Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

oj pechowy dzis dzien dla Gdyni, rano staranowanie przez tira trolejbusu a teraz pali sie dach teatru muzycznego, maz dzwonil przed chwila, ze nagle byl wybuch, potem ogien a teraz tylko kleby czarnego dymu. mam nadzieje, ze nikt nie ucierpial. Edytowane przez TAR

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj pechowy dzis dzien dla Gdyni, rano staranowanie przez tira trolejbusu a teraz pali sie dach teatru muzycznego, maz dzwonil przed chwila, ze nagle byl wybuch, potem ogien a teraz tylko kleby czarnego dymu. mam nadzieje, ze nikt nie ucierpial.

Właśnie przyszłam o tym napisać, ale widzę Tarciu, że zrobiłaś to za mnie dziękuję. niewiarygodnie pechowy dzien dla w końcu nie tak dużego miasta. Niestety nie zyją dwie osoby po zderzeniu TIRa z trolejbusem. A teatr to ciekawa sprawa, w tym miejscu gdzie stoi teraz muzyczny był przedtem Teatr MIejski i on tez się niejednokrotnie palił, nawet ostatnio rozmawiałam o tym z mężem oglądając stare fotografie Gdyni. Nie wiem który to raz sie pali w tym miejscu. Jakieś fatum nad nim wisi :(

Hej Alu:)

Jak to skąd?? On jest tak do Ciebie podobny, że nie można się pomylić:) A zresztą...pokazywałaś kiedyś fotki z balu gimnazjalnego....i gdzieś go tam dojrzałam, a ja jestem wzrokowcem:):):)

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Dziewczynki bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe :)

Venusko mi też było bardzo miło Cie zobaczyć, zawsze jak jadę przez Br to zastanawiam się gdzie mieszkasz. Mam tez nadzieję, że się częściej będziemy widywały :)

Wszytkim uczestniczką spotkania bardzo dziękuję, za miłe chwile, które mogłam spędzić z Wami :)