Drop_Inn 10.03.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 biel + granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 10.03.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 bylas już może w ikei? yhy, pisałam na poprzediej stronie biel + granat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 10.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 no to trudno spóźnilam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Alu, czyli zakupy udane połowicznie;)Ja sie zastanawiam sie nad drewnianymi zaluzjami do łazienki (tej z drewniana sciana). Czy mają dużo wymiarów do wyboru czy mozna je jakoś....skrócić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.03.2012 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzień dobry czy to ta niebieska i zielona kratka, co była tylko chwilę w zeszlym roku, ja też ją chcialam kupic, ale sie nie załapałam Ten moj dopiero wprowadzili, więc mam nadzieję, że jeszcze chwilę będzIe Ale różnie z tymi rzeczami ostatnio jest więc jak Ci się podoba - to nie zastanawiaj się i kupuj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzień dobry Ale różnie z tymi rzeczami ostatnio jest więc jak Ci się podoba - to nie zastanawiaj się i kupuj !!! Witam Jadę we wtorek, więc mam jeszcze chwilę czasu do namyslu, jak nie bedzie tzn tak miało byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 a mogłabym cię o jedną rzecz poprosić z Ikei? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 a mogłabym cię o jedną rzecz poprosić z Ikei? Pisz co chcesz, chetnie Ci kupię i wyślę, jeżeli nie jest to komoda itp:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 nie nie chcę jedne uchwyty kupić na próbę czy będa pasowały do moich mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 nie nie chcę jedne uchwyty kupić na próbę czy będa pasowały do moich mebli Pisz jakie ? nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 11.03.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40070232/ o takie jedną paczuszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40070232/ o takie jedną paczuszkę Nie ma sprawy, najppierw jednak spytam się koleżanki czy do Ikei się nie wybiera to by Ci od razu przywiozła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Czesc Alu-przegapiłas moj wczorajszy wpis? Alu, jak Ci mija dzień? U nas tak wieje, ze siedzimy w domu i się nudzimy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 11.03.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Hazelku a wiesz ze u nas mowia "pizdzi jak w kieleckim " wiec co Ty taka zdziwiona tym wiatrem skoro wszysy wiedza ze u was wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.03.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Alu, czyli zakupy udane połowicznie;) Ja sie zastanawiam sie nad drewnianymi zaluzjami do łazienki (tej z drewniana sciana). Czy mają dużo wymiarów do wyboru czy mozna je jakoś....skrócić? No faktycznie Kochanie przegapiłam, chyba sa wymiary 0.8, 0,9, 1 m 1,2 można spokojnie skrócić, z tym nie ma problemu, tylko czy Ty chcesz je zawiesic na okno? czy tez na całą wnękę okienna. Ta pierwsze wersja nie pozwala okna otworzyc do konca, druga wersja słabiej wygląda, ale ja ze swoim facetem nie mogę sie dogadac więc załozył 2 wersje i mi sie to nie podoba. Zdjęcie wkleje jutro bo teraz ide do Kościólka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Hazelku a wiesz ze u nas mowia "pizdzi jak w kieleckim " wiec co Ty taka zdziwiona tym wiatrem skoro wszysy wiedza ze u was wieje no tak, kakusku-zapomniałam, ze ten słynny wiatr rozsławił nas na cały kraj:lol2: No faktycznie Kochanie przegapiłam, chyba sa wymiary 0.8, 0,9, 1 m 1,2 można spokojnie skrócić, z tym nie ma problemu, tylko czy Ty chcesz je zawiesic na okno? czy tez na całą wnękę okienna. Ta pierwsze wersja nie pozwala okna otworzyc do konca, druga wersja słabiej wygląda, ale ja ze swoim facetem nie mogę sie dogadac więc załozył 2 wersje i mi sie to nie podoba. Zdjęcie wkleje jutro bo teraz ide do Kościólka Ok, Kochana to poczekam na fotki. Myslalam o pierwszej wersji.To bedzie do łazienki, wiec niekoniecznie muszę okno otwierać do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.03.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Hazelku a wiesz ze u nas mowia "pizdzi jak w kieleckim " wiec co Ty taka zdziwiona tym wiatrem skoro wszysy wiedza ze u was wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.03.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) Alu, dopiero teraz (przy okazji maila z zaluzjami) , przeczytałam Twoje wczorajsze maile, przepraszam:oops: Co do komfortowego -fajnie, ze pielegnujesz to swoje marzenie o Gdyni i mój dom, gdzies tam sobie przechowałaś w pamieci. A co do naszych Synów-masz rację, czas baaardzo szybko biegnie i wszystko przede mną-mam nadzieje. Cenę za kuchnie wysle na pw za chwilke. Edytowane 11 Marca 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wpadłam się przywitać:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 12.03.2012 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam Cię Aguś z rana, wieczorem mnie mąż pogonił do łóżka i musiałam się szybko stąd ewakuować. (Mąż mówi, żona robi ) Gratuluje Ci napisania u mnie 500 postu, jest mi bardzo miło, że do mnie tak często zglądacie i posty nabijacie, chociaż u mnie nic ciekawego się nie dzieje, ja juz dom wybudowałam, urządziłam, teraz tylko kosmetyka, ale nie spieszę się z tym bardzo. Podpatruję jak Wy drogie forumowiczki się urządzacie i może coś wybiore dla siebie. Żałuję, że nie weszłam na forum w trakcie budowania, bo tu kopalnia wiedzy jest i pomoc dobrosąsiedzka:) Z tej miłej okazji możecie poczestowac się ciastkiem http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFxDEGnK7cmKdTaX2ribj-FGYidVzbhZrjGSrePWR297oyvA9i i jakims napojem do wyboru. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSWBi_Hcl9l9x2Oe1oh0s0vct1wpZ67osPW6MAK6Uv1-Lcpy8BO http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTzs1TZCLbRcGbaBS-4rIR5jQdmmSYiaIFTuTiOgfCDusGzPzen http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTx7TSwIcw8VCJa-2xvqJDFhwZEJT3IiLIy330NEqsCca5QUu4DWw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts