Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę,

zrzucamy z twarzy gradową chmurę!

Niech żyje cellulit i kurze łapki

i tak jesteśmy fajowe babki :)

Tak i tego się trzymajmy:D

Alu Wszystkiego Dobrego z okazji Dnia Kobiet

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREmg3G-7vKzHdaZy2BSuAb0bhpy1sFC4VGYoFmme3DxXHnwsGp-A

Edytowane przez mmajeczkaa

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Alu, ja spózniona, bo niedawno z pracy wróciłam ale Tobie tez życze wszystkiego naj:hug:

Moi Rodzice sie imprezują z okazji Dnia Kobiet i sie minelismy w drzwiach, wiec nie zapytałam o ta "hydrolize";) oglądasz Magdę G? To chyba odcinek roku, normalnie:cool:

Alu, ja spózniona, bo niedawno z pracy wróciłam ale Tobie tez życze wszystkiego naj:hug:

Moi Rodzice sie imprezują z okazji Dnia Kobiet i sie minelismy w drzwiach, wiec nie zapytałam o ta "hydrolize";) oglądasz Magdę G? To chyba odcinek roku, normalnie:cool:

Oluś to sie nie spieszy, bo my to dopiero po świętach będziemy robić, na razie mróz trzyma, szczegolnie w nocy :)

Niestety Magdy G nie oglądam i tak wciagnęlam się w dwa seriale i ubolewam, ze nie moge sie od nich wyzwolić :(

TV KOMP FORUM to bardzo uzależniające jest, dopiero teraz rozumiem mojego syna, że od kompa nie może sie oderwać, ale z nim jest co raz lepiej, a ze mną co raz gorzej :(

No i wiosennie wszystkich witam

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRqAhPI8FlurvZHd4gg6CmK9yJ2XrwyZHrQWz_7qiryPc4hZJlg

Edytowane przez emiranda

dopiero teraz rozumiem mojego syna, że od kompa nie może sie oderwać, ale z nim jest co raz lepiej, a ze mną co raz gorzej :(

Alu, takie uzależnienie jest niegrozne (chyba);)

Ja tez tv nie oglądam za duzo-nie mam ostatnio czasu ale mam takie stałe programy, na które czekam-Magde G. bardzo lubię oglądac i Kubusia we wtorki tez, chociaz jest bardzo pozno.

Miłęgo Dnia, Alu:wiggle:

Alu, takie uzależnienie jest niegrozne (chyba);)

Ja tez tv nie oglądam za duzo-nie mam ostatnio czasu ale mam takie stałe programy, na które czekam-Magde G. bardzo lubię oglądac i Kubusia we wtorki tez, chociaz jest bardzo pozno.

Miłęgo Dnia, Alu:wiggle:

Olu jakoś Magda G pomyliła mi się z Magdą M, oczywiście oglądanie Magdy Gessler nie jest chyba groźne, ale ja się do niej uprzedziłam, będąc w Zakopanem w restauracji która ona przemieniła. Orkiestra ggóralska grala tak głośno, że musielismy sie przenieść na dwór, na dworze nie bylo miejsc, póxniej z jakimis ludźmi mieliśmy konflikt kto dłużej czekał. w koncu mysmy usiedli wcześniej, ale to oni wygrali bo jedenie było fatalne.

I pomysleć co robi reklama ? :(

Kubusia zaś, bardzo chetnie oglądam :)

Edytowane przez emiranda

a mi się bardzo podoba ta komoda,możecie podać ceeeenę już sobie ją wyobrażam heh,pewnie kosmiczna :sick: i ja czekam na wiosnę,przecież każdy lubi ciepełko:wiggle:

Niestety nie znam ceny, natomiast te nowoczesne komódki byly w cenie jedna 10 000 a druga 15 000, ceny zwaliły mnie z nóg, :(

Alu ja dopiero dziś na spokojnie po wątkach chodzę - wczoraj wpadłam to tu to tam i wszędzie nie zdążyłam.Dziś też już mój czas się pomału kończy ;)

Zostawiam kwiatucha i życzę miłego wieczorku http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-177753.gif

Alu ja dopiero dziś na spokojnie po wątkach chodzę - wczoraj wpadłam to tu to tam i wszędzie nie zdążyłam.Dziś też już mój czas się pomału kończy ;)

Zostawiam kwiatucha i życzę miłego wieczorku http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-177753.gif

Dzieki Aguś i milej nocy życzę :) ja dzisiaj u Ciebie sie produkuję :)

My wreszcie zdrowi spakowaliśmy całą ekipę i wyrwaliśmy się wreszcie z domu do znajomych :wiggle:

Alu zdaj relację z zakupów - dla mnie ikea to tylko od święta :lol2: jak się do stolycy albo do Krakowa specjalnie wybierzemy ;)

Bardzo się ciesze, że jesteście juz zdrowi, wiosna tuż tuż, więc będzie dobrze :hug:

Kupiłam tylko żaluzje drewniane do pokoju syna, pełno ludzi, głowa mnie rozbolała, ucieklam, pojadę we wtorek:)

Przymierzam sie do kupna stołu na taras wydaje mi się, że ma dość przystępna cenę 500 zl a jest bardzo duży :)

I widziałam taki fajny materiał w paski, nie wiem czy nie kupic go na zasłony do jadalni i na poduszki na fotele wiklinowe przy stole ?

Aga jak coś to mów, chetnie Ci cos kupię jak będziesz potrzebowała :)

Kurcze...ja też mam ikeę od święta...najbliżej w Poznaniu:(

Co do stołu, to faktycznie cena przystępna...kupuj, bo w sezonie będą droższe:)

Czasami to lepiej, bo pieniędzy sie nie wydaje na byle drobiazgi, ja sie nie umiem powstrzymać, żeby czegos nie kupić. No i ten materiał zobaczyłam, jest taki piękny, wstrzymałam sie jednak, muszę pomyśleć. :)

Ja upatrzyłam sobie kiedyś w Ikei świetny materiał w kratkę. Niestety kiedy w końcu wybrałam się na zakupy, okazało się, że wycofany :(

:(

czy to ta niebieska i zielona kratka, co była tylko chwilę w zeszlym roku, ja też ją chcialam kupic, ale sie nie załapałam :(

Ten moj dopiero wprowadzili, więc mam nadzieję, że jeszcze chwilę będzIe :yes:

Edytowane przez emiranda