Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry :lol:

:(

czy to ta niebieska i zielona kratka, co była tylko chwilę w zeszlym roku, ja też ją chcialam kupic, ale sie nie załapałam :(

Ten moj dopiero wprowadzili, więc mam nadzieję, że jeszcze chwilę będzIe :yes:

Ale różnie z tymi rzeczami ostatnio jest więc jak Ci się podoba - to nie zastanawiaj się i kupuj !!! :yes:

Alu, czyli zakupy udane połowicznie;)

Ja sie zastanawiam sie nad drewnianymi zaluzjami do łazienki (tej z drewniana sciana). Czy mają dużo wymiarów do wyboru czy mozna je jakoś....skrócić?

No faktycznie Kochanie przegapiłam, chyba sa wymiary 0.8, 0,9, 1 m 1,2 można spokojnie skrócić, z tym nie ma problemu, tylko czy Ty chcesz je zawiesic na okno? czy tez na całą wnękę okienna. Ta pierwsze wersja nie pozwala okna otworzyc do konca, druga wersja słabiej wygląda, ale ja ze swoim facetem nie mogę sie dogadac więc załozył 2 wersje i mi sie to nie podoba. Zdjęcie wkleje jutro bo teraz ide do Kościólka :)

Hazelku a wiesz ze u nas mowia "pizdzi jak w kieleckim " wiec co Ty taka zdziwiona tym wiatrem skoro wszysy wiedza ze u was wieje ;):hug:

:rotfl:

no tak, kakusku-zapomniałam, ze ten słynny wiatr rozsławił nas na cały kraj:lol2:

No faktycznie Kochanie przegapiłam, chyba sa wymiary 0.8, 0,9, 1 m 1,2 można spokojnie skrócić, z tym nie ma problemu, tylko czy Ty chcesz je zawiesic na okno? czy tez na całą wnękę okienna. Ta pierwsze wersja nie pozwala okna otworzyc do konca, druga wersja słabiej wygląda, ale ja ze swoim facetem nie mogę sie dogadac więc załozył 2 wersje i mi sie to nie podoba. Zdjęcie wkleje jutro bo teraz ide do Kościólka :)

Ok, Kochana to poczekam na fotki. Myslalam o pierwszej wersji.To bedzie do łazienki, wiec niekoniecznie muszę okno otwierać do końca.

Alu, dopiero teraz (przy okazji maila z zaluzjami) , przeczytałam Twoje wczorajsze maile, przepraszam:oops:

Co do komfortowego -fajnie, ze pielegnujesz to swoje marzenie o Gdyni i mój dom, gdzies tam sobie przechowałaś w pamieci.

A co do naszych Synów-masz rację, czas baaardzo szybko biegnie i wszystko przede mną:)-mam nadzieje.

Cenę za kuchnie wysle na pw za chwilke.

Edytowane przez hazeleyes1982

Witam Cię Aguś z rana, wieczorem mnie mąż pogonił do łóżka i musiałam się szybko stąd ewakuować. (Mąż mówi, żona robi :))

Gratuluje Ci napisania u mnie 500 postu, jest mi bardzo miło, że do mnie tak często zglądacie i posty nabijacie, chociaż u mnie nic ciekawego się nie dzieje, ja juz dom wybudowałam, urządziłam, teraz tylko kosmetyka, ale nie spieszę się z tym bardzo.

Podpatruję jak Wy drogie forumowiczki się urządzacie i może coś wybiore dla siebie. Żałuję, że nie weszłam na forum w trakcie budowania, bo tu kopalnia wiedzy jest i pomoc dobrosąsiedzka:)

Z tej miłej okazji możecie poczestowac się ciastkiem

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFxDEGnK7cmKdTaX2ribj-FGYidVzbhZrjGSrePWR297oyvA9i

i jakims napojem do wyboru.

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWBi_Hcl9l9x2Oe1oh0s0vct1wpZ67osPW6MAK6Uv1-Lcpy8BO

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzs1TZCLbRcGbaBS-4rIR5jQdmmSYiaIFTuTiOgfCDusGzPzen

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTx7TSwIcw8VCJa-2xvqJDFhwZEJT3IiLIy330NEqsCca5QUu4DWw