yokasta 16.10.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Jak znajdę kilka wolnych złociaków to sobie kupię w takim razie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.10.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Jak znajdę kilka wolnych złociaków to sobie kupię w takim razie . Jest jeszcze druga część Krok do szczęscia No nie jest to Mistrz i Małgorzata Bułhakowa, ale ja czasami lubie łatwe lekkie i przyjemne, chociaż to troche smutna książka, nie tylko o miłości, ale tez o wielkiej tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.10.2012 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 (edytowane) Nie mogłam się powstrzymać, moje ulubione miejsce spacerów wklejam z Facbooka Takie ciepłe kolory i granat morza odbijający się w niebie Gdyby moja sunia to zobaczyła, tu właśnie zażywała codziennych kąpieli w morzu Przy okazji opowiem wam taką ciekawa historie o naszej kotce. Któregos dnia siedziała u mnie na kolanach i oglądałysmy razem program o kotach w pewnym momencie otworzyły sie drzwi i kot do nich wszedł, a Migusia zeskoczyła z moich kolan skoczyła na pólke pod telewizorem i zajrzała za telewizor spodziewając sie, że tam ten kot jest Wyszła z bardzo zdziwiona miną, że tam nikogo nie ma??? Edytowane 17 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.10.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Piękny słoneczny październikowy dzień, mam nadzieję, ze mecz się dzisiaj odbędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.10.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.10.2012 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Cześć Prawdopodobnie wczoraj zamiast meczu Polska -Anglia moglismy oglądac regaty Optymistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.10.2012 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 U nas dzisiaj znowu piękna pogoda Chyba wezmę się za pomalowanie reszty tarasu no i trzeba trochę porządków przed domem porobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.10.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No, my mamy taras z głowy. Szorowałam go samą wodą, ostrą szczotką. P. olejował. Łącznie zajęło nam to około 2 godzin. Psinco nie robota. A tyle straszenia. Nawet na FM czytałam opinie (oczywiście osób nieposiadających drewnianego tarasu) że to masa roboty, Bzdura . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.10.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Normalnie to rzeczywiście szybko idzie, ale u nas to wynika z tego , ze na nie wyschniety taras spadł deszcz i myśmy to częsciowo zdarli , wiec teraz trzeba szybciutko drugi raz pomalowąć samo malowanie migiem idzie to prawda Mirelko a nie wiesz, że tutaj na forum często ludzie wypowiadają własną "niepodważąlna" opinięna temat tego na czym zupełnie się nie znają A drewniany taras odpłaci Ci sie tym, że przez całe lato własciwie nie potrzeba go myć, ewentualnie odkurzyć Wielka wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.10.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Mirelko a nie wiesz, że tutaj na forum często ludzie wypowiadają własną "niepodważąlna" opinięna temat tego na czym zupełnie się nie znają Nie tylko na forum. Wszędzie jest niestety pełno takich znawców każdego tematu. Dzień dobry Alu! Jak głowa? U mnie już prawie OK. Nawet do pracy dotarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.10.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Dzień dobry U nas słoneczko i gorączka u Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.10.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ola ale przyznaj ,że trzeba ją posprzatać , bo na czarnym bardziej i kurz i paluchy widać chyba,że ktoś nie lubi sprzątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.10.2012 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Monia - a ja własnie szukam czegoś gustownego do przykrycia Julki białej sofki bo juz cała uwalona dżinsami :( I nie wiem czy kupic biały pled czy czarny ....? jak myślisz? Alu - sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.10.2012 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No a której kuchni nie trzeba sprzątać, blat i tak trzeba codziennie przetrzeć bo się go używa, więc kurz nie zdązy osiąść Gdybym robiła nowoczesną kuchnię to bym na pewno zrobiła czarny granitowy blat, bardzo mi się podoba Kinia na białą kanapę kup czarny to przynajmniej dżinsy się nie będa odznaczać i bedzie fajnie wyglądało Wróciłam własnie ze stolicy , ja to mam szczęscie ostatnio wracac w szczycie korek na korku I co z tego , że 22 km odcinek autostrady jedzie sie 10 min jak w samym miescie od Złotych Tarasów jechałam 40 min stojąc większosć w piramidalnym korku Byłam w Almi Decor i kupiłam ( a właściwie dostałam) szklaną miske na sałatke, wyciagam kartę Almi a pani mówi ze mam 121 zł do wykorzystania a miska kosztowała 50 zostało mi 71 poczekam na ozdoby świąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.10.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No to ja się do rozmowy właczam i pytam urzytkowniczki czarnego granitu jak z nim jest ??????????? Bo przedemną właśnie taki wybór a tyleeeee złych rzeczy słyszałam o utrzymaniu czarnego granitu,że szok, a bardzo mi się podoba Ola.U czy widać na nim jakieś mazaje ??? Każdy odcisk palca, ???? Ze nie wystraczy przetrzeć, tzrba polerowac a i to nie pomaga czasami i mazaje są ????????????? Błagam o oświecenie A dewniany tars w tym domu będziemy miec i już sie nie mogę doczekać Alu współczuję stania w korkach brrr.... strata czasu a tego niecierpię Pokaż co kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 18.10.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No to ja się do rozmowy właczam i pytam urzytkowniczki czarnego granitu jak z nim jest ??????????? Bo przedemną właśnie taki wybór a tyleeeee złych rzeczy słyszałam o utrzymaniu czarnego granitu,że szok, a bardzo mi się podoba wywołana przez Alę do odpowiedzi, śpieszę z wyjasnieniem posiadam czarny blat granitowy kolor nazywał się absolute black, ma drobne białe i szare ciapeczki. jestem zachwycona. granit ma same plusy jako kamień, natomiast kolor. mimo błyszczącej powierzchni - nie ma dramatu. wkurzaja mnie tylko ślady po rozlanym - widać pod światło, że sie światło załamuje. natomiast smugi i okruchy - jakby ich nie było. nie wiem, czym musiałabym umazać, żeby został maziaj. nie pielęgnuje go jakoś wyjątkowo. na codzien mokra szmatka, gdy coś zdąży zaschnąć lub się przykleić to szmatka z płynem do okien czy blatów i po kłopocie, ew. szorstka strona zmywaka. niby od czasu do czasu warto pastą kamieniarską do nagrobków, ale wówczas wypada to chyba robić np. przed wyjazdem bo o ile pamiętam (mama kiedyś konserwowała swój blat), nie powinno sie jej z jedzeniem stykać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.10.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 duś dzięki ogromne za odpowiedz Rozumiem,że są ślady po rozchlapanej np wodzie, zasychają np i wtedy ręcznik papierowy z płynem do szyb lub wilgotna ściereczka wkracza do akcji i po sprawie ??? Ehhhh to moze jednak będę miałą czarny granit Alu sorki za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.10.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Karolcia nie ma sprawy , czuj się jak u siebie w domu, specjalnie poprosiłam Dus o opinie, bo wiem, ze taki blat ma, nie chciałam sie wymadrzac n aten temat Mnie sie czarne bardzo podobają, kuchnia na połysk i czarny granit super, gdyby tylko mój mąz się na niego zgodził Ty będzies zmiała dużą piękna kuchnie, wiec to będzie ślicznie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.10.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Karolcia Hazelka ma tez czarny granit może wyślij jej pytanie na priva albo wiadomośc na Facbooku, bo widzę, że tam czasami bywa U nas http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/slonce/slonce33_(www.e-gify.pl).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.10.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Aga dzięki i gratuluje napisania 3000 postu na moim watku Sosna piękna Dąb ma cudny kolor liści - za to kocham jesień Czarnemu granitowi można WSZYTKO wybaczyć - jest tak piękny że te pare kropel wody do starcia czy kurz to nic, bo w zamian mamy ponadczasowy i elegancki blat Hazelka z tego co pamiętam trochę na to sprzątanie narzekała - ale kazałam jej się opamiętać i podziwiać swój blat Ja, jak widać też kocham tego typu blaty - a sama nie wiem czy sobie na niego pozwolę - bo oprócz blatu wszystko inne będzie się świecić jak w przysłowiu - pozostaje mi szczotkowany Alu miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts