Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najlepsze jest to, że mój mąż sobie po prostu ze mnie zażąrtował ( to był chyba najlepszy żąrt, od naszego poznania). bo nie może wytrzymac mojej fascynacji G. A prawda jest taka, że ja się wcale samym Ch nie fascynuje, mógłby byc moim synem tylko ogolnie romantyczną historią, która na szczecie się źle nie kończy :) Ja juz przeżyłam wystarczający dramat i to mi starczy na całe zycie :yes:

Ala ale Ty nas kokietujesz dzisiaj;) kochana Ty wcale tak duzo starsza ode mnie nie jesteś:) Ja spokojnie mogłabym mieć dzieci w wieku Twojego syna;) Mój mąż wogóle nie wie o co chodzi w tym Greyowym szaleństwie - książki nie czytał i jakoś chyba nawet nie ma zamiaru...a ja z nim o niej nie rozmawiam...;)

Tylko własnie ze względu na te moje zawirowania życiowe, mojego obecnego męża poznałam dopiero jak miałam 35 lat a Mi pojawił się duzo później, więc moge sobie tylko pośpiewać : "Yesterday Whan I Was Young" Tylko czuje się bardzo młodo z pewnościa duzo młodziej od mojego męża który jest ode mnie młodszy o 8 lat :yes: a wczoraj do mnie mówi, ze nie wypada, aby osoba w moim wieku chodziła ze słuchawkami w uszach :rotfl:

O nie ja mojemu przeczytałam jak to się robi :lol2::lol2::lol2:

Naprawdę :lol:

Edytowane przez emiranda

który jest ode mnie młodszy o 8 lat :yes: a wczoraj do mnie mówi, ze nie wypada, aby osoba w moim wieku chodziła ze słuchawkami w uszach :rotfl:

To powiedz mężowi( po mimo wielkiej sympatii do niego;)) , że tą różnicę wieku widać...ale w drugą stronę :)

Poważnie! :lol:

Przywieź kulki... przynajmniej sobie pomacam, pomarzę i powyobrażam :lol2:

To powiedz mężowi( po mimo wielkiej sympatii do niego;)) , że tą różnicę wieku widać...ale w drugą stronę :)

Poważnie! :lol:

Przywieź kulki... przynajmniej sobie pomacam, pomarzę i powyobrażam :lol2:

:hug::hug::hug:

Nie omieszkam włożyc je do walizki :)

U Was też się zima zrobiła :)

U Was też się zima zrobiła :)

Alu, zima mało powiedziane :sick: Antarktyda do dobre określenie na dzisiejszą pogodę u nas :rolleyes:

Od rana sypie, wieje, z powrotem się zrobiło wszędzie biało! Gdzie ta wiosna? Wiosno hooop hop? ;)

Dobrze, że ja dziś w domowych pieleszach zostałam :)

Lady witaj po długiej nieobecności, gratulacje córeczki, to juz wielka czteromiesięczna panna, jak mi się zdaje :) Najważniejsze, żeby była zdrowa :)

Buziaki dla Ciebie też :hug:

Alu,

Dobra kobieto :) dziękuję za gratulacje :).

Co za pamięć :jawdrop:-Pola faktycznie ma 4 miesiące :yes:

Zdjęcia Poli są u mnie na wątku-więc jeśli masz ochotę zobaczyć nasze "Małe Szczęście" -zapraszam ;)

Cześć Alu :hug:

Coś ciekawego ostatnio czytasz?

Aniu, jeszcze nie zaczęłam, ale przymierzam się :)

http://ecsmedia.pl/c/dziewczyna-na-times-square-p-iext6634072.jpg

Cholerka Grey zrobił mi takie spustoszenie w psychice, że boję się w ogóle czytać. Niestety mam problem, ponieważ za bardzo utożsamiam się z bohaterami książki, można powiedzieć trudno mi fikcję odróżnić od rzeczywistości :(

Niby tam ludzie opływają w luksusie, autorka nieudolnie pokazuje świat ludzi bogatych, a ja ciągle myślę o tym biednym chłopcu o miedzianych włosach i zastanawiam się jak można dziecku, a potem młodzieńcowi wyrządzić taka krzywdę (?)

I odnoszę to do swojego własnego syna i zaczynam mieć oczy dookoła głowy, co by mu się takie "szczęście" nie przydarzyło :yes:

No, on nie ma ciemnych miedzianych włosów, więc może mu to nie grozi :lol2:

Alu,

Dobra kobieto :) dziękuję za gratulacje :).

Co za pamięć :jawdrop:-Pola faktycznie ma 4 miesiące :yes:

Zdjęcia Poli są u mnie na wątku-więc jeśli masz ochotę zobaczyć nasze "Małe Szczęście" -zapraszam ;)

Sylwia nie ukrywam, że zaciągnęłam języka :) Piękne to Twoje "Małe - Duże Szczęście"

Edytowane przez emiranda