emiranda 02.03.2012 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Cześć Alu Sypialnia ma potencjał Rozumiem ,ze nie chcesz stolików nocnych z serii malm, tej z której sa komody ??? Raczej nie , do konca nie wiem czy te komody tam będą, mam take stara toaletkę, może wkleję jutro, i nie wiem czy zamiast komód jej tam nie wstawię. Stoliczki musza byc pojemne, bo wokól mnie zawsze pelno rzeczy jest, ksiązki kosmetyki i pelno różnych drobiazgów, ja taka graciara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.03.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Jak ja bym chciała miec dwulatka i móc go kłaść spać, ja uwielbiam dzieci, często wracam wspomieniami, kiedy mój 15 latek miał dwa, trzy cztery latka, to były wspaniałe czasy i jeszcze w Gdyni. Wiele godzin spędzalismy na plazy, gdzie mój Mlody miał mnóstwo kolegów i koleżanek. Alu, zawsze tak jest...ja bym chciała, zeby moj Synus nie był taki absorbujący a moja Mama mowi, ze jeszcze zetesknie za tymi czasami, kiedy bede chciała sie przytulic, a On mi powie: "Mama, nie rób siary" Alu, o jakich zmianach w sypialni myslisz? Jak dla mnie, to ona jest urządzona konsekwentnie-w jednym stylu (oprócz tego ciemnego obrazu na scianie-jakos zbyt dominujacy jest) tylko, brakuje jej troszke wyrazistosci. Moze wystarczy po prostu pomyslec o jakis fajnych dodatkach?Lniane zasłony, romantyczny żyrandol, do tego lampki nocne...jestem przekonana, ze to jest kwestia dodatków-sypialnia jest bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Alu a co chwiałabyś zmienić w swojej sypialni? Kolor ścian? lubisz tapety?Twoja sypialnia ma ogromny potencjał. Nie masz tych nie szczęsnych skosów więc możesz zaszaleć. Znalazłam coś na szybko nie wiem skąd mam nadzieje że właściciel się nie pogniewa:no: Ps zdjęłabym ten obraz w złotej ramie według mnie do niczego tam nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Alu podoba mi się pomysł z tapetą - kolorystyka taka jak wkleiła Karola. Chociaż na moim zdjęciu tez jest ciekawa Ja znalazłam takie zdjęcie z tapetą i oknem nad łóżkiem, może się przyda. Będę jeszcze szukać.......... http://i1.fmix.pl/fmi1006/6a434abe00093b5e4f52125f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 03.03.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Sypialnia ma świetny kształt, to najważniejsze. Moja jest długa i niezbyt ustawna, także bardzo Ci takiego układu zazdroszczę. Pierwsze co mi przyszło do głowy to wewnętrzne shuttersy na okienku nad łóżkiem. Nie wiem tylko czy to do końca ten styl, który chciałabyś mieć u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Alu a myślałaś o wstawieniu fotela w tym rogu gdzie masz teraz te 2 białe komody? Wrzucam kilka luźnych inspiracji które moim zdaniem mogły by Ci się spodobać - a nuż trafię w Twój gust..........albo coś Cię zainspiruje??? http://i1.fmix.pl/fmi2453/aaaa3a40000d4aba4f521d70 http://i1.fmix.pl/fmi1723/1a42aef80024d54a4f521d9f http://i2.fmix.pl/fmi2384/06648634001d869a4f522431 http://i1.fmix.pl/fmi302/5e10c6fc0029e2f24f52244f http://i1.fmix.pl/fmi544/824762e2000269894f5224cf Mnie osobiście najbardziej podoba się ta ostatnia - jest najsubtelniejsza i elegancka zarazem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.03.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 witam się Alu u ciebie. choć przeczytałam kilka pierwszych stron i wiem ,że masz 4 koty.. oj my z M kochamy koty, ale mamy tylko jednego na avatarku u mnie widocznego:p a twój main coon( ka) jest przecudny:lol2: oj takiego bym chciała mieć . Sąsiad ma i chodzi za nimi jak pies, do nas też przychodzi i jest przełagodny!!!!! aha i jesteśmy chyba w podobnym wieku, bo dzieciaki też w podobnym . co prawda moj za 3 miesiące kończy 18 lat!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.03.2012 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) witam się Alu u ciebie. choć przeczytałam kilka pierwszych stron i wiem ,że masz 4 koty.. oj my z M kochamy koty, ale mamy tylko jednego na avatarku u mnie widocznego:p a twój main coon( ka) jest przecudny:lol2: oj takiego bym chciała mieć . Sąsiad ma i chodzi za nimi jak pies, do nas też przychodzi i jest przełagodny!!!!! aha i jesteśmy chyba w podobnym wieku, bo dzieciaki też w podobnym . co prawda moj za 3 miesiące kończy 18 lat!!!! Witaj Moniko:welcome:, miło mi powitac u siebie mieszkanke grodu Krakusa, (Gdynia, Kraków, Zakopane to moje najbardziej ulubione miejsca w PL), ja w Krakowie po prostu lubie być, (mówię o starym mieście, na rynku siedzialabym godzinami, świetnie czuje sie w tej królewskiej atmosferze). Koty uwielbiam, maine coonka też za nami wszędzie chodzi i jest rzeczywiście piękna, ale..........................ma niedobry stosunek do swoich pobratyńców dachowców i tępi je, a one z zazdrości obsikuja nam cały dom i mamy problem! W Gdyni dużo więcej wychodziły na dwór i tego nie było, a tu dachowce raczej siedza w domu i raz po raz zamiast do kuwety robia gdzies pod zasłonke. Wczoraj wywaliłam je na dwór za karę i prosze zobaczyc jak skomlały pod oknem. [img]http://img32.imageshack.us/img32/5216/dscn0654hr.jpg By [/img] [img]http://img560.imageshack.us/img560/5884/dscn0651i.jpg By miranda27 at 2012-03-03[/img] [img]http://img193.imageshack.us/img193/9654/dscn0662d.jpg By miranda27 at 2012-03-03[/img] Synów rzeczywiście mamy w podobnym wieku mój w lipcu bedzie miał 16 lat, ale ja późno go urodziłam, więc myślę, że ja "troche" (czyt. duzo) starsza jestem, czasami sie nawet zastanawiam, czy ja pasuje tutaj do tych młodych dziewczyn przed trzydziestką, mamą mogłabym ich być. Druga sprawa jest taka, że ja chyba do swojego wieku nie dorosłam i dobrze czuje sie wśród młodzieży. W zeszly roku z synem i jego trzema kolegami po Tatrach biegalismy, w tym roku planuje to powtórzyć. Maine coonkę polecam, myśmy kupili ja z hodowli w Głubczycach ,Ricusiowo.pl i to jest super hodowla i maja przecudne koty, nasza jest Chumani.Ricusiowo.pl to sa koty jak psy, a może jeszcze fajniejsze. Edytowane 3 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Alu piszesz o kotkach - fajna kara a pro po - a co sądzisz o naszych inspiracjach? wpadło Ci coś w oko? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 03.03.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witaj emirando dzisiaj jakoś tak trafiłam do Ciebie i widok kotów odbywajacych karę za oknem dosłownie mnie powalił Świetnie te sierściuchy i takie do kochania...Dotychczas, miałam koty po sąsiedzku i tak powoli dojrzewam do stanu posiadania. Ale najpierw muszę skończyć budowanie... A sypilnia z dużym potencjałem, tylko trzeba się na coś zdecydować. Inspiracje bardzo ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.03.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 (edytowane) Alu piszesz o kotkach - fajna kara a pro po - a co sądzisz o naszych inspiracjach? wpadło Ci coś w oko? :popcorn: Przepraszam Agusia, ale dzisiaj mam jakiegos pecha do pisania postów, wklejając odp do Moniki dopiero zorientowalam się , że odp na Twoj post mi wcięło, nie zapisalo posta . Juz wcześniej pisałam do Karoli tam znowu wszystko co napisałam zjadl mi komp (przycisnęłam nie to co potrzeba), super inspiracje wkleiłas nawet pisalm o tym u Karoli, ale mnie w międzyczasie chłopy do pieczenia pancakes zagonilil i nie mogłam od razu odpisać. Wszystkie inspiracje sa super ta ostatnia najlepsza, cos mi przebłyskuje w głowie. Przedłuze zagłowek łóżka do wysokościi okna, odsunę łóżko od okna i tam zrobie półkę na calą szerokość sciany,(jak na pierwszym Twoim poście) może pociągne jako półki do podlogi z boku ( nie wiem czy wiesz o czym mówię. Wówczas bedzie duzo miejsca na ksiażki a stoliczki będą juz małe. Ta tapeta z ostatniego zdjęcia bardzo mi sie podoba, będę probowala podobna znależć. No i pozostaje górna lampa, na tę nie mam jeszcze pomysłu, może taka jak Karola u siebie wkeiła. Aga naprawde mi pomogłaś, bardzo dziękuję. Okazuję sie,ze wkejenie kilku fotek otwiera czlowiekowi umysł Fotel byłby fajny, ale i tak bym pewno tam nie siedziala, sypialnia jest mała ma 13.7 metra i to jest troche denerwujące że w tak duzym domu nasza sypialnia jesta taka mala. Edytowane 3 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.03.2012 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witaj emirando dzisiaj jakoś tak trafiłam do Ciebie i widok kotów odbywajacych karę za oknem dosłownie mnie powalił Świetnie te sierściuchy i takie do kochania...Dotychczas, miałam koty po sąsiedzku i tak powoli dojrzewam do stanu posiadania. Ale najpierw muszę skończyć budowanie... A sypilnia z dużym potencjałem, tylko trzeba się na coś zdecydować. Inspiracje bardzo ciekawe... Witaj Amtla:welcome:, na kota warto sie zdecydować, może nie na tyle, bo one rywalizuja ze sobą, chyba, że od razu dwa kupić, ale wowczas spustoszenie w domu zrobią. Życze ukonczenia budowy, muszę do Ciebie zajrzeć co budujesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.03.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Fajny pomysł z ta półką - a ja nawet nie zwróciłam na nią uwagi na tym zdjęciu z oknem . Będziesz miała dużo więcej miejsca na ulubione książki niż gdybyś miała samą szafeczkę nocną I cieszę się że moje zdjątka Ci pomogły Ps - nagrzewanie lampką chyba pomogło bo wreszcie normalnie oddycham i już nie mam tak obolałego czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 03.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witam ale zrobiłaś karę dla Twoich kotów,biedaczki he he moja maltanka jak ma karę to musi siedzieć w kojcu,ale kara nie ma co,no ale ona tego strasznie nie lubi wystawia z tego kojca powolutku jedną szłapkę,patrzy na mnie z pod byka a ja na nią i ona już wie po moim wzroku czy może wyjść,czy nie.Taka mądralka że masakra,jakie te nasze piesiny i kociny są mądre.Wszystko się kręci w okół niej,taki to jest nasz skarbek mały,A sypialnia super duża masz tam pole do popisu,na pewno ją pięknie urządzisz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 04.03.2012 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Karola, dzięki wiem sypialnia potencjał ma, tylko ja nie mialam pomysłu, co z nią zrobić Olu, no tak wlsnie o te lampki chodzi, obraz wiem, ze nie pasuje, ale to jest obraz który wisiał u mojej mamy w domu od zawsze (przedstawia maki), zawsze bardzo chciałam go mieć, a jak juz go mam to nie mam go gdzie powiesić, chociaż bardzo lubie na niego patrzeć ( u Mamy bardziej pasował). Najbardziej nie moge sie zdecydowac na zyrandol głowny i wisi ta kula z Ikei. Karolku , dziękuje za zdjęcie, jak juz pisałam u Agi zdecyduję sie na tapete nad łóżkiem Drop_Inn o shuttersach pomyślę bo jak będzie tapeta to te rolety które są nie będa pasowały dzięki:), sypialnia ma fajny kształt, ale jak na mój gust jest mała w szcególności do naszego dużego domu Nazwa 12, witam, dziwna kara dla kotów prawda, zostały wystawione na dwór, a tam ich miejsce jest, krzywda im sie nie stała, było ciepło na dworze. Zwierzęta mądre sa to prawda czasami mądrzejsze od ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Koty wyglądają przekomicznie - zdziwione, że muszą być na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.03.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 ALA obejrzę sobie na razie stronkę z hodowlą. my własnie nie zdecydowaliśmy się na drugiego kota ze wzglądu na naszego , który nie toleruje innych kotów. kiedys znalazłam malutkiego i go wzięłam . to moj kocur tak go prał, że musiałam go oddać a co do obsikiwania. Ja mam wykastrowanego kota . czasami tylko jakiś obcy mi podsika dom. kupuje specjalne spraje odstraszające i jest spokoj:p a co wieku ------ ja też nie przed trzydxziestką . raczej czterdziestką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 05.03.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Wiosna za oknem jak ja lubie słonce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 05.03.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Zdjęcia obłędne:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Wiosna za oknem jak ja lubie słonce i ja też!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts