emiranda 08.03.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Anetko, gdybym miała Twoje lata to bym się nie zastanawiała A mi się ostatnio przypomniał Ojciec Chrzestny i muzyka do niego http://www.youtube.com/watch?v=82zt5Fk5YTc i jeszcze http://www.youtube.com/watch?v=KGrwXFPb2NU stara muzyka ale jara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Najlepsze jest to, że mój mąż sobie po prostu ze mnie zażąrtował ( to był chyba najlepszy żąrt, od naszego poznania). bo nie może wytrzymac mojej fascynacji G. A prawda jest taka, że ja się wcale samym Ch nie fascynuje, mógłby byc moim synem tylko ogolnie romantyczną historią, która na szczecie się źle nie kończy Ja juz przeżyłam wystarczający dramat i to mi starczy na całe zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.03.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ala ale Ty nas kokietujesz dzisiaj;) kochana Ty wcale tak duzo starsza ode mnie nie jesteś Ja spokojnie mogłabym mieć dzieci w wieku Twojego syna;) Mój mąż wogóle nie wie o co chodzi w tym Greyowym szaleństwie - książki nie czytał i jakoś chyba nawet nie ma zamiaru...a ja z nim o niej nie rozmawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Tylko własnie ze względu na te moje zawirowania życiowe, mojego obecnego męża poznałam dopiero jak miałam 35 lat a Mi pojawił się duzo później, więc moge sobie tylko pośpiewać : "Yesterday Whan I Was Young" Tylko czuje się bardzo młodo z pewnościa duzo młodziej od mojego męża który jest ode mnie młodszy o 8 lat a wczoraj do mnie mówi, ze nie wypada, aby osoba w moim wieku chodziła ze słuchawkami w uszach O nie ja mojemu przeczytałam jak to się robi :lol2: Naprawdę Edytowane 8 Marca 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Pożyczysz ? Przywiozę na zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 który jest ode mnie młodszy o 8 lat a wczoraj do mnie mówi, ze nie wypada, aby osoba w moim wieku chodziła ze słuchawkami w uszach To powiedz mężowi( po mimo wielkiej sympatii do niego;)) , że tą różnicę wieku widać...ale w drugą stronę Poważnie! Przywieź kulki... przynajmniej sobie pomacam, pomarzę i powyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2013 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 To powiedz mężowi( po mimo wielkiej sympatii do niego;)) , że tą różnicę wieku widać...ale w drugą stronę Poważnie! Przywieź kulki... przynajmniej sobie pomacam, pomarzę i powyobrażam :hug: Nie omieszkam włożyc je do walizki U Was też się zima zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.03.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 U Was też się zima zrobiła Alu, zima mało powiedziane Antarktyda do dobre określenie na dzisiejszą pogodę u nas Od rana sypie, wieje, z powrotem się zrobiło wszędzie biało! Gdzie ta wiosna? Wiosno hooop hop? Dobrze, że ja dziś w domowych pieleszach zostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 u nas tylko zimno ale nie sniezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 No u nas zima w całej pełni Biało i zimno Precz z ta zimą w mieście !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 09.03.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 A na Śląsku ani deszczu ani śniegu Jupiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 17.03.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 A na Śląsku ani deszczu ani śniegu Jupiiiii Tylko słoneczko ładnie świeci Emiranda dzięki za ebooki Chyba nie muszę pisać co robiłam przez ostatnie 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.03.2013 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Idea, alez proszę bardzo, cała przyjemność po mojej stronie To rozumiem, że Ci się podobało, chociaż ja czytałam dwa tomy dwa dni, ostatni czytałam po angielsku więc mi trochę zeszło U nas dzisiaj piękne słońce, ale zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 17.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 2 tomy w 2 dni?!! ALe tempo! U mnie możliwość czytania tylko podczas karmienia małego i wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.03.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witaj Alu Wróciłam . Wpadłam się przywitać i nadrabiam zaległości w moich ulubionych wątkach Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.03.2013 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Lady witaj po długiej nieobecności, gratulacje córeczki, to juz wielka czteromiesięczna panna, jak mi się zdaje Najważniejsze, żeby była zdrowa Buziaki dla Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Cześć Alu Coś ciekawego ostatnio czytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.03.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Lady witaj po długiej nieobecności, gratulacje córeczki, to juz wielka czteromiesięczna panna, jak mi się zdaje Najważniejsze, żeby była zdrowa Buziaki dla Ciebie też Alu, Dobra kobieto dziękuję za gratulacje . Co za pamięć -Pola faktycznie ma 4 miesiące Zdjęcia Poli są u mnie na wątku-więc jeśli masz ochotę zobaczyć nasze "Małe Szczęście" -zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.03.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) Cześć Alu Coś ciekawego ostatnio czytasz? Aniu, jeszcze nie zaczęłam, ale przymierzam się http://ecsmedia.pl/c/dziewczyna-na-times-square-p-iext6634072.jpg Cholerka Grey zrobił mi takie spustoszenie w psychice, że boję się w ogóle czytać. Niestety mam problem, ponieważ za bardzo utożsamiam się z bohaterami książki, można powiedzieć trudno mi fikcję odróżnić od rzeczywistości Niby tam ludzie opływają w luksusie, autorka nieudolnie pokazuje świat ludzi bogatych, a ja ciągle myślę o tym biednym chłopcu o miedzianych włosach i zastanawiam się jak można dziecku, a potem młodzieńcowi wyrządzić taka krzywdę (?) I odnoszę to do swojego własnego syna i zaczynam mieć oczy dookoła głowy, co by mu się takie "szczęście" nie przydarzyło No, on nie ma ciemnych miedzianych włosów, więc może mu to nie grozi Alu, Dobra kobieto dziękuję za gratulacje . Co za pamięć -Pola faktycznie ma 4 miesiące Zdjęcia Poli są u mnie na wątku-więc jeśli masz ochotę zobaczyć nasze "Małe Szczęście" -zapraszam Sylwia nie ukrywam, że zaciągnęłam języka Piękne to Twoje "Małe - Duże Szczęście" Edytowane 18 Marca 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.03.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Podobno morze w Gdyni się rozszalało U nas też mocno wieje i to od wschodu Plaża w Gdyni miejsce w którym przez pierwsze lata zycia mojego dziecka spędziłam większość czasu Zdjęcie dzisiaj z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts