narendil 28.02.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Patrzyłam na pierwsze zdjęcia i się zastanawiałam, czy ze mną coś nie tak? Przekręcałam głowę i cały czas mi coś nie pasowało. A potem doczytałam opis Alu, ładna barierka! Prosta, elegancka. Pasuje mi do Ciebie! A jaki masz fajny regał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.02.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Śliczna ta barierka Alu Taka lekka i subtelna się wydaje:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.02.2012 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dziewczyny dziękuję, za komplementy Jak ktos lubi piec, warto zajrzeć http://www.tchibo.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 29.02.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 fiu fiu teraz wszystko na swoim miejscu fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.02.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Alu no po prostu CUDOWNIE - naprawdę Jest śliczna, prosta, elegancka . Pasuje idealnie - wybór wzoru - strzał w 10!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.02.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Bardzo fajnie wyszła barierka sprawia wrażenie takiej leciutkiej. Lecę pooglądać co tam nowego w tchibo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.02.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Bardzo fajnie wyszła barierka sprawia wrażenie takiej leciutkiej. Lecę pooglądać co tam nowego w tchibo Joasia, Aga, Two dzięki, mi tez sie podoba, a mąż aż pieje z zachwytu, a ja tylko mówię, że gdybyśmy zrobili ją rok temu to byłaby z kwasówki, a myślę, z emniej by pasowała do naszych wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 29.02.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 gdybyśmy zrobili ją rok temu to byłaby z kwasówki, a myślę, z emniej by pasowała do naszych wnętrz To prawda. Ta jest idealna do Waszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 29.02.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 O! Bez schodów barierka mi się nie spodobała ale już na schodach bardzo fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.02.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Alu bardzo fajnie wyszła barierka Pasuje idealnie do Waszego domu... jest lekka, elegancka... dobrze dobrana!!! Także nie pozostaje nic innego jak cieszyć sie z efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.02.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Alu barierka piękna, taka delikatna:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.02.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Lato w IKEA Byłam dzisiaj w IKEI własnie robili wystawkę mebli ogrodowych, powiało latem Yokasta, Karolina, Majeczka dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.02.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 bardzo ładna barierka na schodach i idealnie zgrała się ze schodami i wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.02.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Przyczłapałam wychwalić barierkę Idealnie dobrana do waszego wnętrza http://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.02.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Emiranda czemu przenisłaś się znad morza???? Pytam bo ja KOCHAM morze i wiele bym dała zeby mieć dom z widokiem na plaże (albo przynajmniej bardzo blisko niej ) Kochanie to nie na miejscu pytanie (żartuję oczywiście), ja tez kocham morze i kocham Gdynię (samochód mam oblepiony nalepkami Gdynia moje miasto), ale niestety mój mąż co ciekawe z zawodu budowniczy okretów (ale stocznie zlikwidowali) znalazł pracę pod Warszawa i tu pracuje od 2002 roku (bylismy weekendowym małżenstwem) więc w końcu mnie namówił, abym tu się przeprowadziła. Mial dośc jeżdżenia Milanówek Gdynia Milanówek. a ponieważ on z Lublina pochodzi więc bliżej ma stad do rodziny. My w Gdyni mieszkalismy 15 min od morza na zboczu gory, ale niestety nie od strony morza, więc widoku nie mielismy, ale i tak to było super miejsce, więc bardzo mi szkoda i płaczę czasem do poduszki i pytam dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 29.02.2012 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 (edytowane) A ja dzisiaj postanowiłam zatrudnic się jako kierownik ekipy (jednoosobowej) sprzatającej we własnym domu i na chwilę odpocząc od forum, tyle jest do zrobienia. Lecę Edytowane 1 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 01.03.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 A ja dzisiaj postanowiłam sie zatrudnić jako kierownik ekipy (jednoosobowej) sprzatającej,http://www.e-gify.pl/gify/praca/sprzataczka/sprzataczka16_(www.e-gify.pl).gif tyle jest do zrobienia, pa pa lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a ja jestem i juz zostaje, na-na-na-na-na- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 01.03.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 a ja wlasnie zaczęłam porządki robić u siebie bo już mnie co nieco denerwowało miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 01.03.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) Emi (moge tak? duzo krócej bedzie), dom rodzinny mojej Przyjaciółki jest na Karwinach i tam zawsze do niej jezdziłam a teraz mieszka własnie nad morzem ale nie wiem, jaka to dzielnica.Dopytam:wiggle: Edytowane 1 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts