Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

alu wiem o tym. ale u nas loteria z pogodą jest. i jechac taki kawał , a nad morzem leje:( nie dla mnie. ja uwielbiam ciepło i M też . więc uciekamy zawsze tam gdzie słonce jest zagwarantowane niestety.

jakbym miała 300 km, to na pewno bbym jezdziła. Tak mamy do Egeru, do Polanczyka( w przybliżeniu). ale dla nas też to jest daleko. Wolimy samoloty:yes:

wyjątek to Chorwacja, bo na miejscu codziennie nam auto potrzebne. Dojeżdżamy do plaży 10 km w jedna stronę:yes:

ja niestety do zakopca nie bede mogla przyjechac, raz ze dla nas ciut za daleko, dwa ze Okrusia nie mialabym gdzie zostawic. no i z wiosna Arnisie do nas zjada a to najwazniejsze :)

wiecie ze u nas burza jest:eek: grzmi i blyska a pan Odwazny juz sie bezpiecznie na kolanach ulokowal.

No ja mysłałam o takim spotkaniu rodzinnym, wynajecie jakiegos pensjonatu i przybycie tam z rodzinami na 3-4 dni a miedzyczasie pogauchy forumowiczek :)

rodzinnie może być.. bo co mi za różnica.. jak mąż jedzie to i mnie zabierze.. on swoje odrobi, ja pogadam, i on do nas dojedzie...

A, że znamy tam uliczki chyba wszystkie to i znajdę Was wszędzie...;)

Tylko data potrzebna to i watra będzie;)

ja niestety do zakopca nie bede mogla przyjechac, raz ze dla nas ciut za daleko, dwa ze Okrusia nie mialabym gdzie zostawic. no i z wiosna Arnisie do nas zjada a to najwazniejsze :)

wiecie ze u nas burza jest:eek: grzmi i blyska a pan Odwazny juz sie bezpiecznie na kolanach ulokowal.

TARciątko.. nooo miałabyś kawałek...

Ale z wiosną my będziemy.. na pewno :) Czekam tylko na zielone światełko ...

To też masz odważnego obrońce :lol:

ja juz raz organizowałam spotkanie i nie chce mi sie po raz ktory, zreszta to chyba trudno zorganizować gdzies w pensjonacie, więc myslę, ze nad morzem w mniejszym gronie moglibysmy się spotkać :) Ja chętnie się zjawię w Gdyni jak Wiola bedzie u Tarci i mogłybysmy sie gdzies w knajpce spotkać :)

Tarcia, a nie chciałabys sie w góry wybrać????? Przecież pieska można wziąć ze sobą :)

Edytowane przez emiranda

W Zakopcu czy też pod wynajęcie noclegów w pensjonacie to żaden problem... Mamy w Stasikówce zaprzyjaźnionych górali , ona bardzo dobrze gotuje, można z wyżywieniem, można bez zamówić noclegi...

Takich domów jest mnóstwo...

Ala to jest wyzwanie zorganizować na ileś tam dziewczyn spotkanie..

Też u mnie kilka razy zjeżdżały się dziewczyny.. ale w druga stronę już niekoniecznie.. Ale u mnie to kilka "tubylców" bywało/bywa.

Lubimy się i jest OK..

Natomiast pensjonat to tyle i tyle dziewczyn śpimy np po dwie/trzy w pokoju , albo pokój dla rodzinki i OKi.. spotykamy się na dole w jadalni i balujemy, rozmawiamy ile chcemy... Tylko tyle, że trzeba ustalić gdzie i kto by miał być, i kiedy...

Ot cała filozofia..

Wioluś ja o tym wszystkim wiem, ja tez mam zaprzyjaźnionych górali, ale ............................. po prostu mi się nie chce no i chyba jednak wolałabym się w mniejszym gronie spotkać :)

No i powiem, ze mnie tez żadna miejscowa forumowiczka do siebie nie zaprosiła po spotkaniu.

Nie, nie.. z miejscowymi na kawie to my się od czasu do czasu spotykamy. Mnie chodziło, że nie robiły żadnego forumowego u siebie... O parapetówkach też nie słyszałam... ;)

A Ty myślisz, ze zjedzie się połowę forum?????????

No coś Ty...

Kiedyś forumowicze się wkurzyli i zrobili sobie sami zjazd forumowiczów.. kiedyś to organizowała redakcja... było ofen powiedziane, kto chciał to się zapisywał.. no może z całego forum było z 50 osób..

A jakbyśmy się na privach skrzyknęły te co się lubią to z 5-8 lasek by się zebrało...

Z drugiej strony u mnie też jest spory salon, z łóżkami miałabym problem.. ale dało by się radę;)

Tylko hasło..

A jak nie to jedna z drugą dodzwonią do siebie i się poumawiają...

Ileż może nocleg z wyżywieniem kosztować???? 60-90zł za dzień???? poza sezonem...?

;) No ale wiesz, po prostu nie bylo zadnej imprezy, ale gdybys sie zapowiedziala z wizyta, to na pewno by Cie ugoscily. ;)

Ja tez jestem za spotkaniami w mniejszym gronie, szczegolnie jak sie jest organizatorka, bo imprezka super, ale niczego sie nie pamieta, z nikim dobrze nie pogada... Gdyby jakas grupa byla chetna to u mnie zawsze jest dobry moment, no moze prawie zawsze...