mmajeczkaa 08.03.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę, zrzucamy z twarzy gradową chmurę! Niech żyje cellulit i kurze łapki i tak jesteśmy fajowe babki Tak i tego się trzymajmy:D Alu Wszystkiego Dobrego z okazji Dnia Kobiet http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcREmg3G-7vKzHdaZy2BSuAb0bhpy1sFC4VGYoFmme3DxXHnwsGp-A Edytowane 8 Marca 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.03.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dla wszystkich zaglądających tu Pań: Dzisiaj Dzień Kobiet, więc cycki w górę, zrzucamy z twarzy gradową chmurę! Niech żyje cellulit i kurze łapki i tak jesteśmy fajowe babki a jak!!!( powiedzenie detektywa Rutkowskiego z Kuby Wojewódzkiego:lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 (edytowane) Beato, Joasiu, Aga, Majko, Moniko bardzo dziękuje za życzenia, miłego wieczoru życzę Edytowane 9 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 No i jeszcze jeden miły wierszyk dla Was dziewczyny Zero mycia , zero prania Zero szycia, gotowania Dziś Dzien Kobiet drogie Panie! Tysiąc kwiatów na śniadanie A od jutra... do roboty- Reszte dni świętują chłopy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Alu, ja spózniona, bo niedawno z pracy wróciłam ale Tobie tez życze wszystkiego naj:hug:Moi Rodzice sie imprezują z okazji Dnia Kobiet i sie minelismy w drzwiach, wiec nie zapytałam o ta "hydrolize";) oglądasz Magdę G? To chyba odcinek roku, normalnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Alu, ja spózniona, bo niedawno z pracy wróciłam ale Tobie tez życze wszystkiego naj:hug: Moi Rodzice sie imprezują z okazji Dnia Kobiet i sie minelismy w drzwiach, wiec nie zapytałam o ta "hydrolize";) oglądasz Magdę G? To chyba odcinek roku, normalnie:cool: Oluś to sie nie spieszy, bo my to dopiero po świętach będziemy robić, na razie mróz trzyma, szczegolnie w nocy Niestety Magdy G nie oglądam i tak wciagnęlam się w dwa seriale i ubolewam, ze nie moge sie od nich wyzwolić TV KOMP FORUM to bardzo uzależniające jest, dopiero teraz rozumiem mojego syna, że od kompa nie może sie oderwać, ale z nim jest co raz lepiej, a ze mną co raz gorzej No i wiosennie wszystkich witam http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRqAhPI8FlurvZHd4gg6CmK9yJ2XrwyZHrQWz_7qiryPc4hZJlg Edytowane 9 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.03.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 dopiero teraz rozumiem mojego syna, że od kompa nie może sie oderwać, ale z nim jest co raz lepiej, a ze mną co raz gorzej Alu, takie uzależnienie jest niegrozne (chyba) Ja tez tv nie oglądam za duzo-nie mam ostatnio czasu ale mam takie stałe programy, na które czekam-Magde G. bardzo lubię oglądac i Kubusia we wtorki tez, chociaz jest bardzo pozno. Miłęgo Dnia, Alu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Alu, takie uzależnienie jest niegrozne (chyba) Ja tez tv nie oglądam za duzo-nie mam ostatnio czasu ale mam takie stałe programy, na które czekam-Magde G. bardzo lubię oglądac i Kubusia we wtorki tez, chociaz jest bardzo pozno. Miłęgo Dnia, Alu Olu jakoś Magda G pomyliła mi się z Magdą M, oczywiście oglądanie Magdy Gessler nie jest chyba groźne, ale ja się do niej uprzedziłam, będąc w Zakopanem w restauracji która ona przemieniła. Orkiestra ggóralska grala tak głośno, że musielismy sie przenieść na dwór, na dworze nie bylo miejsc, póxniej z jakimis ludźmi mieliśmy konflikt kto dłużej czekał. w koncu mysmy usiedli wcześniej, ale to oni wygrali bo jedenie było fatalne. I pomysleć co robi reklama ? Kubusia zaś, bardzo chetnie oglądam Edytowane 10 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 09.03.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 fajne te gazeciane lampy z Almi dekoru:p a mi się bardzo podoba ta komoda,możecie podać ceeeenę już sobie ją wyobrażam heh,pewnie kosmiczna i ja czekam na wiosnę,przecież każdy lubi ciepełko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 a mi się bardzo podoba ta komoda,możecie podać ceeeenę już sobie ją wyobrażam heh,pewnie kosmiczna i ja czekam na wiosnę,przecież każdy lubi ciepełko:wiggle: Niestety nie znam ceny, natomiast te nowoczesne komódki byly w cenie jedna 10 000 a druga 15 000, ceny zwaliły mnie z nóg, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.03.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Alu ja dopiero dziś na spokojnie po wątkach chodzę - wczoraj wpadłam to tu to tam i wszędzie nie zdążyłam.Dziś też już mój czas się pomału kończy Zostawiam kwiatucha i życzę miłego wieczorku http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-177753.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.03.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Alu ja dopiero dziś na spokojnie po wątkach chodzę - wczoraj wpadłam to tu to tam i wszędzie nie zdążyłam.Dziś też już mój czas się pomału kończy Zostawiam kwiatucha i życzę miłego wieczorku http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-177753.gif Dzieki Aguś i milej nocy życzę ja dzisiaj u Ciebie sie produkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Życzę wszystkim miłego sobotniego popołudnia , w Milanówku zrobilo się szaro słonce zaszło za chmurami A ja wieczorkiem jade do Ikei, mam kilka rzeczy do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.03.2012 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 My wreszcie zdrowi spakowaliśmy całą ekipę i wyrwaliśmy się wreszcie z domu do znajomych Alu zdaj relację z zakupów - dla mnie ikea to tylko od święta jak się do stolycy albo do Krakowa specjalnie wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 My wreszcie zdrowi spakowaliśmy całą ekipę i wyrwaliśmy się wreszcie z domu do znajomych Alu zdaj relację z zakupów - dla mnie ikea to tylko od święta jak się do stolycy albo do Krakowa specjalnie wybierzemy Bardzo się ciesze, że jesteście juz zdrowi, wiosna tuż tuż, więc będzie dobrze Kupiłam tylko żaluzje drewniane do pokoju syna, pełno ludzi, głowa mnie rozbolała, ucieklam, pojadę we wtorek:) Przymierzam sie do kupna stołu na taras wydaje mi się, że ma dość przystępna cenę 500 zl a jest bardzo duży I widziałam taki fajny materiał w paski, nie wiem czy nie kupic go na zasłony do jadalni i na poduszki na fotele wiklinowe przy stole ? Aga jak coś to mów, chetnie Ci cos kupię jak będziesz potrzebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.03.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Kurcze...ja też mam ikeę od święta...najbliżej w Poznaniu:(Co do stołu, to faktycznie cena przystępna...kupuj, bo w sezonie będą droższe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Kurcze...ja też mam ikeę od święta...najbliżej w Poznaniu:( Co do stołu, to faktycznie cena przystępna...kupuj, bo w sezonie będą droższe:) Czasami to lepiej, bo pieniędzy sie nie wydaje na byle drobiazgi, ja sie nie umiem powstrzymać, żeby czegos nie kupić. No i ten materiał zobaczyłam, jest taki piękny, wstrzymałam sie jednak, muszę pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 10.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ja upatrzyłam sobie kiedyś w Ikei świetny materiał w kratkę. Niestety kiedy w końcu wybrałam się na zakupy, okazało się, że wycofany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) Ja upatrzyłam sobie kiedyś w Ikei świetny materiał w kratkę. Niestety kiedy w końcu wybrałam się na zakupy, okazało się, że wycofany czy to ta niebieska i zielona kratka, co była tylko chwilę w zeszlym roku, ja też ją chcialam kupic, ale sie nie załapałam Ten moj dopiero wprowadzili, więc mam nadzieję, że jeszcze chwilę będzIe Edytowane 10 Marca 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 10.03.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 bylas już może w ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts