emiranda 26.10.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Cześć odcinek od Strykowa do Kowala mają oddac w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Alu w te nasze autostrady to nie wierzę/ u nas na katowickiej, albo remonty, potem stoi się do opłat i do tego drogo. Na CHr 1500 km, a jedzie się super( wyjąwszy odcinek przez Polskę). jedziesz 13 godzin , ale jaka pogoda:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.10.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 No Monia autostrada w Cho, to bajka, wiem,a le tanio tez nies jest Dla chcącego nic trudnego, trzeba sie trochę przemęczyć, ale plaże nad polskim Bałtykiem są jedyne w swoim rodzaju, takich plaz nie ma ani Cho, ani w Grecji, ani na Krecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.10.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 alu wiem o tym. ale u nas loteria z pogodą jest. i jechac taki kawał , a nad morzem leje:( nie dla mnie. ja uwielbiam ciepło i M też . więc uciekamy zawsze tam gdzie słonce jest zagwarantowane niestety. jakbym miała 300 km, to na pewno bbym jezdziła. Tak mamy do Egeru, do Polanczyka( w przybliżeniu). ale dla nas też to jest daleko. Wolimy samoloty:yes: wyjątek to Chorwacja, bo na miejscu codziennie nam auto potrzebne. Dojeżdżamy do plaży 10 km w jedna stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.10.2012 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Monia, dla mnie spotkanie forumowiczek może być również w Zakopanem lub okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Oooo to ja tam czasami i co dwa/trzy tygodnię mogę być.. mąż zawodowo tam bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.10.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 No ja mysłałam o takim spotkaniu rodzinnym, wynajecie jakiegos pensjonatu i przybycie tam z rodzinami na 3-4 dni a miedzyczasie pogauchy forumowiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 ja niestety do zakopca nie bede mogla przyjechac, raz ze dla nas ciut za daleko, dwa ze Okrusia nie mialabym gdzie zostawic. no i z wiosna Arnisie do nas zjada a to najwazniejsze wiecie ze u nas burza jest:eek: grzmi i blyska a pan Odwazny juz sie bezpiecznie na kolanach ulokowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 No ja mysłałam o takim spotkaniu rodzinnym, wynajecie jakiegos pensjonatu i przybycie tam z rodzinami na 3-4 dni a miedzyczasie pogauchy forumowiczek rodzinnie może być.. bo co mi za różnica.. jak mąż jedzie to i mnie zabierze.. on swoje odrobi, ja pogadam, i on do nas dojedzie... A, że znamy tam uliczki chyba wszystkie to i znajdę Was wszędzie... Tylko data potrzebna to i watra będzie;) ja niestety do zakopca nie bede mogla przyjechac, raz ze dla nas ciut za daleko, dwa ze Okrusia nie mialabym gdzie zostawic. no i z wiosna Arnisie do nas zjada a to najwazniejsze wiecie ze u nas burza jest:eek: grzmi i blyska a pan Odwazny juz sie bezpiecznie na kolanach ulokowal. TARciątko.. nooo miałabyś kawałek... Ale z wiosną my będziemy.. na pewno Czekam tylko na zielone światełko ... To też masz odważnego obrońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.10.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 (edytowane) ja juz raz organizowałam spotkanie i nie chce mi sie po raz ktory, zreszta to chyba trudno zorganizować gdzies w pensjonacie, więc myslę, ze nad morzem w mniejszym gronie moglibysmy się spotkać Ja chętnie się zjawię w Gdyni jak Wiola bedzie u Tarci i mogłybysmy sie gdzies w knajpce spotkać Tarcia, a nie chciałabys sie w góry wybrać????? Przecież pieska można wziąć ze sobą Edytowane 27 Października 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.10.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 mozna w knajpie, mozna u mnie, na pewno Alunek i Madzialenka tez przyjedzie, moze uda sie tez sciagnac inne dziewczyny. zrobimy duszonki i bedzie gitarra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.10.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 W Zakopcu czy też pod wynajęcie noclegów w pensjonacie to żaden problem... Mamy w Stasikówce zaprzyjaźnionych górali , ona bardzo dobrze gotuje, można z wyżywieniem, można bez zamówić noclegi... Takich domów jest mnóstwo... Ala to jest wyzwanie zorganizować na ileś tam dziewczyn spotkanie.. Też u mnie kilka razy zjeżdżały się dziewczyny.. ale w druga stronę już niekoniecznie.. Ale u mnie to kilka "tubylców" bywało/bywa.Lubimy się i jest OK.. Natomiast pensjonat to tyle i tyle dziewczyn śpimy np po dwie/trzy w pokoju , albo pokój dla rodzinki i OKi.. spotykamy się na dole w jadalni i balujemy, rozmawiamy ile chcemy... Tylko tyle, że trzeba ustalić gdzie i kto by miał być, i kiedy... Ot cała filozofia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.10.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Wioluś ja o tym wszystkim wiem, ja tez mam zaprzyjaźnionych górali, ale ............................. po prostu mi się nie chce no i chyba jednak wolałabym się w mniejszym gronie spotkać No i powiem, ze mnie tez żadna miejscowa forumowiczka do siebie nie zaprosiła po spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.10.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Nie, nie.. z miejscowymi na kawie to my się od czasu do czasu spotykamy. Mnie chodziło, że nie robiły żadnego forumowego u siebie... O parapetówkach też nie słyszałam... A Ty myślisz, ze zjedzie się połowę forum????????? No coś Ty... Kiedyś forumowicze się wkurzyli i zrobili sobie sami zjazd forumowiczów.. kiedyś to organizowała redakcja... było ofen powiedziane, kto chciał to się zapisywał.. no może z całego forum było z 50 osób.. A jakbyśmy się na privach skrzyknęły te co się lubią to z 5-8 lasek by się zebrało... Z drugiej strony u mnie też jest spory salon, z łóżkami miałabym problem.. ale dało by się radę Tylko hasło.. A jak nie to jedna z drugą dodzwonią do siebie i się poumawiają... Ileż może nocleg z wyżywieniem kosztować???? 60-90zł za dzień???? poza sezonem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 A ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.10.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Mówię miejscowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 No ale wiesz, po prostu nie bylo zadnej imprezy, ale gdybys sie zapowiedziala z wizyta, to na pewno by Cie ugoscily. Ja tez jestem za spotkaniami w mniejszym gronie, szczegolnie jak sie jest organizatorka, bo imprezka super, ale niczego sie nie pamieta, z nikim dobrze nie pogada... Gdyby jakas grupa byla chetna to u mnie zawsze jest dobry moment, no moze prawie zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.10.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Nie wypowiadam sie, w każdym razie jak będe w Krk to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.10.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Masz moj tel. w razie czego, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts