Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No właśnie hazel tym razem nie bardzo mi wyszła ta czujność:no::oops::oops:

Ha, nie ma za co Alu- pojawiam się codziennie, tylko nie zawsze piszę:D

Ja też u Ciebie nawet kilka razy dziennie (chyba się uzależniłam od forum), ale tez nie zawsze piszę :(

O piękne i szlachetne zachowanie :). Brawo !!!

Przygoda niespotykana (przynajmniej ja się z taką nie spotkałam).

Nam w Gdyni gil do mieszkania wleciał, ale jak zobaczył koty, dał nogę sam. Tam miałam otwarte szeroko okno :)

mojej mamie kiedyś wróbel wpadł do salonu. mój psiak się przestraszył, więc ze szczekiem zbiegł na dół po mamę. mama na górę, pies za nią (bo mój pies był z tych, co odważne były z pozycji "za panem"), mama w krzyk, a wróbel sru na kanapę ze strachu :D

drogę na zewnątrz sam znalazł, a mamie zostało posprzątać po niekulturalnym gościu (pies z poczuciem wygranej ustawił się pod szafką z łakociami, żeby odebrać nagrodę za przegonienie intruza)

mojej mamie kiedyś wróbel wpadł do salonu. mój psiak się przestraszył, więc ze szczekiem zbiegł na dół po mamę. mama na górę, pies za nią (bo mój pies był z tych, co odważne były z pozycji "za panem"), mama w krzyk, a wróbel sru na kanapę ze strachu :D

drogę na zewnątrz sam znalazł, a mamie zostało posprzątać po niekulturalnym gościu (pies z poczuciem wygranej ustawił się pod szafką z łakociami, żeby odebrać nagrodę za przegonienie intruza)

:rotfl:

A tu moja kotka muche łapie w lampie

<a href=http://img576.imageshack.us/img576/4138/dscn0670p.jpg' alt='dscn0670p.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Muchę..ale z jaką gracją to zrobiła:)

Piękna kotka:)

Ostatnio zachorowałam na Maine Coona.... pokazuję fotki tych kociaków mężowi...podchody robię, bo przecież już w domu husky:) więc delikatnie:)...zachwycam się...jakie to one cudowne...jakie piękne...prawie miziam ekran - a mój małżonek krótko i na temat : "wiesz...tobie chyba już wnuka trzeba!!!":):):)

Edytowane przez bogumil

Lampa przeżyła ucztę?

przeżyła, bez problemu, MIgusia jest bardzo delikatna i chyba jeszcze nic nie rozbiła. :)

Muchę..ale z jaką grają to zrobiła:)

Piękna kotka:)

Ostatnio zachorowałam na Maine Coona.... pokazuję fotki tych kociaków mężowi...podchody robię, bo przecież już w domu husky:) więc delikatnie:)...zachwycam się...jakie to one cudowne...jakie piękne...prawie miziam ekran - a mój małżonek krótko i na temat : "wiesz...tobie chyba już wnuka trzeba!!!":):):)

Psy z kotami bardzo dobrze zyją w jednym domu. :)

Alu witam się baaaaardzo wczesna porą :). Dziecię moje nie miało dzis litości :lol:

Gratuluję 500 - nego postu http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/party/smileys-party-228615.gif

Świetna Gospodyni to i wątek biegnie do przodu.

Miłego dnia Alu :hug:

Aga bardzo dziękuję.

Alu ta twoja main-coonka to chyba jeszcze młodziutka????

Ma cztery lata i cztrey miesiace, nie jest już taka młoda, jest córeczką jednego z największych maine-coonów w Polsce z Wrocławia, ale sama wielkosc po mamie odziedziczyła, jest mała i drobna, jako jedyny członek rodziny nie objada się :)