nihiru 08.10.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 ja się tylko witam porannie i nowotygodniowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.10.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Alu - u nas 7 stopni Masakra najgorzej jest wyjść spod ciepłej kołdry Potem jak sie człowike rozrusza to juz jakoś idzie wytrzymać . My jeszcze ogrzewania nie włączamy bo w zasadzie cieło w domciu (21-22st) ale znajomi juz grzeją. Tez dopiero co (w sierpniu) sie wprowadzili do nowego domku i twierdzą że zimno i wilgotno. Twoja ulubienica poszła z uśmiechem do przedszkola bo stwierdziła, że Mikołaj patrzy z nieba i notuje w notesiku Jedziemy na tym wózku od kilku dni ; zobaczymy jak długo Mikołaje to najlepsze pany są Znam kilku wszyscy boscy, nadawaliby sie na mojego męża A tak powiem super pomysł z tym Mikołajem U nas w domciu nie jest tak ciepło bo domek stoi w cieniu drzew i slonce go nie ogrzewa Czekamy, aby liście spadły bo zimą wyłaczamy ogrzewanie na dzień do - 5 stopni jak słonce w dzień świeci Dzień dobry Alu! U nas też szaro buro i ponuro... A witam witam w ten szarobury dzień, mam nadzieję, ze przynajmniej humor dopisuje, przeprowadzka przeciez tuz tuz Wiesz tak na dwa tygodnie prze przeprowadzką to u mnie duzo gorzej było, tyle, ze jednak ekipa mi trochę pomagała i mój mały-duzy syn, tez się nauczył skrecac szafki i robił to lepiej niż ekipa I chociaz byłam niziemsko zmęczona jakbym cały lasek piłą ręczną wycieła (wiem cos na ten temat bo ostatnio trzy małe ręczna piła wycięłam) wieczorem kładlam sie spać pijana to jednak szczęsliwa i w dobrym nastroju No a jeszcze na świeta i sylwestra miałam mnóstwo gośći, wszyscy byli ciekawi nowego domku W noc sylwestrową byłam juz tak pijana (alkoholu nawet nie tknęłąm) że włozyłam do maszyny do chleba składniki ale jej nie właczyłam i rano chleba nie mieliśmy alu jak po basenie????? ja pędzę na fitness, a nie chce mi się jak cholera:p Basen wieczorkiem, tez mi się nie chce U nas wychodzi słoneczko To zazdroszczę ja się tylko witam porannie i nowotygodniowo:) A dzien dobry Pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.10.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 U nas też zimno 7c, wiatrzysko ale słoneczko jest, czasami chowa sie za chmurami ale wraca Jak już spalicie te wszytkie kalorie na fitnesie i basenie to prosze uzupełnić magnesik w postaci .... http://img802.imageshack.us/img802/5762/czekoladki.jpg Poprawa humoru gwarantowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.10.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Ala:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.10.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Karolcia tak mnie ubawiłas tymi czekoladkami, ze juz czuje ich smak ( na basenie jeszcze nie bylam), serdeczne dzięki za podpowiedź, może faktycznie musze troche magnezu poszamać Anetko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.10.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Witam cię Alu po weekendzie, zimno i deszczowo było ale fajnie w domku się siedziało, człowiek trochę odpoczął....poleniuchował:) MIłego tygodnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.10.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 Monia czytac mi tu ze zrozumieniem U nas wychodzi słoneczko myslam,że Ala byla wczoraj na basenie wieczorem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.10.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 60 basenów 1500 metrów, cięzko było bo dawno nie pływałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.10.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 60 basenów, no, no żeby to choć jeden mogła przepłynąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 tez bym tyle nie przeplynela, nawet na plecach choc w ten sposob plywam najlepiej i jest niemeczace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.10.2012 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 (edytowane) A ja grzbietowego nie lubię, i jak sie szybko pływa, to nie wiem czy nie męczący jest??? Najlepiej lubię klasycznym i kraulem chetnie też motylkiem, ale po pierwsze na razie brak sił, a po drugie, trzeba miec swój tor Edytowane 9 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.10.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Jesień, jesień, nawet słonce jest, ale wije Trzeba jeszcze troche porobić w ogródku, zostały mi lilie do wsadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Emi.. mąż dziś u nas szyby skrobał w samochodzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.10.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 No cóż,, jesień plecień bo przeplata kawał zimy kawał lata W ramach nudy umyłam wszystkie okna u góry a co niech będzie czysto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Emi.. wpadnij do mnie.. mnie też trzeba za porządki się brać.. a nie chce mi się NIC.. i w ogrodzie i w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.10.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 u mnie właśnie było gradobicie. a teraz słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.10.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 a u mnie słońce, 10 stopni ale wieje tak, że donice przewraca:mad: moje okna czekają na wenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 u mnie właśnie było gradobicie. a teraz słoneczko slyszalam ze teraz w sopocie graduje, do mnie jeszcze nie dotarlo, pewnie jak dojdzie to z pracy wracac bede:bash:i przerwa w podrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.10.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 To w odwrotna strone idzie jeżeli teraz jest w Sopocie Duś mieszka i pracuje bardziej w Twoim kierunku W Gdyni padało ( nie wiem czy grad?) ale juz słoneczko świeci, chmury gdzies nad Zatoke poszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 wlasnie u nas sie poteznie zachmurzylo i wicher zerwal, zaraz lunie albo wiatr albo grad, brr az mi sie zimno zrobilo, ja dzis w samym sweterku do pracy pojechalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts