Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na rybce i spacerku i tak naprawde to zrobilam sobie pozegnanie lata, bo we wrzesniu nie dalo rady. lubie bardzo rewe choc wiadomo ze mierzeja zawsze na pierwszym miejscu :)

a cudnie bylo, bezchmurnie, slonecznie i cieplo. zero ludzi i zyskalam troszke spokoju, ktorego tak bardzo potrzebowalam. poukladalam sobie w glowie mysli, podumalam, tlenu i jodu nawdychalam i od razu lepiej i lzej na duszy:wiggle:

duś dzięki ogromne za odpowiedz :hug:

Rozumiem,że są ślady po rozchlapanej np wodzie, zasychają np i wtedy ręcznik papierowy z płynem do szyb lub wilgotna ściereczka wkracza do akcji i po sprawie ???

Ehhhh to moze jednak będę miałą czarny granit :rolleyes: :D

Alu sorki za OT :hug:

ja też mam czarny granitowy blat i potwierdzam, to co dziewczyny napisały. Nie taki diabeł straszny, jak o nim co niektórzy piszą ;)

ja swój spryskuję płynem do mycia szyb, przecieram ściereczką z mikrofibry i wszystko pięknie lśni, bez żadnych plam i smug. Jak dla mnie super, a czyszczenie blatu nie zajmuje więcej niż 5 min.

duś dzięki ogromne za odpowiedz :hug:

Rozumiem,że są ślady po rozchlapanej np wodzie, zasychają np i wtedy ręcznik papierowy z płynem do szyb lub wilgotna ściereczka wkracza do akcji i po sprawie ???

Ehhhh to moze jednak będę miałą czarny granit :rolleyes: :D

Alu sorki za OT :hug:

rozchlapana woda, absolutnie nie - ale czasem jakiś zaciek spod słoika czy jajka... no wiesz, takie coś co zostawia ślad (resztki pomidora jak go kroję na blacie etc). wodę z kranu mamy dosyć twardą, ale jak przecieram blat mokrą szmatką to nic nie zostaje.

na rybce i spacerku i tak naprawde to zrobilam sobie pozegnanie lata, bo we wrzesniu nie dalo rady. lubie bardzo rewe choc wiadomo ze mierzeja zawsze na pierwszym miejscu :)

a cudnie bylo, bezchmurnie, slonecznie i cieplo. zero ludzi i zyskalam troszke spokoju, ktorego tak bardzo potrzebowalam. poukladalam sobie w glowie mysli, podumalam, tlenu i jodu nawdychalam i od razu lepiej i lzej na duszy:wiggle:

Aniu, to się cieszę, czasami potrzbujemy takiego jednego dnia, aby sobie wszystko uporządkować i zatrzymac się na chwilę w tym biegnącym szybko życiu. A szum morza potrafi ukoić wszystkie nerwy :) Mam nadzieję, ze rybka smakowała. Nawet ja nabrałam ochoty na takiego świeżego dorsza zlowionego przed chwilą :)

Ech ... moje ukochane miejsca :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Miłego weekendu Alu :wiggle:

Dzięki Majeczko, ja codziennie jestem w Karwieńskich Blotach, zawsze mówię, że to moje miejsce na ziemi :)

Specjalnie dla Ciebie kilka zdjęc z Karwienskich Błot

[img]http://imageshack.us/a/img138/2005/201107191244.jpg [/img]

[img]http://imageshack.us/a/img337/4655/201107191236.jpg [/img]

[img]http://imageshack.us/a/img809/4554/201107191234.jpg [/img]

[img]http://imageshack.us/a/img338/8720/201107191232.jpg [/img]

Bozesz... morze i piaseczek pod butami.....

No to popatrz wyżej :) Też tęsknię :yes:

ja też mam czarny granitowy blat i potwierdzam, to co dziewczyny napisały. Nie taki diabeł straszny, jak o nim co niektórzy piszą ;)

ja swój spryskuję płynem do mycia szyb, przecieram ściereczką z mikrofibry i wszystko pięknie lśni, bez żadnych plam i smug. Jak dla mnie super, a czyszczenie blatu nie zajmuje więcej niż 5 min.

Lidka a możesz podac nazwę swojego granitu :)

A ja własnie dzis zdecydowałam się na czarny granitowy blat do mojej kuchni:)

Życze dobrej nocki:)

Dzięki, czarny granit, zawsze elegancki :)

rozchlapana woda, absolutnie nie - ale czasem jakiś zaciek spod słoika czy jajka... no wiesz, takie coś co zostawia ślad (resztki pomidora jak go kroję na blacie etc). wodę z kranu mamy dosyć twardą, ale jak przecieram blat mokrą szmatką to nic nie zostaje.

Zaczynam urabiac męża co do granitu :) Z tym że na razie powiedział tylko : "oby bez napisu" :lol2:

Emi, ja mam Absolut Black. Jestem z niego bardzo zadowolona. Brałam z firmy kamieniarskiej w Piasecznie, jakbyś chciała, to dam ci namiary, bo mieli bardzo dobrą cenę, świetną obsługę i montażystów. Tofee też u nich brała granit na blaty i również była zadowolona.

Lidka to długa droga, aby mojego męża przekonać, on uważa, ze granit to tylko na groby się nadaje :yes:

Na razie mamy granit na schody zewnetrzne od roku i nie możemy znalęźć fachowca, żeby nam połozył :( Ja tak boje się kogos wziąc z ogłoszenia, bo zaraz mi sie wydaje, że wszystko źle zrobi :yes: Im więcej wiesz na temat budowania tym gorzej, bo tak naprawde trzeba by nad tymi fachowcami stac i mówić im co maja robić :yes: