Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

"....na wiele innych rzeczy (czyt. zmarszczki, nie za bardzo, bo o opreacjach plastycznych nie myślę) więc robię co mogę...."

O czym Ty Alu piszesz???????? O jakich zmarszczkach, o jakich operacjach???? Ja jestem chyba w twoim wieku lub ciut starsza, więc musimy się tutaj wspierać:):)

I podziwiam cię, że ćwiczysz ....ja pracuje z dziećmi, więc jak przychodzę do domu to jestem tak wypompowana jak po najcięższym aerobiku:):)

Pozdrawiam:)

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aluś, ale mi fajnie, jak to przeczytałam:hug:

a co do tej "młodosci"-najwazniejsze na ile sie czujemy-a ja najczesciej sie czuje na 20. Czasami na ...15:lol2: a jak jestem umęczona budową i pracą...to na 70:lol2:

Z tym budowaniem...doceniam to, ze spełniamy swoje marzenia o domu-i to sami, bez niczyjej pomocy, ale jestem juz zmeczona-chyba jak kazdy na tym etapie:rolleyes:

Alu, a Ty kiedy masz urodzinki?

EDIT:Zumba? Super! Kusi mnie, zeby spróbowac-ale na razie nie mam czasu na nic...bu:(

Edytowane przez hazeleyes1982

Alu, własnie przeczytałam Twoje pytanie mojemu Tacie, który jest kamieniarzem i jak skonczyłam, usłyszałam: "Co trzeba położyc?" odpowiadam: "Hydrolize"."A co to jest???":lol2:

Wiec chyba nie trzeba-ale nie chce Cie wprowadzic w błąd:rolleyes:

Olu on cos mówi że chce jakąs siatkę kłaść spytaj Tate czy kladzie sie siatke pod granit, na schodach zewnetrznych, schody sa wymurowane z bloczka a nie zalewane :)

Może facet tylko źle sie wyraził? wygląda na uczciwego. :(

Mam takie pytanie, będe kładla granit na schodach zewnętrznych, glazurnik mówi, że trzeba jakąś hydrolize zrobić, czy ktos się z takim czymś spotkal ? Czy tez facet cos ściemnia? :)

lepiej zrobić hydroizolację. Ja miałam na balkonach Sopro i na schody zew. też będę robić

Hydroizolacje....no to zmienia troche sytuacje;)

Alus, dopytam jutro, bo Tata juz spi-ale skoro Lidzia ma tak zrobione-pewnie trzeba.

Olus dzięki, zapytaj przy okazji jak ta hydroizolacja powinna wyglądać :)

ja trzymam kciuki za justynę ma jeszcze chyba z 5 startów::p

ola ty masz przecież 20:p to jak masz się czuć dziecko:lol2:

Ja tez trzymam kciuki, ale to taka nierówna walka jedna Justyna i kilka Norweżek, ktore ja blokują. Zreszta jak ostatnio uslyszalam co marit mówiła o taktyce to zalamalam ręce.

I pytam czy to jest sport, czy kombinatoryka ?

Edytowane przez emiranda

Emirando Twój glazurnik ma rację:yes: Należy wykonać hydroizolację, jeżeli chcesz mieć spokojną głowę, żeby płytki nie popękały po zimie (szczególnie, jak są drogie). My stosowaliśmy na balkonie tzw. Folię w płynie Mapegum firmy Mapei- nie jest to niestety tanie za 10 kg trzeba zapłacić pok. 150 zł i wystarcza na powierzchnię ok. 7-8 m2.

Tak to wygląda

http://img442.imageshack.us/img442/6541/mapegumwps.jpg