Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kinga:hug: kochana ja dopiero koło 16 dotarłam , a i tak ledwo wyrobiona.

ze mną już tak jest , nigdy na 100 procent nie wiem czy dotrę , choć czasami bardzo się staram

Monia my tez Tobie dziękujemy za spotkanie, wiedziałam zawsze, z esuper dziewczyna jesteś. :) Spędziliśmy miłe popołudnie w towarzystwie przesympatycznej dziewczyny. Mam nadzieję, że to niedługo powtórzymy :)

Na architekturę :yes:,a ewentualnie potem (jak się dostanę i jak skończę :lol2:)jakiś kurs wnętrzarski :yes:

Wiesz ,ja jak się za coś zabieram ,to muszę to znać od podstaw :p

A ja te 'x' lat temu (to juz ponad 10 bedzie :eek::eek:), kiedy wybieralam kierunek studiow tez na architekture zdawac mialam.. Przygotowywalam sie do egzaminow z rysunku, matma i jezyk - no problem.. :yes: ale na jakis miesiac przed cos mi 'odbilo' i zamiast politechniki akademie morska wybralam :bash::bash:

czy w stolycy 11:32 to RANO ?? Się pytam :mad:

;)

O kurka ja mam na swoim telefonie 9.30 godzinę wysłania ???????????????????? Cholerka, nie rozumiem ?????????????? I smsa z Zakopca wysyłałam, a tam 9.30 to dla nas bardzo rano było :lol:

Monia domu w ogóle nie ogarniam, czytam trzecia cześć Christiana Greya i to po angielsku bo polskiej wersji jeszcze nie ma, więc rodzina musi na palcach chodzić ;)

A tak w ogóle cześc dziewczynki, wpadłam na chwilę jeszcze 70 str mi zostało, pa pa

Edytowane przez emiranda