy, nadawaliby sie na mojego męża :lol2:

A tak powiem super pomysł z tym Mikołajem :)

U nas w domciu nie jest tak ciepło bo domek stoi w cieniu drzew i slonce go nie ogrzewa :( Czekamy, aby liście spadły bo zimą wyłaczamy ogrzewanie na dzień do - 5 stopni jak słonce w dzień świeci :)

Dzień dobry Alu!

U nas też szaro buro i ponuro...

A witam witam w ten szarobury dzień, mam nadzieję, ze przynajmniej humor dopisuje, przeprowadzka przeciez tuz tuz :) Wiesz tak na dwa tygodnie prze przeprowadzką to u mnie duzo gorzej było, tyle, ze jednak ekipa mi trochę pomagała i mój mały-duzy syn, tez się nauczył skrecac szafki i robił to lepiej niż ekipa :) I chociaz byłam niziemsko zmęczona jakbym cały lasek piłą ręczną wycieła (wiem cos na ten temat bo ostatnio trzy małe ręczna piła wycięłam) wieczorem kładlam sie spać pijana to jednak szczęsliwa i w dobrym nastroju :)

No a jeszcze na świeta i sylwestra miałam mnóstwo gośći, wszyscy byli ciekawi nowego domku :lol2:

W noc sylwestrową byłam juz tak pijana (alkoholu nawet nie tknęłąm) że włozyłam do maszyny do chleba składniki ale jej nie właczyłam i rano chleba nie mieliśmy :lol2:

alu jak po basenie?????

ja pędzę na fitness, a nie chce mi się jak cholera:p

Basen wieczorkiem, tez mi się nie chce :yes:

U nas wychodzi słoneczko :wiggle:

To zazdroszczę :wiggle:

ja się tylko witam porannie i nowotygodniowo:)

A dzien dobry Pani :)

U nas też zimno 7c, wiatrzysko ale słoneczko jest, czasami chowa sie za chmurami ale wraca ;)

Jak już spalicie te wszytkie kalorie na fitnesie i basenie to prosze uzupełnić magnesik w postaci .... :D

http://img802.imageshack.us/img802/5762/czekoladki.jpg

Poprawa humoru gwarantowana ;)

A ja grzbietowego nie lubię, i jak sie szybko pływa, to nie wiem czy nie męczący jest??? Najlepiej lubię klasycznym i kraulem chetnie też motylkiem, ale po pierwsze na razie brak sił, a po drugie, trzeba miec swój tor :) Edytowane przez emiranda