emiranda 20.02.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 No cóż, gdybym była milionerem, też pewno taki "domek letniskowy" bym miała, może nie aż tak nowoczesny, ale jednak bardziej nowoczesny niz tradycyjny Gusta się zmieniają Tylko męża musiałabym zmienić, bo to zupełnie nie dla niego A kolega może mógł ze soba wziac druga połowę????/ale faktycznie wyjeżdżac na rok samemu to nie jest najlepszy pomysł, tak rozpadło się małżeństwo mojego brata (przynajmniej na 10 lat< później do siebie wrócili ), ciekawa historia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.02.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 No cóż, gdybym była milionerem, też pewno taki "domek letniskowy" bym miała, może nie aż tak nowoczesny, ale jednak bardziej nowoczesny niz tradycyjny Gusta się zmieniają Tylko męża musiałabym zmienić, bo to zupełnie nie dla niego A kolega może mógł ze soba wziac druga połowę????/ale faktycznie wyjeżdżac na rok samemu to nie jest najlepszy pomysł, tak rozpadło się małżeństwo mojego brata (przynajmniej na 10 lat< później do siebie wrócili ), ciekawa historia ) Mozeby mogl,ale druga polowka ma swietna prace w Londynie-ktora bardzo kocha i jechac nie chciala.. Sciskam mocno z zasypanych sniegiem gor:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2013 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Z drugiej strony mój kuzyn wykładał kiedyś (nie kafelki a matematykę) na Uniwerytecie Kuwejckim ( był tam wraz z rodziną) i oni bardzo narzekali, na upał , na piasek w oczach itd. Więc nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Rozumiem, że kolega mieszka w Londynie, więc myślę, że tez źle tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 20.02.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Alicjo piękny dom. podobnież marzenia są po to by je spełniać Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.02.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Alicjo piękny dom. podobnież marzenia są po to by je spełniać Pozdrawiam serdecznie Też tak mówię, i tez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.02.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Alu dom jest boski Ja bym go brała z całym jego dobrodziejstwem Ehhh od razu mam ochote na akcję nr.4 Tyle tylko,ze finansowo na taki "domek" tzreb a wydac fortunę No ale kiedyś, kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.02.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Alu ,pozdrawiam serdecznie:yes: Nie pokażę tego domu mojemu M ....bo to jest Jego marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.02.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 No a teraz gdzie ten dom stanie http://aeromedia.pl/assets/images/galeria/09-osiedla/aeromedia-pl-osiedla-007.jpg stąd dokładnie na miejscu tego pietrowego budynku w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.02.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A czy Gdynia nie jest piękna???? jak można jej nie kochac Połozona nie tylko nad morzem ale wśród lasów http://aeromedia.pl/assets/images/galeria/09-osiedla/aeromedia-pl-osiedla-010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 No a teraz gdzie ten dom stanie Piękne miejsce na piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spotkanie forumowiczek 31.05.2013, Każdy indywidualnie zamawia sobie pokój Edytowane 28 Lutego 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 27.02.2013 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A czy Gdynia nie jest piękna???? jak można jej nie kochac Połozona nie tylko nad morzem ale wśród lasów http://aeromedia.pl/assets/images/galeria/09-osiedla/aeromedia-pl-osiedla-010.jpg Piękna, piękna Moja ciocia mieszkała kiedyś na Witominie Teraz też pod laskiem, tyle że w R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 28.02.2013 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witaj Ideo u mnie, miło, że mnie odwiedziałaś, to co widac to własnie Witomino, troche małe wydaje się z góry. To co fajne w Gdyni to właśnie, ze nie tylko ma morze ale i wiele lasów, w sumie fajne miasto do zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.03.2013 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Wiem, z eto forum budowlane, ale przypomniały mi się słowa pewnej piosenki, która chodzi za mną juz kilka dni, ciekawe czy wiecie jaka to piosenka???? Speak softly love and hold me warm against your heart I feel your words the tender trembling moment start We're in a world, our very own Sharing a love that only few have ever known Wine colored days warmed by the sun Deep velvet nights, when we are one Speak softly love so no one hears us but the sky The vows of love we make we'll live until we die My life is yours, and all because You came into my world with love so softly love Wine colored days warmed by the sun Deep velvet nights, when we are one Speak softly love so no one hears us but the sky The vows of love we make we'll live until we die My life is yours, and all because You came into my world with love So softly love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.03.2013 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A tu druga zagadka wzięta prosto z facbooka czy ktoś wie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.03.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Nunu ???:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.03.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A nie!!! Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.03.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Jeszcze kawy nie piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.03.2013 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dobre;) Alu ja właśnie jestem po Greyowskiej trylogii;)mam podobne wrażenie, że tłumaczenie nie najlepsze, mimo ze nie czytałam oryginału...ale bardzo mi się podobało choć teraz odrobinę skołowana jestem...Czy u Was juz wiosennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 01.03.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Dobre;) Alu ja właśnie jestem po Greyowskiej trylogii;)mam podobne wrażenie, że tłumaczenie nie najlepsze, mimo ze nie czytałam oryginału...ale bardzo mi się podobało choć teraz odrobinę skołowana jestem... Czy u Was juz wiosennie? Ja dziś zaczęłam czytać 3 tom:rolleyes: Strasznie jestem ciekawa zakończenia....I chodzę nabztyczona na męża....chyba ta trylogia ma na mnie zły wpływ Tak mi podpowiada moja wewnętrzna bogini:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts