Arnika 26.10.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 (edytowane) ooo o takim myślęhttp://image.ceneo.pl/data/products/9394422/i-bo-camp-wozek-bagazowy-do-40kg.jpghttp://www.adbor.pl/17,WOZEK-BAGAZOWYhttp://www.amiwrzos.pl/ Edytowane 26 Października 2012 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.10.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Wioluś, tylko pojedź takim wózeczkiem po plaży Więc ja w karwienskich, dojeżdżam na sam koniec i idziemy jakies 05.km i tam też jest super, może plaża nie taka szeroka jak w Słajszewie ale cisza spokój. Oj z wyjazdami z dzieckiem na trzy tygodnie to ja cos wiem. Ja jeździłam z Młodym rok w rok do Zakopca (znaczy okolice) bo ja uwielbiam Tatry i było tak jeden dzien wędrowalismy po gorach jeden on się bawił z góralskimi dziećmi na podwórku,jak był ciut starszy zawsze jaechal z nami jakis jego kolega a i tak narzekal czasem, ze nie ma co robić. nad morze jak jeździlismy to zawsze zabieralismy jakiegos kolege dla Mi i było ok, ale tak trzy tyg, sam z dzieckiem nad morzem to bym chyba nie wyrobiła No i a propos spotkania, dlatego własnie pisalam o Gdyni, zebys mogła przy okazji Tarcie odwiedzić, dwie rzeczy za jednym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ooo to taki jakby urlop...Tylko co na to TARcia.. jak z kalendarzem Jej... Wiesz, ze mój mąż w tym roku całe wakacje na wybrzeżu i baz dnia urlopu... Bardzo bym chciała, żeby ciut odpoczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.10.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 To nadarzyłaby się okazja, przecież dzisiaj wszystko można zaplanować jest jeszcze duzo czasu 1 maja jest w środę więc bierzesz 2 wolne i masz 5 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 A co do wyjazdu.. zeszły rok był dla mnie kosmarem.. i do tego jeszcze Emil ma zespół Aspergera... masakra jak coś sobie wymyśli... W tym roku pojechałam na wakacje tak obładowana, że masakra.. Były wędki, był rower, był komputer, i PC.. wszystko mu pozwoliłam zabrać.. mąż stukał mi w czoło.. ale mówił, że on tego nosić nie będzie.. No i nie nosił.. Ja spakowałam turbolota i pojechałam sama z młodym... Za to młody jeździł cały dzień na swoim BMX (tylko ten rower zmieścił się ) pływał w basenie nawet do 22.00 i skakał na napompowanej poduszce (była na ośrodku) do upadłego , oraz jeździł na ryby. ja z reszta też niestety musiałam z nim jeździć.. np 20km w jedną stronę samochodem po... robaki... Ale miał zajęcie i już było OK. Niestety na kolegę mnie nie stać... Musi zapoznać sobie nowego kolegę na ośrodku... Te wakacje uważam za udane. Następne też takie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Nie ja, nie ja.. tylko mąż...., i on nie musi się nikogo prosić o urlop.., ale i tak by nie pracował jakby do TARciów jechał...On też nie może się doczekać wizyty na północy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.10.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 A gdzie byłaś????? Rodzice kolegów Mi płącili za swoje dziecko i byli bardzo zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Piękna pogoda dzisiaj na Mazowszu W Zagłębiu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.10.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Wioluś, ale gdzie byłas z Emilem na urlopie w zeszłym roku ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Byłam teraz w Pustkowiu - pomiędzy Pobierowem a Trzęsaczem. Ośrodek Zem Turist. Jestem już zapisana na lipiec przyszłego roku. Fajne pokoiki, czyściutka łazienka, wszystko odnowione, dobre jedzenie, na śniadania i kolacje bufet bardzo urozmaicony i dużo wszystkiego, obiad serwowany , basen i brodzik na zewnątrz... Do plaży niedaleko.. Ale plaża lekko z kamykami i brzeg morza też. W sumie byłam zaskoczona... ja uwielbiam piaseczek.. Spokój, cisza, a jednak wakacyjny, nadmorski klimacik... jeszcze mam jedno miejsce na oku.. w zasadzie dwa.. jeden ośrodek bliżej TARci, drugi środkowa wybrzeże.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 A ja nie bylam nad PL morzem od 2000 roku, a wczesniej bywalam kilka razy w roku... Czas to zmienic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 dziewczyny ja pamietam morze nasze z dzieciństwa. Jastrzębią , karwię i łeba . tam jezdzilismy z rodzicami, bo ośrodki hutnicze nasze były.... i wiecie co mi utkwiło w pamięci....wielkie czarne ślimaki bez skorupy:jawdrop:potem przez kilka lkat pod rząd jeżdziłam tam z moim mlodym i mężem . czasami znajomymi. było fakjowo, aż ostatnim razem trafiliśmy na 2 tygodnie beznadziejnej zimnej pogody. I skierowalismy nasze zainteresowanie wakacyjne na poludnie Europy, gdzie zawsze gorąco. Tak więc nad naszym MOrzem nie byłam 13 lat:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 A ja nie bylam nad PL morzem od 2000 roku, a wczesniej bywalam kilka razy w roku... Czas to zmienic...coś jak ja. my jednak daleko mamy, i jeszcze te nasze polskie drogi:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 26.10.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 coś jak ja. my jednak daleko mamy, i jeszcze te nasze polskie drogi:jawdrop: ale Wy z tego co mi wiadomo tyle samo drogi macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.10.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 czyli około 700 km;) bardzo daleko, a jedzie się koszmarnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 26.10.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 czyli około 700 km;) bardzo daleko, a jedzie się koszmarnie:) fakt droga do krótkich nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.10.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ja też tyle mam... i jadę, jadę.. i dojechać dojeżdżam.. ale zmęczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ja jezdzilam do ojca do Ustki pociagiem, trwalo to wtedy ok. 12 godzin, ale ekspres jechal do Gdanska dokladnie 6:40, a teraz 9:40... Teraz jak mieszka w Anglii szybciej moge do niego dotrzec. Kiedys tez pamietam jak bylismy z rodzicami w Lebie i zeby wejsc w ogole do pociagu jadacego z powrotem do Krakowa trzeba bylo wsiasc do niego na nielegalu na bocznicy w Leborku. Potem dzialy sie dantejskie sceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.10.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Dziewczyny w przyszły roku od Łodzi będzie autostrada z wyjątkiem 60 km odcinka a to juz inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.10.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 ale raczej nie do wakacji:rolleyes: dobry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts