mmajeczkaa 18.11.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Alu przeczytałam to i od razu pomyślałam o Tobie Widziałaś, Czytałaś ? http://turystyka.wp.pl/gid,11237312,title,najszczesliwsze-miasto-w-polsce,galeria_zdjecie.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.11.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Alu przeczytałam to i od razu pomyślałam o Tobie Widziałaś, Czytałaś ? http://turystyka.wp.pl/gid,11237312,title,najszczesliwsze-miasto-w-polsce,galeria_zdjecie.html Pozdrawiam Mmajeczko dziękuje bardzo za link, widziałam juz to, ale zawsze warto powrócić do starych śmieci Toteż wszyscy mnie tu pytają co ja tutaj robię, jak widzą, że z Gdyni jestem Michła w szkole miał przezwisko Gdynia nawet pan od wfu tak na niego mówił. Teraz poszedl do nowej szkoły i podczas zapisów tez pani spytała sie go, dlaczego tu się przeprowadził. W ty cos jest. Gdynia jest takim kompaktowym miastem idealnym do mieszkania, ani dużym ani malym, pomijając to, że leży na brzegu morza i zawsze mozna szybko się nad nim znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 ????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.11.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 A to co za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.11.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Chyba się zacięło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.11.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Wioluś co się zacięło ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 zgłosiłam do moderacji - miałaś wklejonych kilka takich samych postów w języku rosyjskim... ale już nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.11.2012 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 przyszłam powiezieć miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 A ja bym strasznie chciala pojechac do Jastarni, warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Hmmm.. czy warto...?Nie wiem czego oczekujesz... Jeżdżę tam raz w roku.. a pamiętam ją jeszcze z 1985r... wtedy była cudna.. teraz zaczyna się ludna i domy powstały jak grzyby po deszczu... Zależy pod jakim kątem patrzysz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Pod katem przyrody i luznych plaz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Eee to już nie Jurata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.11.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Nie Jurata tylko Jastarnia Arnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.11.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 hejka Alu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 19.11.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Witam dziewczynki Plaze na całym pólwyspie sa piekne, chyba najszersze w Juracie, ale powiem, ze sama dawno tam nie byłam. W Jastarni z pewnością jest mniej ludzi niz w Juracie. My swojego czasu zawsze jeździliśmy na camping przed Chałupami, ale teraz ze względu na to, że tam wiecznie korki zmieniliśmy kierunek na Karwieńskie Błota - Dębki. Przepiękne i dziewicze plaże są wedle latarnii Stilo gdzieś miedzy Dębkami a Łebą, MIrelka tutaj polecala jakies gospodarstwo agroturytyczne bodajże w Słajszewie, tam jeszcze mało ludzi jest A to na deser Edytowane 19 Listopada 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.11.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Emi mam pytanie dotyczące ogrodu...czy Ty masz trawę pośród swoich brzózek? zastanawiam się,czy w swoim zagajniku przyszłościowo siać trawę czy zostawić liście..robią mi aktualnie nawadnianie i nie wiem jak zdecydować.. później ewentualnie jest upierdliwe koszenie trawy pośród brzóz?jak sobie z tym radzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.11.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 W Juracie jest więcej ludzi niż w Jastarni:eek:????????? Nie pomyliłaś się Emi???????Jastarnia jest większa... , szersza.... Jurata kiedyś dziurka, teraz nie jest już bezludna z wojskowymi terenami.. ale nie jet też takim molochem jak Łeba... Potwierdzam.. Karwieńskie, Dębki czy Słajszewo małe, i większy luz.. Z sporych dziurek .. znaczy maleńkiej mieścinki czy też wioski to Poddąbie... jedna ulica, dwa sklepy jeden bar i cudne lasy do spacerów oraz puste plaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.11.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Emi mam pytanie dotyczące ogrodu...czy Ty masz trawę pośród swoich brzózek? zastanawiam się,czy w swoim zagajniku przyszłościowo siać trawę czy zostawić liście..robią mi aktualnie nawadnianie i nie wiem jak zdecydować.. później ewentualnie jest upierdliwe koszenie trawy pośród brzóz?jak sobie z tym radzisz? Posadź okrywowe. Jest masa różnych i kwitnących i trawiastych. Koszenie między drzewami Cię zabije. Wiem coś o tym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.11.2012 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 W Juracie jest więcej ludzi niż w Jastarni:eek:????????? Nie pomyliłaś się Emi??????? Jastarnia jest większa... , szersza.... Jurata kiedyś dziurka, teraz nie jest już bezludna z wojskowymi terenami.. ale nie jet też takim molochem jak Łeba... Potwierdzam.. Karwieńskie, Dębki czy Słajszewo małe, i większy luz.. Z sporych dziurek .. znaczy maleńkiej mieścinki czy też wioski to Poddąbie... jedna ulica, dwa sklepy jeden bar i cudne lasy do spacerów oraz puste plaże... Wiola powiem szczerze nie wiem, może ze względu na tramwaj wodny faktycznie w Jastarni jest teraz wiele luda. Ja ostatni raz w Juracie byłam 10 lat temu I był okropny tłok. Jurata stała się bardzo modna Ja jednak wole male miejscowości i mając do dyspozycji samochód, jeżdże tam gdzie jest mniej ludzi Mysłę, ze miedzy chałupai a Kuźnicą sa jeszcze miejsca gdzie nie ma dużo ludzi trezba tylko dojść na pieszo,bo tam parkingów nie ma Emi mam pytanie dotyczące ogrodu...czy Ty masz trawę pośród swoich brzózek? zastanawiam się,czy w swoim zagajniku przyszłościowo siać trawę czy zostawić liście..robią mi aktualnie nawadnianie i nie wiem jak zdecydować.. później ewentualnie jest upierdliwe koszenie trawy pośród brzóz?jak sobie z tym radzisz? Ja mam trawe miedzy brzózkami ale niestety słabą, zbyt duzo cienia jest. Ja nie narzekam na koszenie, a mam kosiarke elektryczną) ale z pewnościa jest to utrudnienie. No i ja nie mam zgajnika u mnie jest kilkanaście brzózek na 300 m2 Pestka mówi o okrywowych, ale po nich (chyba po za bluszczem) nie za bardzo mozna chdozić. Sama sie zastanawiam czy tam bluszczu nie posadzić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.11.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wiesz ,właśnie dlatego pytam o praktyczną stronę .Jeżeli zdecydowałabym się na trawę to teraz liście muszę zebrać ,ale z drugiej strony boję się trochę późniejszej pielęgnacji... ...może jednak zostawię te liście ,naturalna ściółka będzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts