pasie 06.02.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a u mnie Grey (i Rowling i Grochola) od grudnia w szafce leży -jakoś nie mogę się zabrać w pracy nie lubię czytać w domu nie mam czasu ani siły więc nie wiem czy na urlop nie poczekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.02.2013 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Marjelko, Aga kupujcie i czytajcie nawet po nocach. Ja ostatnio sypiam czasami tylko 5 godzin na dobę i zupełnie dobrze się czuję, może przez uprawianie sportu. W nocy czytam Pasie dzieci, praca to faktycznie trudno pogodzić, no ale może lepiej mieć zajęcia niż narzekać na ich brak tak jak ja A ksiązki jeszcze zdążysz przeczytać, polecam jeszcze Ficner-Ogonowską Mnie jak ksiązka się podoba to potrafie cała noc czytać i właściwie nie kłaść się spać. Kiedys pracowałam na zmiany 12/24 i rzadko po nocy spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Alu zazdroszczę tych 5 godzin snu - ja muszę 8 bo inaczej jestem cały dzień potem nieprzytomna......... też tak mam, że potrafię w dwie noce książkę przeczytać i chyba dlatego się za nie nie zabieram - wiem czym to grozi:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.02.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Mi wystarczy np 15 min po południu drzemki i później mogę dalej szaleć Zawsze tak miałam, ze między 14-17 miałam kryzys, ale wystarczało nawet pięc minut snu na siedząco i to wystarczało, zeby dalej funkcjonować Myślę też, że własnie dlatego nie odczuwałam tak bardzo niewyspania jak Mi był mały i bardzo mało spał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Cześć Alu Ależ zazdroszczę. Ja potrzebuję 7-8 godzin ciągłego snu, a i drzemką w ciągu dnia nie pogardzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.02.2013 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aniu, jak mogę to śpię więcej. Zauważyłam pewna regularność im więcej uprawiam sportu tym mniej potrzebuję snu Ferie, ferie i po feriach młody dzisiaj pierwszy dzień w szkole, a ja wzięłam się za porządki w spiżarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 11.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Grey'a ostatnio widziałam w ....... Biedronce Ale do koszyka wrzuciłam Zezie i Gilera Chylińskiej Prędzej z dzieckiem przeczytam Edytowane 11 Lutego 2013 przez ida2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.02.2013 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Zezie też czytałam rewelacyjna książka, uwielbiam Chylińską Naprawdę rewelacyjna książka dla dzieci Bardzo pouczająca Witaj u mnie Idea 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Alu, już się wybieram do Ciebie od kliku dni i cały czas mi droga krzakami zarasta Alusia czy ty się czasem nie będziesz nudzić w domu 31 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.02.2013 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Marjelko a o czym myślisz????? mając na myśli 31 maja?????? Mogę sie nudzić jak Ci to odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 alu :lol2::lol2: chcesz się nudzić jak my zjazd będziemy mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Marjelko a o czym myślisz????? mając na myśli 31 maja?????? Mogę sie nudzić jak Ci to odpowiada Alu widać do mnie nie zaglądasz Szykujemy forumowe spotkanie i nie może zabraknąć Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.02.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Cześć Alusia Namówiłaś mnie na tego Greya Muszę teraz tylko dorwać gdzieś tą książkę ja zamówiłam przz neta cała trylogię Nie mam chwilowo czasu czytać wiec sąsiadecze pożyczę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.02.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ala Ty tylko nie kombinuj, bo dla mnie to było oczywiste,ze Ty bedziesz an spotkaniu !!!! :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 ja czytam teraz chińską dwuksiązkę:yes: Wojna opiumowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 13.02.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Aluś Jak to się mogło stać że Ty nie wiesz o tym spotkaniu 31 maja?????Kochana musisz być i kropka!!!!Właź do Marty na wątek i tam kilka str wcześniej jest wszystko co i jak Dumamy właśnie gdzie się spotkać - jakieś spa najlepiej w centralnej Polsce to na pewno coś doradzisz Buziole wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.02.2013 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dziewczynki milo że o mnie sobie przypomnialyście, weszłam do Marty przerzuciłam kilka stron i nie za bardzo wiem o co chodzi, myślałam, że spotkanie w Lublinie? Tyle tam gadacie, że trudno się przebić, a mi internet słabo działa ja już napisałam u Marty, że mam planowałam obchodzic 31 maja swoje urodziny, które mam 27. Zaprosiłam juz mnóstwo gości, ale spotkania z Wami sobie nie odmówię, więc jestem chętna, obojetnię gdzie to by było. A teraz wkleję krzesła, które mi się bardzo podobają, może ktos gdzies takie widziała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.02.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Alu, to nie tak,że sobie ktoś o Tobie przypomniał! Ja jestem pewna ,ze wszyscy tak jak ja Ciebie brali za PEWNIK spotkania W końcu to Ty wziełaś na bary nasz zeszłoroczny zjazd! I nas wszytkie ugościłaś Także nie wyobrażam sobie,zeby tym razem mogło Cię zabraknąć Fajnie ,ze przełożysz imprezę Narazie mówimy o centralnej Polsce, jakies spa, albo inne fajne miejsce z noclegiem i miejscem do pogaduch Znasz coś fajnego ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.02.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 alu ja mam podobne krzesła , gładkie9(te bez podłokietników) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 13.02.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Alu, BARDZO! cieszę się że będziesz z nami Z krzesełkami nie pomogę, nie lubię takich na płozach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts