Ola.U 04.06.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 A co to za tajna grupa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.06.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Olu na fejsie, jesteś????? Jak nie to może się zapisz, znajdź np mnie i Cię zaproszę do grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.06.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Planujemy następny zjazd w okolicach Kielc we wrześniu czy są chętne ??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.06.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Widzę, że nikt tu nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.06.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 zaglądam i do kielc zawsze:wiggle: mua Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Mnie niestety we wrześniu nie będzie w Pl :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.06.2013 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Olu, to może coś pokombinuj Monia uwielbiam Twoją ugodowość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 04.06.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Ja już pisałam na fb:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Olu, to może coś pokombinuj Niestety ,tym razem muszę odpuścić ,grafik urlopów rozpisany mam już do końca roku;)A pod ten grafik rozplanowane kolejne prace w domku ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.06.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Olu, ale w weekendy nie pracujesz, co to jest autostradą przyjechać do Polski Wsiadasz w samochód w piątek wieczorem i wracasz w niedzielę w nocy. No powiem Ci, że ja kiedyś byłam na weekend w Pradze i we Wiedniu, a to chyba podobna odległość Edytowane 4 Czerwca 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 04.06.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Aluś, ja już wyraziłam swą opinie na fb, przeca ja fejsiara od niedzieli Alunia, zaprosisz jeszcze jedną forumkę na nasza tajną grupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.06.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Planujemy następny zjazd w okolicach Kielc we wrześniu czy są chętne ??????????? tak,tak,tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.06.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Olu, ale w weekendy nie pracujesz, co to jest autostradą przyjechać do Polski Wsiadasz w samochód w piątek wieczorem i wracasz w niedzielę w nocy. No powiem Ci, że ja kiedyś byłam na weekend w Pradze i we Wiedniu, a to chyba podobna odległość Alu ,w soboty pracuję ;)wszystkie soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.06.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Olu to bardzo mi przykro, ale jakoś to nadrobimy, może w mniejszym gronie spotkamy się jak przyjedziesz do Pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.06.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Na razie termin spotkania w przybliżeniu 14-15 września miejsce Kielce lub okolice. Już się cieszę, ze znowu Was wszystkie spotkam. A tymczasem pogoda u nas kiepska wczoraj przeżyliśmy okropną ulewę. Miasto było zalane A na jutro znowu zapowiadają burzę, jestem zwyczajnie zniesmaczona, nawet nie ma kiedy kosić trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.06.2013 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Zepsuła się nam zmywarka Bosha w okienku pojawił się bład E-15 i kranik. Zaczęłam szukać w necie, co zacz? Jakiś facet napisał, ze trzeba przekręcić zmywarkę na plecy i będzie wszystko ok. Mój szanowny małżonek najpierw to wyśmiał, ale później za moją namową wyciągnął to ustrojstwo spod blatu. Położył na plecy i działa I doszedł do wniosku, ze zmywarka zwyczajnie się zapowietrzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 07.06.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Pozdrowionka Alu Ja też chętna do tych Kielc jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.06.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Pozdrowionka Alu Ja też chętna do tych Kielc jeśli można NO Ty to rzut beretem masz, mam nadzieję, że to się odbędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.06.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 NO Ty to rzut beretem masz, mam nadzieję, że to się odbędzie ja jadę jak babski będzie zjazd:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.06.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 ja też się postaram tym razem:yes: Alu jak Twoj ogród? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts