bogumil 07.03.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 "....na wiele innych rzeczy (czyt. zmarszczki, nie za bardzo, bo o opreacjach plastycznych nie myślę) więc robię co mogę...." O czym Ty Alu piszesz???????? O jakich zmarszczkach, o jakich operacjach???? Ja jestem chyba w twoim wieku lub ciut starsza, więc musimy się tutaj wspierać:) I podziwiam cię, że ćwiczysz ....ja pracuje z dziećmi, więc jak przychodzę do domu to jestem tak wypompowana jak po najcięższym aerobiku:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.03.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Aluś, ale mi fajnie, jak to przeczytałam:hug:a co do tej "młodosci"-najwazniejsze na ile sie czujemy-a ja najczesciej sie czuje na 20. Czasami na ...15:lol2: a jak jestem umęczona budową i pracą...to na 70:lol2:Z tym budowaniem...doceniam to, ze spełniamy swoje marzenia o domu-i to sami, bez niczyjej pomocy, ale jestem juz zmeczona-chyba jak kazdy na tym etapie:rolleyes: Alu, a Ty kiedy masz urodzinki? EDIT:Zumba? Super! Kusi mnie, zeby spróbowac-ale na razie nie mam czasu na nic...bu:( Edytowane 7 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.03.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Zgadzam się z hazeleyes1982 ...mamy tyle na ile się czujemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.03.2012 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mam takie pytanie, będe kładla granit na schodach zewnętrznych, glazurnik mówi, że trzeba jakąś hydrolize zrobić, czy ktos się z takim czymś spotkal ? Czy tez facet cos ściemnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.03.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Alu, własnie przeczytałam Twoje pytanie mojemu Tacie, który jest kamieniarzem i jak skonczyłam, usłyszałam: "Co trzeba położyc?" odpowiadam: "Hydrolize"."A co to jest???":lol2:Wiec chyba nie trzeba-ale nie chce Cie wprowadzic w błąd:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.03.2012 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Alu, własnie przeczytałam Twoje pytanie mojemu Tacie, który jest kamieniarzem i jak skonczyłam, usłyszałam: "Co trzeba położyc?" odpowiadam: "Hydrolize"."A co to jest???":lol2: Wiec chyba nie trzeba-ale nie chce Cie wprowadzic w błąd:rolleyes: Olu on cos mówi że chce jakąs siatkę kłaść spytaj Tate czy kladzie sie siatke pod granit, na schodach zewnetrznych, schody sa wymurowane z bloczka a nie zalewane Może facet tylko źle sie wyraził? wygląda na uczciwego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 ja trzymam kciuki za justynę ma jeszcze chyba z 5 startów: ola ty masz przecież 20:p to jak masz się czuć dziecko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Mam takie pytanie, będe kładla granit na schodach zewnętrznych, glazurnik mówi, że trzeba jakąś hydrolize zrobić, czy ktos się z takim czymś spotkal ? Czy tez facet cos ściemnia? lepiej zrobić hydroizolację. Ja miałam na balkonach Sopro i na schody zew. też będę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.03.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 lepiej zrobić hydroizolację. Ja miałam na balkonach Sopro i na schody zew. też będę robić Dzięki Lidziu, ja chyba pojęcia pomyliłam, nie wiem skąd się u mnie hydroliza wzięła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.03.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Hydroizolacje....no to zmienia troche sytuacje;)Alus, dopytam jutro, bo Tata juz spi-ale skoro Lidzia ma tak zrobione-pewnie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.03.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dzięki Lidziu, ja chyba pojęcia pomyliłam, nie wiem skąd się u mnie hydroliza wzięła a wiesz, że ja przeczytałam hydroizolacja, a nie hydroliza Moje czytanie skończyło się pewnie na hydro i dalej sobie dopowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.03.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Hydroizolacje....no to zmienia troche sytuacje;) Alus, dopytam jutro, bo Tata juz spi-ale skoro Lidzia ma tak zrobione-pewnie trzeba. Olus dzięki, zapytaj przy okazji jak ta hydroizolacja powinna wyglądać ja trzymam kciuki za justynę ma jeszcze chyba z 5 startów: ola ty masz przecież 20:p to jak masz się czuć dziecko:lol2: Ja tez trzymam kciuki, ale to taka nierówna walka jedna Justyna i kilka Norweżek, ktore ja blokują. Zreszta jak ostatnio uslyszalam co marit mówiła o taktyce to zalamalam ręce. I pytam czy to jest sport, czy kombinatoryka ? Edytowane 7 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.03.2012 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 a wiesz, że ja przeczytałam hydroizolacja, a nie hydroliza Moje czytanie skończyło się pewnie na hydro i dalej sobie dopowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.03.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 hydroliza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Emirando Twój glazurnik ma rację Należy wykonać hydroizolację, jeżeli chcesz mieć spokojną głowę, żeby płytki nie popękały po zimie (szczególnie, jak są drogie). My stosowaliśmy na balkonie tzw. Folię w płynie Mapegum firmy Mapei- nie jest to niestety tanie za 10 kg trzeba zapłacić pok. 150 zł i wystarcza na powierzchnię ok. 7-8 m2. Tak to wygląda http://img442.imageshack.us/img442/6541/mapegumwps.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Emirando Twój glazurnik ma rację Należy wykonać hydroizolację, jeżeli chcesz mieć spokojną głowę, żeby płytki nie popękały po zimie (szczególnie, jak są drogie). Aga jestes nieoceniona, dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) Dla wszystkich zaglądających tu Pań: Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę, zrzucamy z twarzy gradową chmurę! Niech żyje cellulit i kurze łapki i tak jesteśmy fajowe babki Edytowane 8 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 08.03.2012 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dziękuję za życzenia i również Alu, życzę Ci wszystkiego najlepszego!!!!!!! Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 08.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 emirando Tobie też wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Aga jestes nieoceniona, dziekuję Nie ma sprawy:D I kwiatki przyszłam zostawić http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRNr2TBEQtgp9qeYDjBL1NGr0QyvmrxUhgqzJq_TrbLIHQ-SHU4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts