emiranda 04.04.2013 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Trafiłam dzisiaj tutaj i jestem zafascynowana. A właściwie bardziej jestem zafascynowana synkiem Yokasty Antosiem, super chłopak Mam i synuś czuja się dobrze chociaż może synuś lepiej od mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.04.2013 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Emirando w Milano cudownie troszkę dalej od Warszawy jest podobnie, a Chodakowską znam jednak nie praktykuję, zdecydowanie wolę cardioboxing naprawdę jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 06.04.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Diano Nigdy nie słyszałam o kardioboxingu, musze się zainteresować Fajnie, że wróciłas na forum Zakochałam się w takim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.04.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Hel Alu pożyczam sobie E. Chodakowską miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Cześć Alu Nic dziwnego,że się zakochałaś w tym "domku" jest BOSKI :eek: Ehhhh ale stworzony bardziej do klimatu Hiszpanii niz Polski Trzeba się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.04.2013 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Hel Alu pożyczam sobie E. Chodakowską miłej niedzieli Alez proszę bardzo, miłych ćwiczen I też miłej niedzieli Cześć Alu Nic dziwnego,że się zakochałaś w tym "domku" jest BOSKI :eek: Ehhhh ale stworzony bardziej do klimatu Hiszpanii niz Polski Trzeba się przeprowadzić Karolcia o tym samym myślę. trzeba się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.04.2013 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Dzień dobry Dom cudny ,ale ja ,nawet dla takiego domu bym się z Polski nie wyprowadziła .Mam dość zagramanicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.04.2013 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Dzień dobry Dom cudny ,ale ja ,nawet dla takiego domu bym się z Polski nie wyprowadziła .Mam dość zagramanicy To może Cię warto Olu posłuchać, wiesz to przeciez z własnego doświadczenia. Stare przysłowie mówi : Cudze chwalicie, swego nie znacie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 15.04.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Przyszłam się przywitać po długiej przerwie Mam podobnie jak Ty z bohaterkami książek (przepadam w ich role bez kretesu) Teraz żyję "Wiekiem samotności"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.04.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Przyszłam się przywitać po długiej przerwie Mam podobnie jak Ty z bohaterkami książek (przepadam w ich role bez kretesu) Teraz żyję "Wiekiem samotności"... To musze przeczytać Pozdrawiam Czyż nie piękna?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.04.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Hej Aluś co tam jak tam? Lampa ładna ale wyobrażam już sobie kotki na niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.04.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 hej Ala piekna lampa:p buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.04.2013 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Hej dziewczynki, lampa mi się wyjatkowo podoba, pytanie rzeczywiście jak zachowywałyby się przy niej koty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 23.04.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Moje dziecko i jego niekonwencjonalna odpowiedź Mówia , że podobny do mamy Ciekawe czy poznacie W każdym razie nie używa brzydkich wyrazów http://se24.se.pl/sondy/skad-pochodza-cyganie,1793/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Nie mam pojęcia.. ostatni??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Cyganeria:):) na bank!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.04.2013 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Arniko, przykro mi, ale nie ostatni. Beatko gratuluję, skąd wiedziałaś ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2013 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Powinnam domyślić się po blond fryzurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.04.2013 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Cześć Alu Co tam słychać??? Jak ogród, zaczynasz coś działać ?? Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 24.04.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Wioluś, nie przejmuj się, zastanawiam się skąd Beatka zgadła Karolcia ja juz w zeszłym tygodniu działałam w ogrodzie i niestety się przeziębiłam, więc na razie sobie odpuściłam, ale jutro startuję znowu Na szczęscie to tylka krótkotrwała niedyspozycja, a może po prostu lenistwo ????? Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts