Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marjelko, Aga kupujcie i czytajcie nawet po nocach. Ja ostatnio sypiam czasami tylko 5 godzin na dobę i zupełnie dobrze się czuję, może przez uprawianie sportu. W nocy czytam :)

Pasie dzieci, praca to faktycznie trudno pogodzić, no ale może lepiej mieć zajęcia niż narzekać na ich brak tak jak ja :yes: A ksiązki jeszcze zdążysz przeczytać, polecam jeszcze Ficner-Ogonowską :) Mnie jak ksiązka się podoba to potrafie cała noc czytać i właściwie nie kłaść się spać. Kiedys pracowałam na zmiany 12/24 i rzadko po nocy spałam :)

Mi wystarczy np 15 min po południu drzemki i później mogę dalej szaleć :) Zawsze tak miałam, ze między 14-17 miałam kryzys, ale wystarczało nawet pięc minut snu na siedząco i to wystarczało, zeby dalej funkcjonować :) Myślę też, że własnie dlatego nie odczuwałam tak bardzo niewyspania jak Mi był mały i bardzo mało spał :yes:

Aluś

Jak to się mogło stać że Ty nie wiesz o tym spotkaniu 31 maja?????

Kochana musisz być i kropka!!!!

Właź do Marty na wątek i tam kilka str wcześniej jest wszystko co i jak

Dumamy właśnie gdzie się spotkać - jakieś spa najlepiej w centralnej Polsce to na pewno coś doradzisz

Buziole wielkie

Dziewczynki milo że o mnie sobie przypomnialyście, weszłam do Marty przerzuciłam kilka stron i nie za bardzo wiem o co chodzi, myślałam, że spotkanie w Lublinie? Tyle tam gadacie, że trudno się przebić, a mi internet słabo działa :(

ja już napisałam u Marty, że mam planowałam obchodzic 31 maja swoje urodziny, które mam 27. Zaprosiłam juz mnóstwo gości, ale spotkania z Wami sobie nie odmówię, więc jestem chętna, obojetnię gdzie to by było. :)

A teraz wkleję krzesła, które mi się bardzo podobają, może ktos gdzies takie widziała????

250995_10150857454747202_167770218_n.jpg

250995_10150857454747202_167770218_n.jpg

Alu, to nie tak,że sobie ktoś o Tobie przypomniał! Ja jestem pewna ,ze wszyscy tak jak ja Ciebie brali za PEWNIK spotkania :yes:

W końcu to Ty wziełaś na bary nasz zeszłoroczny zjazd! I nas wszytkie ugościłaś :hug:

Także nie wyobrażam sobie,zeby tym razem mogło Cię zabraknąć :no:

Fajnie ,ze przełożysz imprezę :)

Narazie mówimy o centralnej Polsce, jakies spa, albo inne fajne miejsce z noclegiem i miejscem do pogaduch :D

Znasz coś fajnego ????