emiranda 10.10.2012 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Emiranda ty w ciągu dnia wszystkie okna umyłaś?A ja okna myłam miesiąc temu.I wiecie co , pare okien mam porysowanych:bash:.I nie mam pojęcia czy to zrobili tynkarze,a może ci co kładli gipsówke czy może one już wczesniej były porysowane,a myśmy tego nie zauważyli.Normalnie załamka...człowiek uczy sie na błędach... tak ale nie tak dokładnie tez mam okna porysowane i juz o tym zapomniałam Justynka, ale co z wodą...na parapet ? Kurcze, ja myje jedno okno tygodniowo, w tym tempie jak jestem przy ostatnim to musze zaczynac od początku . Aniu Ty sie lepiej oszczędzaj, okna nie zając nie uciekną o matko nie mówcie o oknach coś czuję że sama będę musiała swoje w tym roku obskoczyć. Ja tam ścierek nie używam, porządna ściągaczka daje radę Tematu nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.10.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ja tam ścierek nie używam, porządna ściągaczka daje radę nareszcie poczulam, ze nie jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Sluchajcie, ja mam takie pytanie - ile teraz mniej wiecej biora za m2 zabudowy k-g na profilach, ze szpachlowaniem? Kompletnie z obiegu wypadlam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.10.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 20 albo nawet 25zł/m2 ja płaciłam o ile mnie pamięć nie myli... ale materiał po mojej stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Ale to jest lacznie z zaszpachlowaniem profili? Czy z gruntowaniem pod malowanie tez? Ja znalazlam ogloszenie za 20 zl / m2, ale wiesz jak to jest potem z tym "na gotowo". Material to akurat grosze bedzie kosztowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.10.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Małgos a po co profille szpachlować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.10.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 Venus_m Ja tam ścierek nie używam, porządna ściągaczka daje radę TAR nareszcie poczulam, ze nie jestem sama Masochistki jesteście obie. Spróbujcie, zobaczymy co potem powiecie. Ja jeszcze pamiętam jak mi ramiona mdlały od tych waszych ściągacze i ile się namachałam poprawiając, bo ciągle wyłaziły jakieś smugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.10.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 No zasadniczo po to, zeby dalo sie po nich malowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.10.2012 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Przeciez na profile nakładane sa płyty karton gips, cholerka teraz ja ja już nie wiem jak to było robione, ale masz racje szpachlowali u mnie te końcowki ja placiłam 25 zl za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.10.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Venus_m Ja tam ścierek nie używam, porządna ściągaczka daje radę TAR nareszcie poczulam, ze nie jestem sama Masochistki jesteście obie. Spróbujcie, zobaczymy co potem powiecie. Ja jeszcze pamiętam jak mi ramiona mdlały od tych waszych ściągacze i ile się namachałam poprawiając, bo ciągle wyłaziły jakieś smugi hihi ja w sumie nie musze, bo u mnie zasadniczo to malzonek okna myje a on nie lubi bawic sie sciereczkami. ja mu ostatnio tylko pomagalam od srodka i sciereczki sa przy moim uszkodzonym lewym barku nijak sie nie da a sciagaczke mam taka na wysiegniku z jednej sciagaczka z drugiej gabeczka wiec prawa (tez uszkodzona) lapka daje rade. smugi mi nie wychodza, bo uzywam wody z denaturatem. fakt smierdzi niemozliwie ale za to okna cycus glancus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.10.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 no to ja też wykusz umylam w sobotę na wysokiej drabinie od zewnątrz. ja używam normalnych scierek ze starego prześcieradla, pięknie okno umylam: i na tym wystarczy. czekam na swoją Agę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.10.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Przywitać się przyszłam I życzyć miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Przeciez na profile nakładane sa płyty karton gips, cholerka teraz ja ja już nie wiem jak to było robione, ale masz racje szpachlowali u mnie te końcowki ja placiłam 25 zl za m2 No klada tam gladz najczesciej na laczenia. Poza tym u mnie bylo jeszcze tak, ze sobie ektra liczyli za narozniki. Oj, nie tesknie do grzebkow... Najchetniej sama bym to zrobila gdybym miala tyle sily, zeby wniesc plyte na gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.10.2012 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ja też najchetniej sama bym wszystko robila, ale niestety nie te siły juz w tej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.10.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Ło matko, ale u na ssię brzydko zrobiło Kupiłam wielką sosnę czarną, kiedy ja ja posadzę ??? Witam popołudniową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelkax1 12.10.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Cześć Ala,właśnie skończyłam czytać i oglądać Twoją galerię. Siedzę w domu bo mam nogę w gipsie i tak sobie pomyślałam, że fajnie byłoby pooglądać ładny dom. Bardzo często odwiedzam forum, ale rzadko piszę. Bardzo podoba mi się Twój dom, pewnie dlatego, że mamy podobne upodobania. Też kocham ogród i zieleń wokół domu. Podoba mi się Twój dom, bo jest taki TWÓJ, nie taki jak nakazują obecne trendy czy moda. Bardzo Cię za to cenię, że masz swój styl. Jak dla mnie to ta nowa lampa nie pasuje do Twojego domku, chyba że do łazienki o ile nie jest za duża - to takie moje skromne zdanie.U mnie piękna pogoda - zimno ale słonecznie.Gratuluję domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.10.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Alu, pokażesz tę sosnę ? My niecały miesiąc temu wsadziliśmy do ziemi, piękne drzewko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.10.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Amelko witam Cię w moich skromnych progach , domek bardzo dziękuje, za komplementa Lampa wiem, ze nie pasuje, ale mi sie bardzo podoba i na razie będzie wisieć Do łazienki potrzebowałabym dwie więc tam tez nie , myślę tylko ,żeby ją na dłuższej nózce powiesić A domek w założniu miał byc taki domowy, bo my bardzo skromnymi ludźmi jesteśmy Aniu, dzisiaj będziemy sosnę sadzić, może jak deszcz przestanie padać to zrobie zdjęcia, ale bardzo Cie prosze pochwal sie swoją, w ogóle zamieść kilka zdjęć swojego domku na moim watku zapraszam, juz Ci pisałam, że to własnie Twoj domek był pierwszy jaki na forum oglądałam i bardzo mi się podobał. Wiec jak się chcesz czyms pochwalić to śmiało wstawiaj zdjątka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.10.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Witam Alu weekendowo i życzę miłego dnia. Ciekawa jestem tej Twojej sosenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.10.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Czekam na fotki nowego nabytku Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts