emiranda 04.03.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Alu dzięki za propozycję, może teraz coś Grocholi zakupię Jeszcze mi zostało kilkadziesiąt stron Greya....Wczoraj byli u mnie teściowie i teściówka poprosiła mnie żebym jej pożyczyła tą romantyczną opowieść jak skończę czytać No teściówka w moim wieku, a wiesz, że w pewnym momencie człowiek chce do tej młodości wrócić w związku z tym się nie dziwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 04.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Hej Przyszłam się przywitać i powiedziec ,ze w Lublinie czuć wiosnę Cuuudowne ciepłe słoneczko nas podgrzewa i tylko zimny wiatr pzrypomina o tym,ze to dopiero przedwiośnie A jak tam w Milano ???? Mam andzieję,ze też pogodnie P.S Ja trylogię zakupiłam chyba z 6 tyg. temu ale nie miałąm chwili i natchnienia,zeby przysiąść więc pożyczyłam młodszej siostrze Jak przeczyta biore się za ksiazeczkę A na gwiazdkę dostałam "Trafny wybór" autorstwa J.K Rowling P.S Na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.03.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Karolcia u nas pogoda podobna, tylko na szczescie wiatr troche ucichł, na parapecie w sypialni jest 25 stopni na zewnatrz, żeby nie było, bo slonce tak go podgrzewa, w cieniu tylko 5. Myślę że z każdym dniem będzie lepiej A właśnie Tarcia pisała o książce JKR, muszę się za to wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 04.03.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Heloł Alu To co tam dziewczynki teraz polecacie do czytania To milenium ..to o czym to to jest? Bo jak dużo seksu to ja na razie dziękuję, odpocząć muszę po Greyu, już nie te lata Seksu to tam jedna scena ale za to Trylogia Millenium to w zasadzie kryminał ale mocno rozbudowany i charakterologicznie i wątkowo. Ja akurat kryminałów nie czytuję; z Millenium zaryzykowałam i przez tydzień końmi mnie nie można było oderwać od tej książki. Bardzo ale to bardzo żałuję, że autor zmarł przedwcześnie i nie skończył następnych książek:(. Mnie bardzo wciągnęła jeszcze "gra o tron" ale fantastykę nie każdy lubi. Tylko mam dylemat, bo dwa pierwsze tomy zostały pięknie wydane a pozostałe są dostępne w takiej tandetnej okładce. Zanim wydadzą te pozostałe w tym ładnym wydaniu to przecież pazury do szczętu sobie obgryzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.03.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Millenium mam ale przyznaje ze woze w bagazniku i podczytuje jak gdzies czekam np. u lekarza czy w urzedzie wiec takie to czytanie a gre o tron uwielbiam, choc polski przeklad jest fatalny (malo powiedziane) ale za to akcja i postaci fantastyczne moj ulubieniec to Tyrion, Arya i Ogar gra to bardziej basn fantasy niz stricte fantastyka. w marcu zaczyna sie na hbo kolejna odslona filmowa gry... nadchodzi zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 04.03.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Millenium mam ale przyznaje ze woze w bagazniku i podczytuje jak gdzies czekam np. u lekarza czy w urzedzie wiec takie to czytanie a gre o tron uwielbiam, choc polski przeklad jest fatalny (malo powiedziane) ale za to akcja i postaci fantastyczne moj ulubieniec to Tyrion, Arya i Ogar gra to bardziej basn fantasy niz stricte fantastyka. w marcu zaczyna sie na hbo kolejna odslona filmowa gry... nadchodzi zima hmm? pewnie masz na myśli trzeci sezon serialu? Ogar? No trochę zaskakujący wybór:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.03.2013 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 z Millenium zaryzykowałam i przez tydzień końmi mnie nie można było oderwać od tej książki. Namówiłaś mnie na Milenium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.03.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 hmm? pewnie masz na myśli trzeci sezon serialu? Ogar? No trochę zaskakujący wybór:lol2: tak 3 sezon niedlugo sie zacznie, Ogar jest uroczy przeciez, pomijajac jego aparycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.03.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 To ja jestem drugi rok w zasadzie na najróżniejszych kryminałach szwedzkich i norweskich, choć teraz właśnie czytam reportaże Polski hydraulik Macieja Zaręby - jak ktoś jest ciekawy jak praworządność w Szwecji wygląda Jedno co dobre nie będę już narzekać na naszą służbę zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.03.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 To cos dla mnie, przynajmniej jestem usprawiedliwiona, że nie zawsze mam porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Przyjmij życzenia, Babo kochana,od drugiej baby z samego rana.Niech dzień cały będzie radosny,bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!Szczęścia życzę Tobie, sobiei kobietom na całym globie!By marzenia się spełniły,a Nas chłopy wyręczyli!My dziś drinki i kaweczki,Nasze święto dziś Babeczki! http://img.nopaste.pl/upload/AMhsite%20(2)_4f57bceae9445.jpg Dziewczyny, dziś nasze święto.Wypijmy za zdrowie mężczyzn, którzy nas zdobyli,za facetów, którzy z nami byli,kolesi co nas stracili, frajerów co nas rzucilioraz szczęściarzy co nas poznająi za zdrowie tych, których kochamy! Edytowane 8 Marca 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.03.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Wzajemnie Alu! Ale dlaczego tulipany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2013 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Wzajemnie Alu! Ale dlaczego tulipany Z lekkim zażenowaniem powiem po cichu, bo mają "prąciki" No i ja uwielbiam tulipany na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 no tak, bo kolezanka od rana pic by chciala:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 no tak, bo kolezanka od rana pic by chciala:rotfl: Chyba raczej co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Z lekkim zażenowaniem powiem po cichu, bo mają "prąciki" No i ja uwielbiam tulipany na wiosnę no tak, bo kolezanka od rana pic by chciala:rotfl: Chyba raczej co innego Prąciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.03.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Martuś jak to miło od rana się pośmiać, nieprawdaż?, a wszystko dzięki Ch :lol2: Widzę Anetko, że zrozumiałaś o co chodzi Tak trzymać No to miłe Panie czas na kawałek tarty z truskawkami Zapraszam Edytowane 8 Marca 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 A ja to niby nie zrozumiałam Biorę kawałek ciacha, mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.03.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ja też biorę kawałek ciacha bo kawke mam swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts