Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Patrzyłam na pierwsze zdjęcia i się zastanawiałam, czy ze mną coś nie tak? Przekręcałam głowę i cały czas mi coś nie pasowało.

A potem doczytałam opis :rotfl:

Alu, ładna barierka! Prosta, elegancka. Pasuje mi do Ciebie!

A jaki masz fajny regał :)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo fajnie wyszła barierka :wiggle: sprawia wrażenie takiej leciutkiej.

Lecę pooglądać co tam nowego w tchibo :)

Joasia, Aga, Two dzięki, mi tez sie podoba, a mąż aż pieje z zachwytu, a ja tylko mówię, że gdybyśmy zrobili ją rok temu to byłaby z kwasówki, a myślę, z emniej by pasowała do naszych wnętrz :)

Emiranda czemu przenisłaś się znad morza???? Pytam bo ja KOCHAM morze i wiele bym dała zeby mieć dom z widokiem na plaże :rolleyes:(albo przynajmniej bardzo blisko niej )

Kochanie to nie na miejscu pytanie (żartuję oczywiście), ja tez kocham morze i kocham Gdynię (samochód mam oblepiony nalepkami Gdynia moje miasto), ale niestety mój mąż co ciekawe z zawodu budowniczy okretów (ale stocznie zlikwidowali) znalazł pracę pod Warszawa i tu pracuje od 2002 roku (bylismy weekendowym małżenstwem) więc w końcu mnie namówił, abym tu się przeprowadziła. Mial dośc jeżdżenia Milanówek Gdynia Milanówek. a ponieważ on z Lublina pochodzi więc bliżej ma stad do rodziny.

My w Gdyni mieszkalismy 15 min od morza na zboczu gory, ale niestety nie od strony morza, więc widoku nie mielismy, ale i tak to było super miejsce, więc bardzo mi szkoda i płaczę czasem do poduszki i pytam dlaczego? :(