lidszu 02.06.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Ala, fajnie było znowu się spotkać i pograć w kręgle . Sernik był zarąbisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.06.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Alu,miło mi było cię poznać .Choć zamieniłyśmy jedynie parę słów i mam przez to straszny niedosyt ,to już wiem ,że jesteś ciepłą,mega pozytywną osóbką i liczę ,że jeszcze będziemy miały okazję się spotkać i nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Alunia zalogowałam się na tym całym fejsie i nie wiem co dalej:P Chciałam Cię zaprosić i się nie da Czarna magia jakaś Chciałam się znaleźć w tej naszej grupie fm na fb a nie wiem jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Martus na grupę fm musi Cię ktoś zaprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Prześlij mi swoje dane na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Martus na grupę fm musi Cię ktoś zaprosić No toż właśnie wiem, dlatego ogłaszam światu że jestem fejsiarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 To witamy w naszym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.06.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aluś, bardzo się cieszę, że się w końcu poznałyśmy Jesteś dokładnie taka, jak sobie Cię wyobrażałam. Żadna opinia dziewczyn nie była przesadzona! Chciałam się znaleźć w tej naszej grupie fm na fb a nie wiem jak Mamy jakąś grupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Mamy jakąś grupę? Ano Mario, no witam, witam, tylko ja tam nic nie czaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 02.06.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aluś, bardzo się cieszę, że się w końcu poznałyśmy Jesteś dokładnie taka, jak sobie Cię wyobrażałam. Żadna opinia dziewczyn nie była przesadzona! Mamy jakąś grupę? tak na fb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 (edytowane) No toż właśnie wiem, dlatego ogłaszam światu że jestem fejsiarą Ano Mario, no witam, witam, tylko ja tam nic nie czaje Marta,to lepiej późno niż.....:lol2: Zaproszę Cię do grona znajomych . Jak czegoś nie wiesz związanego z obsługą Fb-pytaj Tu,albo na fejsie (przez prywatną wiadomość,albo dzwoń Wpadniesz w FB jak śliwka w kompot P.S. I nie będziemy się już tu na forum wzajemnie męczyć o fotki Edytowane 2 Czerwca 2013 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.06.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 To ja, ten tego, hmmm... Jak już mam to konto, to może bym je jakoś wykorzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Alu uściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 To ja, ten tego, hmmm... Jak już mam to konto, to może bym je jakoś wykorzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dziewuszki siedzę na fb Maja mi pomaga i uczy obsługi Mam już kilka z Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.06.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Dziewuszki siedzę na fb Maja mi pomaga i uczy obsługi Mam już kilka z Was mnie masz:p:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.06.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Alu Nawet nie wiesz jak się cieszę że się zobaczyłyśmy I oczywiście trwało to za krótko Ale żyję myślą o wrześniu Napisz czy fotki dotarły........... Marta ja też dzisiaj wlazłam na tego fejsa - ale dalej mi kiepsko idzie Jak szybciej opanujesz co i jak to znajdź mnie jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.06.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Aguśka, ja tam jestem 3 godziny i męczę się strasznie dla mnie póki co za trudne Niech te starsze wygi Cię zaproszą Mnie już przygarnęły do naszej grupy Nawet Rasia focie przed chwilą wrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.06.2013 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Cześć Alu fajnie było cię zobaczyć i pogadać Super życiowa babeczka z Ciebie no i jak ty cudnie pieczesz serniczek Karolcia mnie też miło było Cię poznać, jestem pod dużym wrażeniem Twojej osoby A serniczek nie tylko dobry, ale jak szybko Alusia ty wiesz że cię ajlowijam I love you too very much Alu bardzo miło było Cie poznać Bardzo dziekuję za transport, miłe towarzystwo w podróży oraz pyszną kawkę w Twoim super domku Muszę coś posadzić na mojej pustyni bo trochę zazdroszczę tego pięknego lasu u Ciebie za oknem :hug: Iwonko mi tez miło było Cie poznać, mam nadzieję, że będziemy wkrótce sąsiadkami, czego Ci zresztą zyczę z całego serca i będziemy mogły sie nagadać Ala cieszę się, że mogłam Cię poznać Mam nadzieję, że następnym razem będzie więcej możliwości, żeby porozmawiać i się poznać choć troszkę Ja tez się cieszę , faktycznie nie pogadałyśmy sobie Ale zawsze możemy to nadrobić Alicjo bardzo było mi miło, że Cie poznałam. Jesteś bardzo fajną osóbką Aniu mi też było miło Alu super było Cie znowu spotkać serniczek pychota i zapraszam na kawkę do sklepu:bye: Aga Ala, fajnie było znowu się spotkać i pograć w kręgle . Sernik był zarąbisty Tylko dlaczego mi tak słabo szło, nie cierpię przegrywać Sernik z Piotra i Pawła polecam. Lidko nie mamy daleko do siebie, bardzo chętnie bym Ciebie kiedys odwiedziła Alu,miło mi było cię poznać .Choć zamieniłyśmy jedynie parę słów i mam przez to straszny niedosyt ,to już wiem ,że jesteś ciepłą,mega pozytywną osóbką i liczę ,że jeszcze będziemy miały okazję się spotkać i nadrobić Olu :hug:: Alunia zalogowałam się na tym całym fejsie i nie wiem co dalej:P Chciałam Cię zaprosić i się nie da Czarna magia jakaś Chciałam się znaleźć w tej naszej grupie fm na fb a nie wiem jak Marto, widzę że inne dziewczyny Ci pomogły Aluś, bardzo się cieszę, że się w końcu poznałyśmy Jesteś dokładnie taka, jak sobie Cię wyobrażałam. Żadna opinia dziewczyn nie była przesadzona! Mamy jakąś grupę? No a ja nie myślałam, ze lubisz tyle mówić, ale bardzo mi się podoba Twój stosunek do życia Grupe mamy, ale ja niestety nie pamietam Twojego nazwiska bo bym Cie zaprosiła. Może Ty zaproś mnie na fejsie To ja, ten tego, hmmm... Jak już mam to konto, to może bym je jakoś wykorzystała Dalej Dalej Aniu Alu uściski zostawiam Sylwio Alu Nawet nie wiesz jak się cieszę że się zobaczyłyśmy I oczywiście trwało to za krótko Ale żyję myślą o wrześniu Napisz czy fotki dotarły........... Marta ja też dzisiaj wlazłam na tego fejsa - ale dalej mi kiepsko idzie Jak szybciej opanujesz co i jak to znajdź mnie jakoś Aga mam nadzieję, ze się zobaczymy wcześniej, mam wielką ochote do Was przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.06.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Alu ale wstyd żeby mieszkać od siebie rzut beretem i się musieć zastanawiać gdzie ja mieszkam ewidentnie muszę Cię na nasz wybuch na marsie zaprosić aktualnie mam łancuszek wesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts