TAR 15.10.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Elfir u siebie pisala, ze sosny zrzucaja igly co 2 lata ale tez, ze sosny lubia jasne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.10.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 ...że je ktoś urzekł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.10.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 emi ... jak olejujecie taras to zbieracie nadmiar oleju ściereczką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.10.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Nie ale dośc mocno pędzluje, raz i za 20 min drugi raz przynajmniej V3V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.10.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ja mam dwie duże sosny na działce i one co roku od środka gubią igiełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Sosny lubią jasno, dlatego nie należy sadzić ich zbyt ciasno. Jak luźno mają to kształty ładniejsze nabierają. Ale też iglaste lubią swoje sąsiedztwo i lepiej rosną jak tworzą grupę, niż jak siedzą w ziemi pojedynczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.10.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Nie ale dośc mocno pędzluje, raz i za 20 min drugi raz przynajmniej V3V My też wczoraj malowaliśmy V3V ale tylko raz, też dość mocno. Olejowaliśmy o 16 po południu i do dzisiaj rano się jeszcze klei. Czy to normalne ? Boję się, ze przesadziliśmy z ilością oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.10.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ja mam złe doświadczenia V3V. Poza tym, że ich specyfiki są drogie, to wypłukują się szybko z drewna. Spróbowałam na belkach podpierających glicynię i po sezonie były szare. Natomiast np. stołu olejowanego Altaxem, mimo, że stoi od wiosny do jesieni pod chmurką, mogłabym nie olejować co roku. Śladu na nim nie ma, że tak go podle traktuję. Stoi w trawie i najczęściej jak się zabieram za założenie pokrowca to już jest mokry. Lekko go nacieram profilaktycznie, dla wlasnego spokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.10.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 ...że je ktoś urzekł :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.10.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Mirelko jesienia jesy dość wilgotno u nas jakieś dwie doby sechł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.10.2012 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Jak się v3v przetrze ściereczką to daje ładniejszą powłokę. Przynajmniej na blacie w kuchni. Pozostawienie do wyschnięcia . Nie wiem jak na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 15.10.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Ten olej na blaty jest troche inny niż ten na tarasy ------------------------------------------------------------------------------------- W ten przepiękny słoneczny dzień wybrałąm się do stolicy, aby załatwic kilka spraw. Do Warsaw autostradą jade kilkanascie minut, ale dalej korek na korku:( Nie lubie tego miasta Wracając wstapiłam do Ikei chciałam kupić do spiżarki jeszcze jedna szafkę, oczywiście jak zawsze do kosza wrzuciłam pare innych drobiazgów. Wytachałam na wózek przy pomocy jakiegoś pana 50 kg paczkę i jade do niej po półki i nózki, patrze na pólki i wydają mi się bardzo głębokie (chciałam szafkę głęboką na 37 cm), patrze na opis 59.5 cm. Okropnie się zdenerwowałam swoim totalnym roztrzepaniem, tak to jest jak sie rozmawia przez telefon i jednocześnie kupuje szafy Wkurzyłam się i stwierdziłam następnym razem i tak juz mnie bolala głowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.10.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Alu zdarza się i tak . Nie przejmuj się tylko odpocznij. U Was też pada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 16.10.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 taras już suchy. Ale mieliśmy stresa.Jak czytałam na stronach jak olejować to się załamałam (ścierką zbierać nadmiar, że w przeciwnym razie się będzie kleił lub łuszczył ...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.10.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Za duzo wiedzy moze szkodzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.10.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Alu zdarza się i tak . Nie przejmuj się tylko odpocznij. U Was też pada ? Niestety też, ale mówią, ze jutro ma byc znowu pięknie, tego się trzymam, zaszyłam się w sypialni i czytam Czasami trzeba sie oderwac od rzeczywistości taras już suchy. Ale mieliśmy stresa.Jak czytałam na stronach jak olejować to się załamałam (ścierką zbierać nadmiar, że w przeciwnym razie się będzie kleił lub łuszczył ...). My pierwszy raz malowalismy taras póltora roku temu i żadnych szmatek nie używalismy, ale bylo ciepło więc szybko wysechł Za duzo wiedzy moze szkodzic. No, na szczęscie my nie szukalismy porad w internecie, więc stresu nie było Internet jak wszystko inne ma swoje dobre i złe strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.10.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 W takim razie jeśli czytasz coś wartego polecenia to... polecaj . Bo przebrnęłam już większość tego co w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.10.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Cześć Alu! Jak głowa? Moja ledwo żywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 16.10.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Sosenka super Mnie konserwowanie, malowanie i dbanie o drewniany taras juz niedługo też będzie dotyczyło, bo włąśnie taki taras będzie u nas w nowym domku, już niemoge sie doczekac, uwielbiam drewnaine tarasy Ty Alu masz bardzo fajny pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.10.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 W takim razie jeśli czytasz coś wartego polecenia to... polecaj . Bo przebrnęłam już większość tego co w domu . Aniu teraz czytam juz drugi raz ksiązkę "Alibi na szczęcie" osobiście ma ona na mnie przeogromny wpływ, wczytuje się nie tylko w historie miłosną młodych ludzi, ale głownie zastanawiam się w tej chwili, dlaczego ja nic nie pamiętam z dzieciństwa, czy to ma jakies psychologiczne wyjaśnienie i nie moge znaleźć odpowiedzi Cześć Alu! Jak głowa? Moja ledwo żywa Moja troche przechodzi, w poniedziałki chodze na basen musiałam niestety wczoraj opuścić, ale nie wiem czy mi przejdzie całkowicie do 19 ????/ Sosenka super Mnie konserwowanie, malowanie i dbanie o drewniany taras juz niedługo też będzie dotyczyło, bo włąśnie taki taras będzie u nas w nowym domku, już niemoge sie doczekac, uwielbiam drewnaine tarasy Ty Alu masz bardzo fajny pozdrawiam! Karolcia trzymam kciuki, abys jak najszybciej mogła cieszyć się z Twojego drewnianego tarasu, uważam że drewniane własnie są najpiękniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts