Arnika 24.10.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 TARcia.. to Wy do pracy, my na starówkę, a po Waszej pracy na Sopot i Gdynię baaardzo chętnie.. bo też nie znam... Wówczas i wilk syty i Manchester City.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 TARcia.. to Wy do pracy, my na starówkę, a po Waszej pracy na Sopot i Gdynię baaardzo chętnie.. bo też nie znam... Wówczas i wilk syty i Manchester City.. ale my wezmiemy urlop na ten dzien juz ci mowilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.10.2012 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Małgoś, wiesz Gdąńsk to nie to co Kraków, wszystko sztuczne odbudowane, też tak jak Tarcia nie lubię gdąnskiej starówki Za to uwielbiam siedziec na rynku w Krakowie i udawać, ze chodzę po tym samym chodniku co 600 lat temu chodził król Władysław Jagiełlo Gdynia to miasto z morza i marzeń o pięknej modernistycznej architekturze i takie kompaktowe, ani za duże ani za małe, ubolewam, ze buduje się w niej największe centrum handlowe w Polsce bardzo blisko centrum pod samym lasem, ale moja noga tam nie postanie, nie nie. I fajnie jest tam mieszkać bo wszędzie blisko i generalnie mało korków, szczególnie w centrum miasta I tak blisko jest do morza, bulwar dla tych co lubią ład i porządek, plazą Orłowo - Redłowo dla tych co lubia dziką przyrodę Przez cała Gdynię (od sopotu aż do Rumii około 15 km ciągnie się na wzgórzach las. Cóż więcej chcieć jeden z przykładow architektury modernistycznej:) http://www.urloplany.pl/library/Image/DSC_0477_1.JPG I zcy nie chce się mieszkac w takim mieście http://www.greenpeace.pl/baltyk-rezerwat/images/image-14.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ja wiem, ale po co.. jak nie lubisz starówki.. z reszta ... ileż można po niej biegać? Noo ile.. ciut po starówce, ciut nad rzeką i już jest koniec.. Westerplatte to już inna bajka. ciut dłużej.. ale nie wiem czy dalibyśmy radę... czasowo... z drugiej strony to Emilowi chciałam pokazać.. nie był kilka lat temu jak byliśmy ze starszakiem. Za młody był, nudził by sie.. teraz z resztą pewnie też.. ale to kawałek naszej Historii... Obiad gdzieś na mieście, żeby czasu nie zabierać Potem można i Gdynię i Sopot zobaczyć.. przejechać chociaż samochodem.. bo wieeeki nie byłam... I tu można by było TARciątka z pracy odbic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.10.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Arnika, starówke gdańska trzeba zwiedzić, no bo to taki standard, ale Sopot i Gdynię polecam bo to inny świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Emi... nie znam Gdyni... tylko port i koniec, lata świetlne temu byłam w operze leśnej i na molo, katedra w Oliwie.. i starówka w Gdańsku.. to tyle mojej znajomości trój city...Pewnie żadna z Was nie wie gdzie jest granica pomiędzy Śląskiem a Zagłębiem , nie wie co to Sosnowiec , Będzin i Dąbrowa, o Katowicach to też tylko tyle , ze kopalnie są w tych miastach... I wcale się nie dziwię.. W sumie to nie ma tu za bardzo co oglądać.. Ruch jak w Rzymie.. pędzące samochody i miasta które są tak powrastane jedno w drugie, że za nic nie można się połapać czy po prawej albo po lewej stronie ulicy to jest to czy już drugie albo i trzecie miasto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Emi... no ja po starówce biegałam.. Baaardzo mi się podobała.. nie wiem jakbym ją po raz kolejny zobaczyła, czy również by mnie olśniła..Wiesz to tak czasami jak z kobietą/mężczyzną.. spojrzysz zakochasz się.. a później powiesz .. gdzie miałem/łam oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Ja wiem, ale po co.. jak nie lubisz starówki.. z reszta ... ileż można po niej biegać? Noo ile.. ciut po starówce, ciut nad rzeką i już jest koniec.. Westerplatte to już inna bajka. ciut dłużej.. ale nie wiem czy dalibyśmy radę... czasowo... z drugiej strony to Emilowi chciałam pokazać.. nie był kilka lat temu jak byliśmy ze starszakiem. Za młody był, nudził by sie.. teraz z resztą pewnie też.. ale to kawałek naszej Historii... Obiad gdzieś na mieście, żeby czasu nie zabierać Potem można i Gdynię i Sopot zobaczyć.. przejechać chociaż samochodem.. bo wieeeki nie byłam... I tu można by było TARciątka z pracy odbic i co z tego, ze nie lubie, nie ide tam przeciez dla starowki ale tam wlasnie zjemy ten szybki obiad, miejsce juz wybrane odbic z pracy bedzie ciezko bo jedno w gdansku jedno w gdyni - nie po drodze. a urlop biore i basta, jeden dzien dluzej z wami pobede a nie w pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 no i oczywiscie musowo Alunka zaliczymy i madzialenka chce przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 A ja bede miec wyklad w Gdansku niebawem, to moze tez Was nawiedze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 TARcia... no to już ręce zacieram...Mąż się pytał co u Was.. a Emil dopytuje, kiedy do Kastusia i do.. tu pada Twoje/Wasze imiona... pojedziemy.. No dla niego to jest tak chop siup... Ty wiesz. ze ja też bym w turbolota już wsiadła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 A ja bede miec wyklad w Gdansku niebawem, to moze tez Was nawiedze. nawiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 TARcia... no to już ręce zacieram... Mąż się pytał co u Was.. a Emil dopytuje, kiedy do Kastusia i do.. tu pada Twoje/Wasze imiona... pojedziemy.. No dla niego to jest tak chop siup... Ty wiesz. ze ja też bym w turbolota już wsiadła... to wsiadaj wiesz, ze samolotem to 2 godzinki i jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Noo taaa... A i lotnisko mam jakieś 15-20km ode mnie... Tylko chłopaki by mi nie wybaczyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.10.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Noo taaa... A i lotnisko mam jakieś 15-20km ode mnie... Tylko chłopaki by mi nie wybaczyli... ale problem , podjezdzasz turbototem, odstawiasz na parking, lecisz do mnie i wieczorem powrot do domu :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.10.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Nieeee... to nie problem, że lotnisko 20km...... tylko to, że chłopaki by mnie nie puścili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.10.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Wiolus tu też koniecznie musisz być Orłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 24.10.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Piekna fotka,ach chciałoby się tam teraz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.10.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Teraz to tam wieje jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.10.2012 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 (edytowane) Małgoś w Orłowie prawie nigdy nie wieje Większość wiatrów w Gdyni jest zachodnich, a morze jest od wschodu, zaraz za linią brzegową jest góra i las, ktore skutecznie tłumią wiatr Oglądam tenis, kiedys nie lubiłam Sereny, a teraz jak patrzę na jej oczy to widzę, ze to bardzo sympatyczna osoba No i gra wyśmienicie Yokasiu, dzięki , napisałabym jakąś zagadkę matematyczną kiedy to było Nie wiem czy w ogóle pamiętam????? Edytowane 24 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts