Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

A ja to niby nie zrozumiałam :p

Biorę kawałek ciacha, mniam :)

Zrozumiałaś, zrozumiałaś, ale później zobaczyłam Twój post niż Anetki, bo znalazł się na poprzedniej stronie :lol2:

Słucham własnie Roberte Flack " First Ttime Ever I Saw Your Face" :) Bo tak przy okazji warto posłuchać tych piosenek które Ch nagrał na tableta i dał Anie z karteczką :)

"Wiem co chcesz usłyszeć, muzyka która tu jest mówi to za mnie", ależ to romantyczne :)

Edytowane przez emiranda

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

acha, no dobra skoro ja niegreyowa to dziekuje choc za wyjasnienie :D

wiem, wiem swinia jestem;)przepraszam, już się poprawiam;) Anna dostała od Christiana Ipoda z muzyką, która dla niej wybrał...sam nie potrafił wyrazić co czuje więc miała za niego zrobić to muzyka....

Ty się przyznaj, że nie znalazłaś, tylko dostałaś dzisiaj zamiast kwiatków ;)

Lepiej daj znać jak wrażenia, jak dzisiaj wypróbujesz :rolleyes:

nie , nie mój maz w zyciu by nie wpadl na taki pomysl;) nie mam kulek:lol2::lol2::lol2:jeszcze;) i jak sama sobie nie kupię to miec nie bede:rotfl:

Ty się przyznaj, że nie znalazłaś, tylko dostałaś dzisiaj zamiast kwiatków ;)

Lepiej daj znać jak wrażenia, jak dzisiaj wypróbujesz :rolleyes:

No to ja sie po cichu przyznaję ja dostałąm i kwiatki i kulki :) Stąd taki u mnie humor od rana :lol2:

Z mojego konta na Allegro to kupił, bo sam nie ma, syn mu hasło podał :lol2::lol2: