Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Alu dzięki za propozycję, może teraz coś Grocholi zakupię :rolleyes:

Jeszcze mi zostało kilkadziesiąt stron Greya....Wczoraj byli u mnie teściowie i teściówka poprosiła mnie żebym jej pożyczyła tą romantyczną opowieść jak skończę czytać:eek::lol2:

No teściówka w moim wieku, a wiesz, że w pewnym momencie człowiek chce do tej młodości wrócić w związku z tym się nie dziwię :lol2:

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej :)

Przyszłam się przywitać i powiedziec ,ze w Lublinie czuć wiosnę :)

Cuuudowne ciepłe słoneczko nas podgrzewa i tylko zimny wiatr pzrypomina o tym,ze to dopiero przedwiośnie ;)

A jak tam w Milano ???? Mam andzieję,ze też pogodnie :yes:

:bye:

P.S

Ja trylogię zakupiłam chyba z 6 tyg. temu ale nie miałąm chwili i natchnienia,zeby przysiąść więc pożyczyłam młodszej siostrze :p

Jak przeczyta biore się za ksiazeczkę ;)

A na gwiazdkę dostałam "Trafny wybór" autorstwa J.K Rowling ;)

P.S

Na

Karolcia u nas pogoda podobna, tylko na szczescie wiatr troche ucichł, na parapecie w sypialni jest 25 stopni na zewnatrz, żeby nie było, bo slonce tak go podgrzewa, w cieniu tylko 5. Myślę że z każdym dniem będzie lepiej :)

A właśnie Tarcia pisała o książce JKR, muszę się za to wziąć :)

Heloł Alu

To co tam dziewczynki teraz polecacie do czytania :rolleyes:

To milenium ..to o czym to to jest? Bo jak dużo seksu to ja na razie dziękuję, odpocząć muszę po Greyu, już nie te lata :lol2:

Seksu to tam jedna scena ale za to :jawdrop:

Trylogia Millenium to w zasadzie kryminał ale mocno rozbudowany i charakterologicznie i wątkowo. Ja akurat kryminałów nie czytuję; z Millenium zaryzykowałam i przez tydzień końmi mnie nie można było oderwać od tej książki.

Bardzo ale to bardzo żałuję, że autor zmarł przedwcześnie i nie skończył następnych książek:(.

Mnie bardzo wciągnęła jeszcze "gra o tron" ale fantastykę nie każdy lubi. Tylko mam dylemat, bo dwa pierwsze tomy zostały pięknie wydane a pozostałe są dostępne w takiej tandetnej okładce. Zanim wydadzą te pozostałe w tym ładnym wydaniu to przecież pazury do szczętu sobie obgryzę!:cry:

Millenium mam ale przyznaje ze woze w bagazniku i podczytuje jak gdzies czekam np. u lekarza czy w urzedzie :D wiec takie to czytanie

a gre o tron uwielbiam, choc polski przeklad jest fatalny (malo powiedziane) ale za to akcja i postaci fantastyczne :) moj ulubieniec to Tyrion, Arya i Ogar

gra to bardziej basn fantasy niz stricte fantastyka.

w marcu zaczyna sie na hbo kolejna odslona filmowa gry... nadchodzi zima :D

Millenium mam ale przyznaje ze woze w bagazniku i podczytuje jak gdzies czekam np. u lekarza czy w urzedzie :D wiec takie to czytanie

a gre o tron uwielbiam, choc polski przeklad jest fatalny (malo powiedziane) ale za to akcja i postaci fantastyczne :) moj ulubieniec to Tyrion, Arya i Ogar

gra to bardziej basn fantasy niz stricte fantastyka.

w marcu zaczyna sie na hbo kolejna odslona filmowa gry... nadchodzi zima :D

hmm? pewnie masz na myśli trzeci sezon serialu?:)

Ogar? No trochę zaskakujący wybór:lol2:

To ja jestem drugi rok w zasadzie na najróżniejszych kryminałach szwedzkich i norweskich, choć teraz właśnie czytam reportaże Polski hydraulik Macieja Zaręby :bash: - jak ktoś jest ciekawy jak praworządność w Szwecji wygląda :sick: Jedno co dobre nie będę już narzekać na naszą służbę zdrowia :cool:

Przyjmij życzenia, Babo kochana,

od drugiej baby z samego rana.

Niech dzień cały będzie radosny,

bądź zdrowa Babo - aby do wiosny!

Szczęścia życzę Tobie, sobie

i kobietom na całym globie!

By marzenia się spełniły,

a Nas chłopy wyręczyli!

My dziś drinki i kaweczki,

Nasze święto dziś Babeczki!

http://img.nopaste.pl/upload/AMhsite%20(2)_4f57bceae9445.jpg

Dziewczyny, dziś nasze święto.

Wypijmy za zdrowie mężczyzn, którzy nas zdobyli,

za facetów, którzy z nami byli,

kolesi co nas stracili, frajerów co nas rzucili

oraz szczęściarzy co nas poznają

i za zdrowie tych, których kochamy!

Edytowane przez emiranda

Martuś jak to miło od rana się pośmiać, nieprawdaż?, a wszystko dzięki Ch :lol2::lol2::lol2:

Widzę Anetko, że zrozumiałaś o co chodzi :rotfl: Tak trzymać :lol2:

No to miłe Panie czas na kawałek tarty z truskawkami :)

Zapraszam :)

599090_576782002334872_2116371703_n.jpg

Edytowane przez emiranda