Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

No cóż, gdybym była milionerem, też pewno taki "domek letniskowy" bym miała, może nie aż tak nowoczesny, ale jednak bardziej nowoczesny niz tradycyjny :) Gusta się zmieniają :) Tylko męża musiałabym zmienić, bo to zupełnie nie dla niego :yes:

A kolega może mógł ze soba wziac druga połowę????/ale faktycznie wyjeżdżac na rok samemu to nie jest najlepszy pomysł, tak rozpadło się małżeństwo mojego brata :( (przynajmniej na 10 lat< później do siebie wrócili :yes:), ciekawa historia )

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No cóż, gdybym była milionerem, też pewno taki "domek letniskowy" bym miała, może nie aż tak nowoczesny, ale jednak bardziej nowoczesny niz tradycyjny :) Gusta się zmieniają :) Tylko męża musiałabym zmienić, bo to zupełnie nie dla niego :yes:

A kolega może mógł ze soba wziac druga połowę????/ale faktycznie wyjeżdżac na rok samemu to nie jest najlepszy pomysł, tak rozpadło się małżeństwo mojego brata :( (przynajmniej na 10 lat< później do siebie wrócili :yes:), ciekawa historia )

Mozeby mogl,ale druga polowka ma swietna prace w Londynie-ktora bardzo kocha i jechac nie chciala..

Sciskam mocno z zasypanych sniegiem gor:hug:

Z drugiej strony mój kuzyn wykładał kiedyś (nie kafelki a matematykę) na Uniwerytecie Kuwejckim ( był tam wraz z rodziną) i oni bardzo narzekali, na upał , na piasek w oczach itd. Więc nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło :)

Rozumiem, że kolega mieszka w Londynie, więc myślę, że tez źle tam nie ma :)

A czy Gdynia nie jest piękna???? jak można jej nie kochac :) Połozona nie tylko nad morzem ale wśród lasów :)

http://aeromedia.pl/assets/images/galeria/09-osiedla/aeromedia-pl-osiedla-010.jpg

Piękna, piękna :cool:

Moja ciocia mieszkała kiedyś na Witominie ;)

Teraz też pod laskiem, tyle że w R. ;)

Wiem, z eto forum budowlane, ale przypomniały mi się słowa pewnej piosenki, która chodzi za mną juz kilka dni, ciekawe czy wiecie jaka to piosenka????

Speak softly love and hold me warm against your heart

I feel your words the tender trembling moment start

We're in a world, our very own

Sharing a love that only few have ever known

Wine colored days warmed by the sun

Deep velvet nights, when we are one

Speak softly love so no one hears us but the sky

The vows of love we make we'll live until we die

My life is yours, and all because

You came into my world with love so softly love

Wine colored days warmed by the sun

Deep velvet nights, when we are one

Speak softly love so no one hears us but the sky

The vows of love we make we'll live until we die

My life is yours, and all because

You came into my world with love

So softly love

Dobre;)

Alu ja właśnie jestem po Greyowskiej trylogii;)mam podobne wrażenie, że tłumaczenie nie najlepsze, mimo ze nie czytałam oryginału...ale bardzo mi się podobało choć teraz odrobinę skołowana jestem...

Czy u Was juz wiosennie?

Ja dziś zaczęłam czytać 3 tom:rolleyes: Strasznie jestem ciekawa zakończenia....I chodzę nabztyczona na męża....chyba ta trylogia ma na mnie zły wpływ :rolleyes:;) Tak mi podpowiada moja wewnętrzna bogini:lol2::lol2: